reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
azorek dobre z tym hydraulikiem :-):-):-) uśmiałam sie :-D

a moja uwielbia bawić sie rączkami, ogląda piąstki ze wszystkich stron, potem studiuje wzorki na rękawkach, próbuje trafić rączką do buzi a ostatnio coraz częściej uderza piąstkami o siebie jakby chciala bić brawo i najczęściej wtedy robi zeza :-D
a zabawke jak chwyci to raczej przypadkowo

reklama
Witam.
Matko kochana a wam sie nudzi w nocy:szok::szok:Spac a nie na bb siedziec;-)
Tez kupilam mate ale Milosz narazie srednio zainteresowany zabawkami, polezec polezy na niej, nawet jak raczka macha to uderza o grzechotke ale to raczej nie sa celowe ruchy. W lozeczku jak puszczam mu karuzelke to macha do niej raczkami ale ogolnie to nie przepada.
Uwielbia natomiast sledzic biegajacych braci, no i rozmowa jest nr. 1. Caly czas by mogl lezec i rozmawiac z mamusia, z Kuba z babcia.
Azorek takie zdolnosci zawsze sie przydadza, moze podlapiesz jakas fuche;-):-D
Milosz probuje unosic sie na ramionkach w pozycji na brzuszku ale zbyt dlugo nie wytrzymuje w tej pozycji, podobnie jak u Mewy glowe ma ciezka:sorry::sorry:
Deli co do bawienia sie paluszkami sie to roznie bywa sa dzieci ktore wczesnie zaczynaja kolo 3 msc ale sa i takie ktore wola np. wlasnie rozmowe i sa tak tym zaaferowane ze zaczynaja sie bawic ciut pozniej:tak:Nie masz powodu do zmartwien Oliwia jest jeszcze malenka:tak:

Witam:-)
Faktycznie nie macie co robić po nocy dziewczyny tylko na BB siedzieć. Ja tak po 21 już kimam czasami. :-D
Wczoraj moje dziecko poszło spać właśnie po 21 i myślałam że pośpi ciut dłużej a ona jak codzień o 5 pobódkę zrobiła. Zastanawiam się jak ją tak o tą godzinę przestawić?:dry:
Co do zabaw. Gabrysia uwielbia ostatnio taki plastikowy pałąk z zabawkami. Leży na łóżku i macha rączkami. Nawieszałam jej tam pełno grzechotek, więc się cieszy jak pacnie rączką i zabrzęczy. Oczywiście największa radoch była jak pierwszy dzień się bawiła. Nagrałam filmik ale coś nie chce wejść na Fotosika ani YouTube. :-( Niestety karuzeli nie ma do tej pory. Ale furorę robi leżaczek z wibracjami. W końcu mogę coś w domu zrobić, tylko wszędzie muszę ją zabierać ze sobą.

azorek dobre z tym hydraulikiem :-):-):-) uśmiałam sie :-D

a moja uwielbia bawić sie rączkami, ogląda piąstki ze wszystkich stron, potem studiuje wzorki na rękawkach, próbuje trafić rączką do buzi a ostatnio coraz częściej uderza piąstkami o siebie jakby chciala bić brawo i najczęściej wtedy robi zeza :-D
a zabawke jak chwyci to raczej przypadkowo

witam
moja podobnie bawi sie ładnie raczkami,a zabawke jak złapie to tylko przez przypadek,za to na brzuszku jak lezy to uwielbia podziwiac misie ustawione w rzadku

u nas slonko tylko zimno,zaraz na spacer mykamy

witam sie sobotnio:-)Amelka juz od 7 rano wojuje hehehe w weekendy maz ma wolne to ja sobie moge posiedziec dlozej:tak::-Dz reszta juz sie nauczylam spac po 5h wiec mi bez roznicy:tak::-) alr kibelek odetkany i moge siusiac bez leku ze mnie zmyje z tronu;-):-D:-D
na razie u nas slonecznie ale chyba nie na dlugo bo nad gorami juz widze chmurzyska:dry:ale spacerek i tak dzisaij bedzie:-)
mykam pod prysznic bo jeszcze w pizamce siedze papapa

Dzien Dobry!:-)
Dzis moj Alex przespal pierwszy raz cala noc! Poszedl spac o 22 a obudzil sie o 6.30:szok: Myslalam ze mi cycki exploduja!!! Teraz Alex lezy w lozeczku i przyglada sie na karuzele wiec mam chwilke:-)

witam:-)
moje księżniczki spią a ja serwuje po necie:-)
szarlotka juz upieczona obiad tez gotowy pranie wywieszone na słonce, mąż dzis mieszkanie posprzatał na błysk czasami mam wrazenie ze robi to lepiej ode mnie;-)
warzywa gotuje na sałatkę jarzynową, taka ochota mnie naszła!! ale kroic będzie mój małżonek:-D

moja Alicja to tylko lubi ssać piąstki a tak to uwielbia lezec pod karuzelą

Oj zeby moj maz posprzatal mieszkanie albo pokroil warzywa na salatke...:-(
Marzenie scietej glowy.Ale ponoc mozna se faceta wychowac:dry:
Ale nie mojego...ten siedzi cale dnie w pracy i podobno robi to wlasnie dla mnie,dla NAS.
Jak dlugo jestesmy razem ani razu nie tknal odkurzacza...coz u nas typowy podzial rol-ja w domu on w pracy.:huh:
Ide wiec gotowac ulubione danie mojego meza:-D,ktore zje odgrzewane z mikrofali bo wroci pewnie dopiero poznym wieczorem...ehh.
Musialam troche ponarzekac,jesienna chandra mnie dopadla??

Dziś z naszym Szkrabem byliśmy nad morzem w Stegnie. Zimnica straszna ale warto było chociaz przez ta godzinke na morze popatrzeć. Dziecko jodu powdychało troszeczke choć ubrana była jak na straszny mróz i nie wiem czy taka osłonięta coś poczuła. Teraz próbuje ja uspać bo sie za bardzo w samochodzie wyspała i marudna jest strasznie.
Jak zwykle padnie przed sama kapiela:-(

reklama
Witam się sobotnio :)
My dziś w domciu cały dzień, bo Oli zrobiła nam niespodziankę i jak poszła spać o 13 to wstała o 16:30 zjadła i znów spała... Potem wstała ale już ciemno i teraz znów śpi. Jakiś dzień śpiocha dziś mamy. W nocy jak zawsze spała ładnie od 21 do 7 zjadła i po 30 minutach znów spała :).
A w poniedziałek jak tatusia nie będzie da mi popalić :))) i w dzień za cho**** spać nie będzie. No cóż życie mamy jest kolorowe :)))).

Jutro musimy na groby pojechać. Zamiast załatwić to dziś jak ludzi mało to malusia wolała pospać. Ale na wszelki wypadek pojedziemy rano jakby znów chciała sobie długo pospać w dzień :).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry