reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziewczyny - głównie MITEMIL jak Ty robisz te cytaty? Ja umiem tylko jeden :eek:

A co do wyglądu - to jak ostatnio narzekałam na moje tytki giganty to mi mąż "kochany" powiedział - "oj nie narzekaj przecież cała otłuszczona jesteś" - oczywiście w jego rozumieniu mnie pocieszył:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Dzień dobry!
Oby, bo 13, i piątek a mnie nawiedza teściowa więc już od rana mam przechlapane.

Nie pytajcie o remont. Bo słów brakuje. Musieli jeszcze raz drzwi do łazienki wstawiać. Mam taki syf w domu że porażka i jeszcze wczoraj kij od mopa się złamał. Właśnie pije mocną kawę i biorę się za porządki. Myślicie że jak zacznę odkurzać o 8 rano to mnie sąsiedzi nie wyklną?

Swoją drogą to straszne że nie dość że jesteśmy po porodach i z niemowlakami to na nowo musimy szukać naszej atrakcyjności i poczucia wartości? I to tylko na reklamach macierzyństwo tak ładnie wygląda. W rzeczywistości dostaje się nieźle w d... . Nie tylko psychicznie ale i fizycznie.
I to wszystko na własne życzenie.

Ostatnia edycja:
witam w piątek 13 i niestety dupa z naszego szczepienia,juz mam dość chyba sie poddaje i poczekam az sami nas łaskawie zaproszą bo lecąsobie w kulki
pogoda jak na razie znosna wiec licze ze w koncu na spacer wyjdziemy

Dobra łapie za odkurzacz i szmatę. Może mnie sąsiedzi nie powieszą?
Miło się z wami piło poranną kawkę (jak co dzień) ale już musze się pożegnać.
Miłego weekendu życzę!

reklama
Witam
U nas za oknem względnie, więć będzie hajda na dworek, może bty sobie kupie na ryneczku.
Ja byłam z Młodym na pogrzebie jak miał 3 tygodnie u mojej kochanej chrzestnej. Musiałam tam być, bo jak pisałam, wg mojej teorii Młody urodził się wcześniej, zeby złagodzić bój po jej stracie. Ona umierała, a On rodził się piętro wyżej-dosłownie.

I na cmentarzu bywałam z nim i bywam często, bardzo lubię cmentrz, u nas jest przepiękny.

Współczję szczepeń Piwonia- my 25 już na 3.

A 13 piątek , to dla mnie szczęśliwy dzień, mam nadzieję,że i tym razem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry