Ja taki scenariusz przerabiam baardzo częstomy juz po spacerkumoja panna pierwszy raz dała mi na nim popalić,płakała,a że smoka nie weźmie to trzeba było wracać,jak juz byłam pod domem to zasnęła,wiec poszłam po córe do szkoły,tam mi sie znowu obudziła i znowu z klaksonem do domku,znowu zasnęła wiec na mały spacer i ledwo doszłam spowrotem bo znowu był płacz,niewiem co jej dzisiaj jest
![]()

MEWA ale zielona jest również pobudzająca - uspokajająco działa ROIBOOSprzerzuce sie na zielona i biala
2:

Czarny to ulubiony kolor mojej Anieli - jak kupilismy brązowy samochód to nie chciała do niego wsiąść - tylko prosiła kupmy drugi, czarny - przekabaciliśmy ją czarnymi siedzeniami w środku i tym, że jeździ "szybko, szybko". A czarne spodenki z H&M ulubione...czarne body dla małej, z napisem córeczka tatusia, więc prezencik dla M. już mam![]()
moja panna pierwszy raz dała mi na nim popalić,płakała,a że smoka nie weźmie to trzeba było wracać,jak juz byłam pod domem to zasnęła,wiec poszłam po córe do szkoły,tam mi sie znowu obudziła i znowu z klaksonem do domku,znowu zasnęła wiec na mały spacer i ledwo doszłam spowrotem bo znowu był płacz,niewiem co jej dzisiaj jest