reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam wieczornie
Mewa dzięki za doping ;-)
Miranda, jak trza to trza. nie ma co podziwiać a pracę jakimś cudem może napiszę bo ja to teraz kaleka intelektualna się zrobiłam po tej ciąży, przysięgam że mi gdzieś zeżarło mózgu i nie wiem jak go zrekonstruować :szok: czasem czuję się jak totalna blondynka (którąż jestem właściwie rzecz biorąc...) :-)
Iwonka Was to się te choroby imają jak głupie :dry: oby w końcy minęło wszystko
Efe się coś odzywała jak tam jej idzie karmienie Gabi? bo nic nie wyczytalam oczy mi umknęło? :confused:
Tak myślałam o niej od wczoraj bo u mnie też się trochę popieprzyło z tym karmieniem i soczki niepotrzebnie dawałam, odstawiłam je no i deserki też muszę odstawić bo chyba po nich marcel ma takie bąki w nocy że go budzą i płacze :-(
A tak w ogóle to siedzę sama, mój pojechał do szpitala bo miał atak kamicy żółciowej, ma od ponad roku iść na zabieg żeby mu kamienie z woreczka żółciowego wycięli to nie idzie i tak się meczy aż dziś go wzięło porządnie po raz czwarty... i pojechał, dzownił że pod izbą mu trochę przeszło (!) i nie wiem czy się zgłosił, miał jeszcze się zastanowić. Ech! Martwię się i złoszczę dwa w jednym :dry::baffled:

OOOJ ZAPACHNIAŁO CIASTEM MIRANDA PODZIEL SIĘ JA CHĘTNIE ZJEM:-p
u NAS ZNOWU PADA-JAKAŚ MASAKRA!!!
MYKAM JUŻ .....MIŁEGO WIECZORU
WIECIE TAK PATRZAŁAM NA LISTĘ SIERPNIÓWEK I DUŻO DZIEWCZYN SIĘ DAWNO NIE ODZYWAŁO:shocked2:

hej
u nas też pogoda kiepska najpierw nasypało potem deszcz no i dodatnie temperatury przez dzień teraz znów mróz, oj będzie jazda na maxa
mój Szymciu właśnie pisze ze mną swoją pierwszą wiadomosc do was:-D

o jejku zapomniałam podziękować za zaproszenia na nk
DZIĘKUJĘ

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a moaj strasznie płacze i cały czas ma gorączke,dałam jej czopek bo mi jej strasznie szkoda,aż sie sama teraz popłakałam i znów bidulka zasnęla,a śpi tylko na rękach tak strasznie płacze :-(
mąż był z dziewczynkami na chwilke na polku i może ich wyśle do miasta pod Hale bo ma byc światełko do nieba,niech pierwszy raz zobacząna żywo,ale to zalezy jaka bedzie malutka,bo sama z nia zostane,a ak to z meżem sie zmieniamy

jejku Piwonia, szkoda Malutkiej no... :-(
kurcze, a moze sie u niej ząbkowanie zaczęło co? no bo jak mówisz, ze ta gorączka nie wiadomo skąd, i płacz..?
W każdym bądź razie zdrówka dla Alusi ;-)

Efe daj znac jak idzie walka z Gabi i ()():tak:Trzymam za was kciuki
Dzięki wielkie za pamięć i doping:-D
My walczymy już 2 dzień. Mała nonstop wymaga uwagi. (.)(.) mnie bolą:-( Ale powoli do przodu. Choć juz 3 raz próbuje do was coś napisać. Jeszcze dziś wizyta u mioch rodziców i tekst "matka daj dziecku jeść". Bez komentarza.
Ma teraz 37,4 stponia. Pewnie jej jeszcze na dokładkę się zeby zaczynają! Je w ogóle po 3 minuty. 5 minut jak ją trochę pomęcze. Masakra

Oj Iwonka szkioda Ali.

Jak wygląda dziecko z zapaleniem ucha? bo moja c iagle jedno mietoli

Ostatnia edycja:
Hej:-)
U nas też pełno śniegu, ale wyszliśmy trochę na spacer żeby się wywietrzyć. A wczoraj byliśmy u znajomych - w końcu do ludzi wyszłam, a nie tylko z dziećmi w domu.

Piwonia,biedna ta Twoja Alusia, ciągle coś. Z zastrzykami się męczyła i dalej ją męczy.

Efe, trzymaj się i olewaj głupie teksty.

Maggie, duzo weny życzę. Odnośnie inteligencji, to mój m się śmieje, że mi dziecko mózg razem z mlekiem wysysa:-D :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry