reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Efe, nie mam pewności, ale myślę, że na jakikolwiek dotyk bolącego uszka Gabi włączałaby mega syrene...
Ale może bardziej doświadczone mamy sie wypowiedzą ;-)

dokładnie jakbys jej macała uszko to by płakała
przy zabkowaniu tez dzieci lubia tarmosic uszko

Efe moja tez je krótko piers,bo zwykle przy niej odpływa
ja sie pozegnam juz od wszelkiego,bo jestem sama moi poszli na swiatełko

reklama
Efe Mati miał kilka razy. Po pierwsze wysoka goraczka. Szedl spac i budzil sie po chwili z krzykiem i godzinami strasznie plakal. Bol przy ssaniu wiec odmawial jedzenia.
Gabi napewno odkryla ze ma uszy:tak::tak::tak:

Witam właśnie wróciłam. Oliwia na macie mój w wannie :-) a ja korzystam.
Mam super humor. Filmik bardzo fajny do tego kupiłam sobie bieliznę w promocji i zamiast wydać 300 zł na 2 staniki wydałam niecałe 100 zł udane zakupy :-), a co najdziewniejsze kupuje 75D, a pzred ciążą miałam 75B <szok>. Z ciuchami jeszcze czekam. Za tydzień ćwiczenia i za miesiąc szaleństwo :-). A no i Oliwii kupiłam bluzeczki, bo nie umiałam odmówić sobie tej przyjemności :-).

Lecę poczytać :-).

Uff jak to dobrze, że mam was bo bym zgłupiała normalnie.
Pewnie odkryła te uszka jak palce u stóp.
Małej na bank coś się dzieje w buzi bo ssanie cycka ją jakby boli. Odpoczywa i je, odpoczywa i je...tak wygląda nasze karmienie:-( Ale łyka, porządnie leci bo tryska czasami jak z kranu, więc już przestaje mieć jazdy! W końcu ja wiem najlepiej co jej trzeba. I kropka.
Koleżanka odkryła wczesne zapalenie ucha jak jej synek odmawiał leżenia na jednej stronie. Zawsze się przekręcał. Ale jeszcze nie płakał tak strasznie jak Mati. Teraz biorą antybiotyk, bo normalnie nic nie podziałało (waciki w uszku mam na myśli)
Dobra dziecko mi zasnęło to idę się uwalić w końcu
Będę jutro
jak zawsze
Dobranoc

Ps. Deli ale ci fajnie z tym kinem
Ja sobie najwyżej mogę z moim seans w domu urządzić

Efe- moze tez trzec uszko ze zmeczenia,
a te jazdy z karmieniem mialam kilka tygodni temu - chyba sie zaczynalo, pozniej spokoj i jak teraz wyszly zabki to tez niebardzo mleczko ssie Adas
a na marchewke nawet buzi nie otworzyl od trzech dni
a do tego na czole i uszku mu wyskoczyla wysypka :-( pewnie cos co zjadlam ale co jak ja jem wszystko, z nowych rzeczy to popkorn, no ale to przeciez kukurydza no to chyba nie
teraz uziemiona jestem bo sie przyssal ale jak do smoczka i nie da sie odlozyc

Cześć Dziewczyny,
my dziś byliśmy w odwiedzinach u drugich dziadków. Zosi też zaczynają chyba ząbki dokuczac.. popłakuje przez sen..a jak się jej masuje dziąsełka to jest spokojna i otwiera buzkę..
Piwonia współczuje Ci choroby Ali.. mam nadzieję że szybko jej przejdzie..
Deli zazdroszczę kina.. ale też niedługo pójdziemy z mężem :-)
To się przywitałam i uciekam spać ;-) dobranocka!

Piwonia ale szkoda mi Aluni- oby wreszcie przeszło!!!
u nas dziś ok, ale caly dzień sie gościliśmy i spanie znów było 3 razy po20-30min...no ale na szczescie wieczór już bez płaczu, teraz robie za smoczek :) ale cos tam łyka co jakis czas
dobranoc!!!

dzień dobry
Dziewczyny zostało mi serowca i dzisiaj lepszy niz wczoraj, przesłać?
Widzę że ząbkowanie ruszyło. U nas wczoraj kumpela zaglądała małej do paszczy i tez stwierdziła że coś sie zaczyna i że czuje ząbka! Ja tez coś czułam wcześniej ale nie byłam pewna. A Jagoda spokojna, tylko ciągle rączki w buzi. A i ma czerwone policzki, ale nie ma temperatury, poszukałam na forach że tak sie robi przed ząbkami.
Moja też nieraz łapie się za uszko, ale to chyba jak Efe napisała, odkryła uszka.
Próbuję założyć konto na NK żeby ogłosić się jako polska krawcowa w mojej dziurze i ni cholery mi nie chce przyjąć loginu! A Jagoda śpi słodko i mam na to czas. Zawsze pod górkę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry