reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam w poniedzialek:-D
Szlag mnie trafi zaraz,caly czas jakies reklamy mi wylaza na ekran,nawet nie moglam spokojnie poczytac co tam u was :dry:

Moja wlasnie ma drzemke ....wiec zajzalam na chwile
Piwonia , wspolczuje choroby alusi,mam nadzieje ze to nic powaznego znowu
Miranda,ja chetnie lapie sie na ciacho-az mi slinka leciala jak czytalam:-D dawno nie jadlam ciacha pieczonego:baffled:,nie robilam,bo potem sama sie objadam,a wczoraj stwierdzilam , ze przytylam,bo znow mi ciasno w ubraniach sie zrobilo:szok:

reklama
Witam, brakło mi neta wczoraj :-(.
Iwonka przykro mi z powodu temp. u Ali. Trzymam kciuki by to nic poważnego nie było.
Efe fajnie, że (.)(.) już lepiej

Reszty zapomniałam, bo maruda dziś straszna.

A co do kina to mamy plusy (fajnie sobie tak wyjść czasami), bo do babci małą zawsze zawozimy i tak średnio raz w tygodniu jesteśmy :-)

Cześć!
Piwonia trzymam kciuki żeby to były tylko ząbki.
Efe fajnie że Gabrysia się bardziej przyssssssysa ;-)
Zosia właśnie sobie kima więc wpadłam :-)
Nas dopiero dziś w nocy zasypało.. ale jak.. nie ma szans żeby wyjść gdziekolwiek.. masakra.. ja chce już wiosne!!! :baffled:
Dziś będziemy pierwszy raz kleik próbować :-p zobaczymy jak pojdzie :-)
Ja mam dziś dobrze bo ukradłam mamie wczoraj obiad i nie muszę dzis robić :-D
ale za to mam kupe prania i prasowania więc nudzić się nie będę.... blech.. co zrobić.:-p

Hej:-)
Moja zalicza przedpołudniową drzemkę, więc zdąrzyłam sprzątnąc łazienke i kuchnię (w końcu:-D ). A teraz chwilka relaksu z kawką przy bb:-):-).

Koniec relaksu, mały ssak się obudził:-D.

Ostatnia edycja:
Moja dziś tylko pół godzinki się zdrzemnęła:( Teraz próbuje ją ululać na rękach. Echh...
A wciągnęła słoiczek jabłuszka. Aż się trzęsła normalnie.
Ooo zasnęła w końcu. Normalnie będę chodzić na paluszkach.

Najlepsze Aniu ze Miłosz 9 a Mati 14 wiec bliznieta mi sie szykuja. Maz ostatnio ubral Matiemu bluzeczke Miloszka i tak troche sie zdziwil ze troche skromna dla niego:-D:-D:-D

reklama
Witam :)
My dziś zaczęliśmy dzień o 10:00 :szok:
ale to chyba dlatego, ze Tomek obudził się na amku o 3:00 co już dawno mu sie nie zdarzyło, no a potem jeszcze o 7:00 chyba.

Pofikał troche na macie, a potem pogadał ze zwiarzątkami na karuzelkce i walnął sie w kimono :blink:
Dobra, lece troche uprzątnoąć hacjende, i jakies sniadanie wrzucic, poki Młody spiocha.
Miłego dnia wszyskim :)

aa, Kasiu Miłoszek faktycznie wagę ma słuszna hihi (wazy tyle, co moj Tomek, a jakby nie było sporo młodszy jest :)), ale taki już widać jego urok :) Ja tam bym sie nie martwiła, bo i czym? :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry