• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dobry wieczór :-)
my dziś gościmy u siebie znajomych, a ja tu na chwilkę wpadłam :tak:
u nas zimno na dworku, więc nawet nie wychodziłyśmy :no:
dziewczyny wy na to usg bioderek to idziecie na 2 wizytę?
pozdrawiamy cieplutko

dobry wieczór :-)
my dziś gościmy u siebie znajomych, a ja tu na chwilkę wpadłam :tak:
u nas zimno na dworku, więc nawet nie wychodziłyśmy :no:
dziewczyny wy na to usg bioderek to idziecie na 2 wizytę?
pozdrawiamy cieplutko

No my na drugą. Na pierwszej wszystko było ok więc lekarz dla spokoju kazał jeszcze zajechać na początku roku.
my tez na drugą,u nas tez na pierwszej było ok,ale mielismy pryjść jeszcze raz,wiec sie wybieramy,termin mamy na 3 lutego

moja kąpie sie z tatusiem,tzn tatuś mała kapie,ja korzystam
a potem ja bede karmić,a on korzystac

No wreszcie wróciliśmy do domu. Zosi wpadło do kieszeni jeszcze pare banknocików:)
a teraz już śpi w łóżeczku prawdopodobnie już do rana bo przez cały dzień spała dzisiaj 15 minut i nawet jej nie kąpaliśmy bo nam jej sie szkoda zrobiło bo widać ze już zmeczona była.
Chodzika również nie zamierzam urzywać ewentualnie taki pchacz.
A my 3 marca idziemy na 3 usg bioderek.

Ala juz śpi:tak: a Angelinka się kąpie z Rafałkiem i mam nadzieje ze o 20.00 tez juz bedzie spać.

o 22.00 wraca mąż, to mnie pocieszy, Starszy znów dzis nieźle namieszał, naubliżał mojej mamie strasznie, należało mu się w pysk ale nie chciałam tego robić przy maluchach

reklama
A ja coś czarno noc widzę. Dziecie mi padło przed samą kąpielą o 18:45-19:30. Mój ją wykąpał i teraz po butli zasypia w łóżeczku. Albo odsypia wczorajszą noc albo się obudzi o 4 nad ranem i będzie chciała się bawić. No cóż...zobaczymy.
Pilnuje, żeby zasnęła i idę się też uwalić.
Dobranoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry