reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
cześć!
ale Wy dużo piszecie :-p zostawić Was na dzień i jest tyyyyle do nadrabiania :-p
biedną Zosię męczą ząbki...:-( płakusiała jak zasypiała.. tylko masowanie dziąsełek jej pomagało... już miałam przygotowaną maść p.bólową.. ale udalo się bez.. bidulka moja..
byłyśmy dziś u drugich dziadkow. i Zosia znów nie chciała dać babci kwiatka :-) tak mocno trzymała i nie chciała puścić :-) jejku jaka ona jest kochana!!!! :-p
ide poczytać co na innych wątkach u Was;-)

O Reksio na innych wątkach jest jeszcze wiecej do nadrobienia:tak:Macie wy sie z tymi ząbkami u nas narazie absolutna cisza, zresztą Miłosz jak juz nieraz pisałam nie umie płakać i oby sie nie nauczył:sorry2:
Efe tez sie boje poranka bo Miłosz tez padł dzis prędziutko o wpół siódmej:baffled:Az strach ranka oby nie zaczął sie o piątej:shocked2::shocked2:
Sempe współczuje przebojów ze starszakiem, niezle musiał cię zdenerwować skoro az ręka świeżbiła, właśnie a jak twoje uczulenie zginęło?

U nas też dolina - Aniela mi się wieczorem rozłożyła, Anton też zaczął poważniej chrumkać ale z nim byłam u lek rano i ok- tylko nos zajety. A tu Anieliczka wieczorem 38, 4 :-(:no::-(:no:

Anet moja mama dala Kubie 5zl no i w ogole nabral ochoty na robienie laurek:-DA dzis idzie do dziadka z adzieja ze bedzie chojniejszy:shocked2::shocked2:
No to Gosia dzis od dziadka(tescia mojego) dostala 5 zl.....:-D

witam się,
wszystkim chorowitkom życze zdrówka.
My dzisiaj wybieramy się i do jednych i do drugich dziadków wiec nie bedzie nas do wieczora, tylko czekam na zastrzyki.
Moja mama wczoraj przyszła do wnuczki i z okazji Dnia Babci Zosia dostała:
FISHER PRICE Pianinko Fisher Price - Pianino zabawka - porównanie cen wszystkiech produktów na Twenga
Dmuchany walec 24127, My Baby / - Bobomarket Zabawki, wózki dziecięce, artykuły dla dzieci, foteliki, zabawki dla dzieci :)
No to sie nazywa babcia-super
Efe ale mi smaka na faworki narobiłaś,teraz sie ślinie nad klawiatura
my na bioderka na początku lutego idziemy
Ja tez sie slinie,wlasnie wciagnelam kolacje a teraz czym slodkim bym zagryzla:-D:-D:-D
dziewczyny wy na to usg bioderek to idziecie na 2 wizytę?
pozdrawiamy cieplutko
My pod koniec lutego idziemy na 3 wizyte,u nas niby ok,ale kazal przyjechac jak skonczy pol roku
Starszy znów dzis nieźle namieszał, naubliżał mojej mamie strasznie, należało mu się w pysk ale nie chciałam tego robić przy maluchach
Oj,Sempe ty to sie z nim masz....:baffled:
U nas też dolina - Aniela mi się wieczorem rozłożyła, Anton też zaczął poważniej chrumkać ale z nim byłam u lek rano i ok- tylko nos zajety. A tu Anieliczka wieczorem 38, 4 :-(:no::-(:no:
Nie dobrze ze znow chorobsko sie przyplatalo...zdrowka dla was duzo:tak:

Witam wieczorkiem....
Ale naprodukowalyscie:szok:...a Kasia pisze ze na innych watkach jeszcze wiecej:szok::szok:...a mialam tylko na chwilke zajzec,bo jutro to moge czasu nie miec.........
Karolina juz usnela,no i musze sie pochwalic ze moje dziecko robi postepy z butelka:tak:....wczoraj troszke herbatki sie napila(20 ml,ale i tak sie ciesze:-D),a dzis dalam jej troche mleka modyfikowanego,co by sprawdzic czy wrazie czego jutro bedzie pila(no bo ja na ta choinke z Gosia ide:biggrin2:)...i wypila z 70 ml moja panna,to jak na nia to sukces,wiec jutro babce nia zemrze z glodu...hi,hi....jeszcze zupke jej zostawie i jakos to bedzie:tak::happy2:,a na dokladke maz jednak nie jedzie po te czesci do pieca jutro tylko w niedziele...jupi....wiec nas z dziewczynkami po drodze do mamy zawiezie....ale fajnie:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry