Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
zostawić Was na dzień i jest tyyyyle do nadrabiania 

Macie wy sie z tymi ząbkami u nas narazie absolutna cisza, zresztą Miłosz jak juz nieraz pisałam nie umie płakać i oby sie nie nauczył
Az strach ranka oby nie zaczął sie o piątej

No to Gosia dzis od dziadka(tescia mojego) dostala 5 zl.....Anet moja mama dala Kubie 5zl no i w ogole nabral ochoty na robienie laurekA dzis idzie do dziadka z adzieja ze bedzie chojniejszy

No to sie nazywa babcia-superwitam się,
wszystkim chorowitkom życze zdrówka.
My dzisiaj wybieramy się i do jednych i do drugich dziadków wiec nie bedzie nas do wieczora, tylko czekam na zastrzyki.
Moja mama wczoraj przyszła do wnuczki i z okazji Dnia Babci Zosia dostała:
FISHER PRICE Pianinko Fisher Price - Pianino zabawka - porównanie cen wszystkiech produktów na Twenga
Dmuchany walec 24127, My Baby / - Bobomarket Zabawki, wózki dziecięce, artykuły dla dzieci, foteliki, zabawki dla dzieci![]()
Ja tez sie slinie,wlasnie wciagnelam kolacje a teraz czym slodkim bym zagryzlaEfe ale mi smaka na faworki narobiłaś,teraz sie ślinie nad klawiatura
my na bioderka na początku lutego idziemy

My pod koniec lutego idziemy na 3 wizyte,u nas niby ok,ale kazal przyjechac jak skonczy pol rokudziewczyny wy na to usg bioderek to idziecie na 2 wizytę?
pozdrawiamy cieplutko
Oj,Sempe ty to sie z nim masz....Starszy znów dzis nieźle namieszał, naubliżał mojej mamie strasznie, należało mu się w pysk ale nie chciałam tego robić przy maluchach

Nie dobrze ze znow chorobsko sie przyplatalo...zdrowka dla was duzoU nas też dolina - Aniela mi się wieczorem rozłożyła, Anton też zaczął poważniej chrumkać ale z nim byłam u lek rano i ok- tylko nos zajety. A tu Anieliczka wieczorem 38, 4 :-no::-
no:

...a Kasia pisze ze na innych watkach jeszcze wiecej
...a mialam tylko na chwilke zajzec,bo jutro to moge czasu nie miec.........
....wczoraj troszke herbatki sie napila(20 ml,ale i tak sie ciesze
),a dzis dalam jej troche mleka modyfikowanego,co by sprawdzic czy wrazie czego jutro bedzie pila(no bo ja na ta choinke z Gosia ide
)...i wypila z 70 ml moja panna,to jak na nia to sukces,wiec jutro babce nia zemrze z glodu...hi,hi....jeszcze zupke jej zostawie i jakos to bedzie
,a na dokladke maz jednak nie jedzie po te czesci do pieca jutro tylko w niedziele...jupi....wiec nas z dziewczynkami po drodze do mamy zawiezie....ale fajnie

a w jakim wieku Gabi miała 1 wizytę i po jakim czasie 2?No my na drugą. Na pierwszej wszystko było ok więc lekarz dla spokoju kazał jeszcze zajechać na początku roku.