reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam sobotnio:-)
Ale mróz, brrrrr. Jak u nas -15, to ciekawe ile u Aneczki. Aż strach myśleć. NIe ruszam się dzisiaj na krok z domu.
A my z małą dopiero pierwszy raz będziemy jechać na usg bioderek.

Noc nawet, nawet. Po kaszce ma 4 h przerwę między karmieniami. Super w porównaniu z tym, jak co 1,5 h wołała.

reklama
witam w mroźną sobotye u nas -17 brrry,ale słonko świeci
my dzisiaj na obiad do dziadków sie wybieramy,ale jeszcze niewiem jak z maławyjdziemy na ten mróz,mam nadzieje,ze sie troszke ociepli,a jak nie to autkiem mała pojedzie

Heja, u nas też mrozy -12 , aneczka zazdroszczę odstresowania ;-) też bym chciała! :-D
Dzisiaj jakos mi lepiej na duchu i cielu ;-) dowiedziałam się że moja bliska kumpela urodziła wczoraj córeczkę o 15, trochę komplikacji było ale wszystko już ok. :-) My USG mieliśmy mieć drugie po skonczeniu 4 m-ca ale nie pojechalismy i mamy w przyszlym tyg. nie wiem czy to nie za pozno zeby co pokazało :/ ale na pierwszym usg wszystko było ok.
O widzisz Enka my też zaczelismy dawać kaszkę, na moim mleku robię i Marcel jak zjadł ją o 19:30 to dopiero o 24:30 się zbudził na (.) :-D oby tak dalej! :-)

Hallo
Wpadłam dzień dobry powiedzieć:-)
Kasiu moje dziecko mnie dziś zaskoczyło i spało do 5, potem amku i znowu do 7:30. Teraz sobie zasypia w łóżeczku słuchając melodyjki z łóżeczka, która nawiasem mówiąc denerwująca jest strasznie ale ona tylko tak ostatnio zasypia w dzień:sorry2:
Dziewczyny jak mi szkoda tych waszych chorowitków:-( Biedne dzieciaki tak się namęczyć. Ani jeść ani spać normalnie nie mogą przez ten katar. Nas na szczęście omija wielkim łukiem, ale pewnie dlatego, że w domu siedzimy i mała ma mały kontakt z innymi dziećmi. Może dziś się uda i wpadnie do mnie mama lipcowa? Popstrykam zdjęcia w końcu.

Mam dziś w planach zrobienie ciasta ale margaryny nie mam. Mogę dać olej?

Edit:

Właśnie się dowiedziałam że moja koleżanka urodziła córeczkę!
Też miała wywoływany poród. Ach te baby każą tyle na siebie czekać!

Witam się porannie ):
U nas także zima-mróz :baffled: teraz za oknem -15st. :szok:
Mężastego więc posłałam po zakupy, bo ja dziś nosa za zewnątrz nie wystawiam :-p
Wczoraj zaliczyliśmy odwiedziny u dziadków, także cały dzionek nam miło przeleciał ;-)
dzisiaj mam w planie robienie sernika, bo juz tak za mną chodzi, że łoo...:baffled: skocze na nasz kuchenny, może tam znajde jakaś inspirację :blink:

Acha, a co do usg bioderek, to my mamy wizyte dopiero za miesiąc, i będzie to drugi raz (na 1wszym wszystko było okej, mam nadzieje,ze w tej kwestii nic sie nie zmieniło)

Witam ciepło choć u nas minus 17:szok::-)
Siedze z kawka bo Miłoszek własnie poszedł na drzemke.
Efe no u mnie tez było niezle bo spał do 3ej zjadl i spał do 8ej. A wieczorkiem wpałaszował pół słoiczka jabłuszka z winogronkiem i cycuś, może magiczna moc jabłka:sorry2::sorry2:
Jak powiedziałam mojej mamie ile waży Gabi nie chciała uwiezyc:sorry2:No majac porownanie z Miłoszkiem nic dziwnego:dry::dry:
Ale macie plany kulinarne, mnie zwyczajnie sie nie chce:baffled:Ale jak wróci małżonek zajrze na strone z przepisami i może coś stworze:-D
Co do bioderek to byłam w 3mscu u ortopedy u nas sie usg nie powtarza:confused::confused:
Efe babke na oleju to juz robiłam ale czy mozna tak zamiast margaryny to nie wiem:sorry2::sorry2:

witam! u nas tez -15 a musiałam wyjsc do sklepu:no:

Kasia reka mnie świerzbi jak Starszy pyskuje ze hej ale nie przywale mu bo się odgraża ze zadzwoni na niebieską linie:wściekła/y: a co wtedy przyjądą i zabiorą mi na czas wyjaśnieć dzieciaczki. Byłam wczoraj w poradni psychologino pedagogiczne i potwierdziła pani moje obawy co do tego!
załatwione ma na 1,5 miesiąca indywidualne nauczanie, ciekawe co z tego bedzie.

jezeli chodzi o moją wysypkę swędzącą to przeszła po 4dniach ale nie brałam zyrtecu bo lekarz powiedział ze moze mi zmniejszyk laktacje ale mam na wszelski wypadek na następny raz.

idę sciągać pokarm, mąłżonek sprząta razem z dzieciakami a ja mam odpoczywać, włączył mi modern talking:-D i mam leżeć i mleczko sciagać więce lece.

do usłyszenia

reklama
Witam się i ja cieplutko pomimo że na dworzu -16..brrr...juz chce wiosne bo ileż można siedzieć w domu.
Zosia wstała o7.30 o 8 zjadła mleczko, pobawiła się i teraz nadal śpi.
Ja spadam dzisiaj na sklepy.
My chodzimy na usg państwowo i byliśmy we wrześniu, w listopadzie a teraz nam kazał przyjuść w marcu. Ale mówił że bioderka na 5+

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry