Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O nie,nie. Nie zgodze sie z tobą. Przepraszam,ale pracuje w poradni psychologicznej. Co prawda z młodzieża mam mniejszy kontakt,ale są pewne wzorce postepowania z dzieciakami w takim wieku. Stety czy niestety jest tak,ze do 18r.ż. rodzice mają obowiązek utrzymywać swoje dziecko,tzn.: muszą zapewnic mu dach nad glową( co nie oznacza,że musi miec swoj pokój,komputer etc!!!) ,muszą zapewnic mu wyzywienie i edukacje( ale to chyba do 16 r.ż-nie jestem pewna). No,wiec krotko mowią cala reszta to przywileje i jak dzieciak podskakuje zbyt bardzo,to niestety trzeba przywileje obcinać...
Ja myślałam, że może w każdym można tak zamienić jak nie ma się margaryny?Ewelinko a jakie to ciasto??
Ja też na oleju to tylko babkę raczej robiłam![]()
To się Miranda mężem Sempe podzielimy co?dzień dobry,
O matko ale u was zimno!
My mamy się lepiej, Jagodzie już tak nie leci z nosa, mi zreszta też mniej.
Sempe zazdroszczę ci męża, pozycz go na trochę.
Trzymajcie się ciepło, nie wiem czy będę mieć dzisiaj czas wpadać na kompa, jazda na prawko+ zakupy+porządki, a mała jeszcze śpi z tatą więc nic nie mogę zrobić.
A mnie szlag trafia i sprzątam te jego porozwalane ciuchy. Ech ....szkoda gadać:-(

przyznam ze konsystencja stala i jaka cieplutka była hihihihinie mam,ale jak na razie pije herbatke z 7 ziół taka na wzmocnienie,Rutinoscorbin jem,ale moze jeszcze Euphorbicum sobie zapodam na nockochane męża Wam nie oddam!
własnie poszedł do sklepu bo na wieczór zrobimy sobie sałatke grecką i winko mamy:-) tylko ze ja bez sera bede jesc wiec co to za sałatka
Ala juz spiąca ale przetrzymam ją jeszcze z 20min i do kąpieli a dzis po południu przewijam Mała a on mi kupsko na rekę zrobiłaprzyznam ze konsystencja stala i jaka cieplutka była hihihihi
Piwonia zapodaj sobie cos na ten katar koniecznie! przeciez chyba masz sinupret?! ja uzywam czasami teraz na gardlo mam cholinex i tantum verde