Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
witam sobotnio wieczornie. U mnie dzisiaj rano było -19. Ohyda Na spacerku nie byłysmy bo w taki mróz to niebardzo. Niedawno wyszli znajomi. Pitocha już śpi a my zaraz w rummikub będziemy grać. Miłej i spokojnej nocki życzę
Siedze przed kompem i nadrabiam zaleglosci od godziny ale co chwile latam na mate przekladac mala bo mi pelznie na zimne panele! Wiec teraz siedzi mi na kolankach i razem czytamy
Ta pogoda jest okropna... Rano nie moglam auta odpalic a na uczelni zmarzlam okropnie dosc mam tej zimy i nieludzkiego mrozu
Zbieramy sie do kapieli, o 21 mleczko i lulu a ja jeszcze wroce poczytac;-)
Milego wieczoru laski
Oj Aniu to zimno macie u nas -15 więc was doganiamy
Mały bawi się z tatusiem w łóżeczku.
Hehe kupiłam mu wczoraj fajowskie body z napisem "syneczek tatusia" i tatuś oczywiście zadowolony
wszystkim chorowitkom małym i dużym dużo zdrówka życzę!!!!
Sempe dla Ciebie kochana dużo cierpliwości!
jeszcze poczytam co tam na innych wątkach i mykam do łóżeczka!
Wpadłam dobranoc powiedzieć.
Moje dziecko po butli zasypia w łóżeczku a ja pilnuje, żeby spokojnie zasnęła.
Sempe przy twoim stresie ja też bym sobie takie wieczory urządzała! Inaczej człowiek by zwariował chyba.
Dobra lecę z moim jakiegoś filma obejrzeć i zjeść w końcu tą babkę ziemniaczaną (że niby obiad mam). Ech...
Zosia już wykąpana i śpi. Właśnie rozmawiałam z tatą i mówił że temp. u nas przekroczyła -20 wiec jest ostro
a wy wychodzicie z maluchami na spacery jak jest poniżej -10??bo ja kiedyś gdzieś przeczytalam żeby nie wychodzić i tak od kilku dni kwitniemy w domu...:/
moja juz tez śpi,a ja zmykam do wyrka sie kurowac bo poległam na cąłej lini,teraz mąz mi ścieli,kolacje do wyrka poda i wypoczywam
Dobranoc i miłego wieczorku