reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Wpadlam dac znac ze zyje,choinka sie udala....ale Karolina sie zaziebila mi:baffled:...ma katar i cos chrumka,kaszle,biedactwo,pewnie w poniedzialek do lekarza:baffled:...Gosia tez cos kicha,no masakra normalnie..........
A,no i Karolina oczywiscie bez mamy strasznie sie im darla,dobrze ze tatus jednak zostal w domu bo,babci sie nie dala dotknac,no i butli za nic w swiecie nie wziela do buzi,dobrze ze chociaz zupke zjadla,to ja dluzej z Gosia na choince posiedzialam....
Dobranoc juz tez mowie,bo cosik padnieta jestem

Ostatnia edycja:
reklama
hej :-) witam się wieczornie :-)
dopiero co usiadłam... trochę zabiegany dzień dzis był.
mieszkanie wysprzatane, drożdżówka i chrusty zrobione :-p
byliśmy dziś u babci mojego mężastego. trzeba było spóźnione życzenia babcine złożyc.
a jutro my mamy gości :-)
ale padła jestem...ble...chyba się zaraz zrelaksuję w wannie :-D
pozdrówki Dziewczynki :happy2:

i ja wpadam życzyc dobrej nocy ;-)
sernikos dochodzi w piekarniku, a ja mykam szybko sie prysznicowac i do wyrka, bo padam na twarz :baffled:
Chłopaki juz dawno spia, pora i na mnie :blink:
baj baj :happy2:

dominiczka87, jak jest poniżej -10st. staram się z Tomkiem nie wychodzić, no chyba ze szybko do auta i z auta. Na spacerkos w taka pizgawicę? No way! :)

a nie powinno się wychodzić z dziećmi poniżej -5 a nie -10? :confused:
dobranocka ;-):-)

przy takiej temperaturze mozna wyjsc na mały spacerek,ale jak temperatura spada poniźej -10 odradza sie

Witam dziewczyny:)
-18 za oknem zakiszę się w domu wiosnę chcę!!!;(

witam i ja z rana,u nas -20 juz jest,choc pewno troszke sie ociepli bo słonko wychodzi,ja niestety dzisiaj zostaje w domku bo koszmarnie sie czuje,nocke miałam z głowy,potworny ból głowy nie dawał mi spac,dopiero rano wzielam tabletke bo juz nie dawałam rady,nos zatkany i ogólnie jestem do tyłu

Hej dziewuszki!
Jadę dziś do znajomych, którzy niedługo (za jakieś 2 tygodnie) zostaną rodzicami.
Co im kupić? Bo tak nie wypada dla nienarodzonego szkraba...:dry:
hmmm u nas z reguły kupuje sie cos jak juz sie dzieciatko naodzi,a nie wcześniej

Ostatnia edycja:
reklama
neverend fakt raczej z prezentem poczekaj ;p
Iwonka wiesz to tak z 19 na 18 skoczyło bo ja mam okna na słonko nie chcę myśleć ile było np koło 4-5 godziny brrrrrrrrrr

no to tez masz ciekawie
ja wole taka zimę z okna pooglacw ciepełku,niż na ten mróz wychodzic,dzisiaj sobie daruje,musze sie podkurować póki mąz w domku,bo jutro sama jestem,a niechce znów żeby Alusia była chora

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry