reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej!
U nas szpital:-( Anielkę rozłożyło - a ona jak chora to od razu temperatura 39 i wyżej :-(:-( no i teraz jeszcze mojego M rozkłada. Ja właśnie wróciłam z kościoła tak przemarzłam, że pewnie dołączę. Oby tylko Antka ominęło. Mam nadzieję, że mi do przyszłego tyg Anielka wyzdrowieje bo M wyjeżdża..

Mju trzymajcie się ciepło, ciepło, ciepło!!!!

reklama
hejki ;-)
dzień udany ;-) goście byli i było fajowo :-) Zosia dusza towarzystwa :-p
teraz moje bejbi sobie śpi :-) tak szalała że jak ją wsadziłam do łóżeczka to od razu zasneła :-D kochana Biedroneczka :-p
Mężasty siedzi i ogląda "obywatela milk" a ja szukam w necie większego fotelika samochodowego dla Zosi bo niedługo trzeba będzie coś kupnąć :baffled:
no i jeszcze muszę nadrobić to co naskrobałyście :tak:
Piwonia trzymaj się!!!!!

Witam dobranockowo,
widzę szpital nam się zrobił na sierpniu, jak nie katary to zęby...trzymajcie się dziewczyny...jak przyszło to i pójdzie kiedyś w końcu!

My dziś się socjalizowaliśmy troszeczkę tzn. byliśmy w odwiedzinach u koleżanki i jej lipcowego syneczka. Dzieciaki sobie pogadały i podziwiły się troszeczkę. Normalnie sceny jak z "I kto to mówi":-D
A i spacer zaliczyliśmy i obiad u dziadków. Normalnie cały dzień poza domem prawie. Teraz dziecko zasypia sobie w łóżeczku a ja mam chwileczkę.

Edit. Nadrobiłam co się dało.
Dobranoc pchły na noc:)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!
Mam nadzieję, że nie pozamarzałyście! Jak nocka? Lepiej?
Ja mam w łazience 14 stopni. Jak wchodzę w nocy albo rano to mi się od razu spać odechciewa.
Dziecko mnie dziś moje obudziło o 4 i o 7. Robi sobie grrrrr w łóżeczku, jeść nie woła więc sobie do was przyszłam z kawą.
Kurde tak grrrrucha ze śliną, że aż pokasłuje. Ma nadzieję, że te spacery nam bokiem nie wyjdą. Ale stawiam na nadmiar śliny, którą sobie ślicznie zbiera (mieląc w buźce) do tego swojego grrrrr.

witam z rana
na polku dzisija juz tylko -15 wiec znacznie lepiej niz wczoraj,ale co z tego jak ja plackiem dzisiaj juz leżec nie moge bo sama ze stonką zostałam,mam nadzieje,ze bedzie tylko grzeczna bo ja nadal nie czuje sie najlepiej,łeb od rana mi nawala,dobrze,ze nocke w miare dobrze przespałam

witam z rana
na polku dzisija juz tylko -15 wiec znacznie lepiej niz wczoraj,ale co z tego jak ja plackiem dzisiaj juz leżec nie moge bo sama ze stonką zostałam,mam nadzieje,ze bedzie tylko grzeczna bo ja nadal nie czuje sie najlepiej,łeb od rana mi nawala,dobrze,ze nocke w miare dobrze przespałam

Dobrze Piwonka że już lepiej. Oby tak było do końca dnia.:-)
Ja dzisiaj się nie ruszam z domu. Robie obiad i piekę ciasto. Przynajmniej taki mam plan;-)

reklama
Dobrze Piwonka że już lepiej. Oby tak było do końca dnia.:-)
Ja dzisiaj się nie ruszam z domu. Robie obiad i piekę ciasto. Przynajmniej taki mam plan;-)

niby lepiej,ale głowa mi peka jak niewiem,a nie bardzo moge sobie cos wziasć

ciesze sie tylko,że cały obiad mam i dzisiaj nic nie musze robić,leżenie bykiem bedzie w miare jak córa pozwoli

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry