reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzień dobry, kolejny dzień mrozów, ja chcę wioooooooooooosnę!
Deli daj znać co z Oli!:tak:
Kasia fajnie że małżonek przyjeżdża :))
Chogata współczucia, jakoś wyściubicie nosy,my jutro na szczepienie jademy , jestem ciekawa czy nam nasz poldek odpali he he he.... :>
a mój Marcepan mnie wykończy kiedyś, on się w nocy budzi co chwilę ja już czasem nie wiem czy w ogole śpię :baffled: dziecie moje nie lubi spać czy co? :dry: a ja taki śpioch... ech
idę po kawuchę

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie nocka też nieciekawa była co chwila sie wierciła i jak nigdy wstała o 6:30 a poszła spać o 21.A w dzień pospała 2h i tylko siedzi i jeczy aż głowa boli :-(

własnie miałam pytac jak tam Oliwia sie ma?
oj czuje,ze dzis marudka bede miała w domku,nie moge małej odłozyc bo chce spac przy piersi:-(

edit udało sie,zobaczymy tylko jak długo pośpi

Ja swojej głowe nasmarowałam oliwką i założyłam czapkę i też się zastanawiam czy będzie powtórka z wczoraj plus czapka czy może uda jej się zasnąć:confused:
Minęły dwie godziny od wstania, więc powinna...

Chogata myślałam, że już wyleczyliście tego jęzorka?

Dzień dobry!
Ja witam ze śniadankiem w ręce a mały sam się bawi w łóżeczku:szok:
Kasiu to miłego czasu spędzonego z mężem ;-)
Aniu jak Oliwia?Myśle o Was i trzymam kciuki żeby było lepiej!!
i dla wszystkich chorowitków DUUUUUUUUUUUUUŻŻO ZDRÓWKA!!!

U mnie -15! i ja też chce wiosne:sorry: może jak tak pojęczymy wszystkie o tą wiosne to szybciej przyjdzie co:dry: ???
A noc nie była taka zła poszedł spać po 21 o 12 obudził się na amku a potem o 4:30 dopiero no szok!!! troszke pospałam:-D

Ja swojej głowe nasmarowałam oliwką i założyłam czapkę i też się zastanawiam czy będzie powtórka z wczoraj plus czapka czy może uda jej się zasnąć:confused:
Minęły dwie godziny od wstania, więc powinna...

Chogata myślałam, że już wyleczyliście tego jęzorka?

Miałam spokój 3 dni i znów cały czarny a teraz jeszcze pleśniawy doszły wiec wygłada jak zgniły ziolony.?A z tym spaniem to ja mam tak jak mąż miał wolne na świeta to ja poszłam spac do dużego pokoju bo mi marzyła sie cała noc przespana a on miał wstawać i co okazało sie ,ze ja wogule prawie nie spałam bo tylko nasłuchiwałam czy mała nie płacze i ja byłam perwsza u małej

Ostatnia edycja:
Chogata, biedna Twoja mała, takie cholerstwo się przypałętało :/

MAlinka
ja mam sposób na wiosnę, napisać musimy list do mikołaja tak jak wtedy gdy byłyśmy w ciązy i prosiłyśmy o poród :-) u Ciebie to poskutkowało bo pierwsza poszłaś wtedy rodzić z tych które list pisały :-D
Ty masz konszachty z mikołajem, pisz list to Cie posłucha

oj to sie bidulka namęczy,bo napewno w buzi czuje jeden piołun
i pewno przez to tez marudns moze być

Czytałam różne fora inetrnetowe i wszyscy dorosli co mieli czarny język nie czuli zadnego dyskomfortu z tego powodu to jest pociecha .Tylko jesli sie zaniedba to wówczas grzyb może sie rozrosnąc i zatkac przełyk ale to skrajne zaniedbania i przypadki.No chyba ,że pleśniawki jej dokuczają ale u nas najskuteczniejszy sosób chyba mitemil tu pisała to woda utleniona 3 dni i po kłopocie z białym nalotem,czarny niestety jest:baffled: Aaaaaaaaaa minus tez jest taki ,ze ten czarny grzyb powoduje ,że slina małej jest żrąca i całą buźkę ma w krostach i jak se zatrze oczko mokra raczką to oko też opryszczone

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry