reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Matko ale wieści oby szybko wyszły z tego szpitala :-(Trzymam kciuki;-)
Aneczka z kolei niby od czwartku z temperaturą niby lepiej ale znów snieg i mocny wiatr ,że tylko to spotęguje wrażenie wiekszego mrozu jak bedzie to sie okaże:happy2:

reklama
Moje dziecko śpi już 2 godziny! Normalnie nigdy jej się to nie przytrafia:dry: Czyżby odsypiała wczorajsze darcie? A może jej ciepło w główkę w tej czapce?

Szkoda Olwki i jej mamy:-( Znowu w szpitalu:-( Oby to coś pomogło, bo jak dla mnie to jeszcze większy stres dla dziecka, nowe miejsce, obcy ludzie, zastrzyki, kroplówki.... Ech...trzymam kciuki.

Chogata, biedna Twoja mała, takie cholerstwo się przypałętało :/

MAlinka
ja mam sposób na wiosnę, napisać musimy list do mikołaja tak jak wtedy gdy byłyśmy w ciązy i prosiłyśmy o poród :-) u Ciebie to poskutkowało bo pierwsza poszłaś wtedy rodzić z tych które list pisały :-D
Ty masz konszachty z mikołajem, pisz list to Cie posłucha

List powiadasz hmmm no tak wtedy zadziałał:-D:-D:-D:-D

Oj Chogata mam nadzieje że szybko zniknie to dziadostwo małej z języczka!!!

Deli dużo zdrówka dla Oliwi trzymam kciuki za szybki powrót do domku!!

Mój książę ze bajki :cool2: nadal śpiocha ale fajnie jak nigdy mam tyle wolnego:-D

Oj, i jednak szpital... :-( biedna Oliwka, niech jej tam szybko pomoga i migusiem do domku! :-(
Chogata, że też znowu sie to badziewie do jęzorka Małej przyplątało no :shocked2::wściekła/y: walczcie dzielnie i skutecznie :tak:
Malinka, ty spróbuj może ten list do Mikołaja napisać :-p Skoro raz sie udało, może znów zadziała hihihi :-D;-):-D

tak w ogóle dzień dobry mówię ;-)
gdyby nie fakt, że termometr na zewnątrz pokazuje -13st. to jak nic bym dziś na spacer Młodzieńca mego zapakowała- pięknie słoneczko świeci, niebo bezchmurne. Tylko ten mróz gigant :dry:
wiec kisimy sie kolejny dzien w 4ech scianach :dry:

Dzien dobry!!!
Dla Oli- szybkiego powrotu do domku. Oby to nie bylo nic powaznego.
Moj Alex dzis zrobil mi niespodzianke i jak wczoraj jadl o 22 to dzis dopiero o 8 rano sie obudzil:-D Moje (.)(.) malo nie eksplodowaly!

DROGI ŚWIĘTY MIKOŁAJU
ŚNIEG NADAL LEŻY W CAŁYM KRAJU
MY Z WÓZKAMI W ZASPY BRNIEMY
daleko tak już nie pójdziemy
wiec tu chórem cie prosimy
głośno bębnimy
zabierz od nas sroga zimę
wymień klimę
daj nam wiosnę
a będziemy znów radosne!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D
może być?

witam się po kilku dniach nieobecności, na króciutko oczywiście bo Szymek marudny,
Deli współczuje.
nie doczytałam dokładnie o co chodzi z grzybkiem w buzi, ale w mojej rodzinie od lat stosujemy roztwór gencjany, popularny fiolet do kupienia w aptece. jest skuteczny na różne krosty, także stosujemy przy zapaleniu jamy ustnej aktualnie. może pomoże.

Ojejjjj...Biedna Oliwcia i Deli...Oby szybko Wam pomogli i wypuścili do domku. Strasznie współczuję i ściskam kciuki z całych sił,żeby wszystko było dobrze.

My jeszcze nie zaliczyliśmy z Nati ani jednej choroby ani przeziebienia nawet. tfu,tfu,tfu..Pewnie kiedyś bedzie ten pierwszy raz ,ale oby jak najpóźniej...

Ja od tygodnia wrocilam do swoich intensywnych treningów. Tak jakos od świąt nie moglam sie zebrać..I nawet nie chodzi o zrzucanie kg,bo to jakos zeszlo w czasie przedświątecznej przeprowadzki,chodzi o forme. Czulam jak z kazdym dniem mięśnie mi faczeją.. A teraz? Znó jest super! Endorfinki robią swoje:)

Ściskam:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry