Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
DROGI ŚWIĘTY MIKOŁAJU
ŚNIEG NADAL LEŻY W CAŁYM KRAJU
MY Z WÓZKAMI W ZASPY BRNIEMY
daleko tak już nie pójdziemy
wiec tu chórem cie prosimy
głośno bębnimy
zabierz od nas sroga zimę
wymień klimę
daj nam wiosnę
a będziemy znów radosne!!!!!!!!!
może być?
a pewnie że może być, super :-)no wiersz jak dla mnie rewelacyjny!!!DROGI ŚWIĘTY MIKOŁAJU
ŚNIEG NADAL LEŻY W CAŁYM KRAJU
MY Z WÓZKAMI W ZASPY BRNIEMY
daleko tak już nie pójdziemy
wiec tu chórem cie prosimy
głośno bębnimy
zabierz od nas sroga zimę
wymień klimę
daj nam wiosnę
a będziemy znów radosne!!!!!!!!!
może być?
witamy kolejną mame bliźniaczek na sierpniuWitam!!!Też jestem sierpniową mamą bliźniaczek z 13.08Pozdrawiam!
witam się po kilku dniach nieobecności, na króciutko oczywiście bo Szymek marudny,
Deli współczuje.
nie doczytałam dokładnie o co chodzi z grzybkiem w buzi, ale w mojej rodzinie od lat stosujemy roztwór gencjany, popularny fiolet do kupienia w aptece. jest skuteczny na różne krosty, także stosujemy przy zapaleniu jamy ustnej aktualnie. może pomoże.

Witamy wsród mam sierpniowych!!!!Witam!!!Też jestem sierpniową mamą bliźniaczek z 13.08Pozdrawiam!

Witam się i ja,
nie wiem co jest grane. Zośka płacze jak jej daje kaszkę...a tak jej smakowała do tej pory...
a ja byłam na usg j. brzusznej bo w ciązy to i problemy z nerkami były i kamienie w woreczku się pojawiły. No i nerki ok, tylko te głupie kamienie z woreczka sie powiekszyły i pan dr powiedział że przed kolejną ciążą obowiązkowo musze usunąć woreczek....no to teraz musze robić wszystko zeby w ciąże nie zajść...a no i jeszcze prawdopodobnie mam tłuszczaka....super:/ złapałam doła.