reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Mam jeszcze Pulmex baby do smarowania klatki piersiowej ale wczoraj z tego wszystkiego zapomnialam tego uzyc. Ale zastanawiam sie jaki to ma sens jak ona spi tylko na brzuszku:confused: chyba musze nasmarowac posuszke albo plecki:confused:

Malinka list świetny. Masz kobito talent :):)
Basia nie denerwuj się, z chłopami to tak jest. Ale powiem Ci jakby mój mi dal tak dom zrozumienia to by w papę dostał. Przyjdzie wiosna i będzie Ci lepiej.
Deli i Oli bądźcie dzielne :):)

hejka

my tez dzis z domu nie wyszłysmy ale nie z powodu mrozu a deszczu :-(:baffled: a miałam isc do kumpeli na kawke :wściekła/y:

Deli współczuje szpitala, duzo zdrówka dla malutkiej, wracajcie do nas szybciutko

basia tez bym sie wkurzyla na męża za taki tekst. Nic sie nie martw, my rozumiemy jak masz ciężko

Efe moja tez ma dwie drzemki wciągu dnia :tak:

Malinka list super :-)

zdrówka dla wszystkic chorowitek

Malinka mnie zachęciła swoim listem, zostawiam mały wierszyk w związku z obecną pogodą:

Biało, zimno dookoła
W zaspach grzęzną wózków koła
Mróz nas w nosy podszczypuje
Katar ciągle wywołuje

Czapki mamy i szaliki
Rękawice i kocyki
Termofory wieczorami
I skarpety z pierzynami

Choć w swych domach nie marzniemy
Wiosny już wypatrujemy
Długi spacer nam się marzy
Ze słońcem na bladej twarzy

A więc my, sierpniowe mamy
Do tej zimy prośbę mamy
By już trochę odpuściła
I wiosnę wreszcie wpuściła!

Mała wreszcie uwaliła kupalka, co za ulga (i smrodek niezły:-D ). Coś jej się pokićkało ostatnio i nie potrafi się obrócić z brzuszka na plecki, a już to robiła przed świętami! a tu nagle problem:confused:

Czy Wasze dzieciaczki korzystają z gryzaków? my mamy 2 zupełnie różne i nie robią furory - najlepsza jest piąstka w buzi albo dwa paluszki, które już się czerwone przez to zrobiły:dry:

witam,
a nam sie udalo wyjsc- po wczorajszych deszczach ladnie i cieplo sie zrobilo

a jednak Deli z Oliwka w szpitalu oby szybko wyszly zdrowe
Andariel- u nas kupki po wprowadzeniu czegos innego tez co trzy dni, a baki powalaja
Malinka- no super ten list, nie ma wyjscia zima- musi minac po takich rymach:tak:
Andariel- super wierszyk!
co do gryzakow to tez palce sa najlepsze, szczegolnie moje bo wyczail ze jak gryzie swoje to boli od zebow ktore juz sa- sprytek
a gryzakow ma kilka- i z woda i twarde : przydaja sie bardzo

Ostatnia edycja:
tylko że my nadal na cycu, więc nie wiem skąd taka zmiana w tych kupkach u małej:confused: od świąt tak ma - jedna na kilka dni; problemów z bączkami nie ma, ale dziwi mnie właśnie taka zmiana znaczna;
Mewa jak masz fajnie, że na spacer możesz iść; my się już tyle dni w domu kisimy, zaczynam się czuć jak dziadzio-pustelnik (no dobra: babula-pustelnik);

reklama
Mam jeszcze Pulmex baby do smarowania klatki piersiowej ale wczoraj z tego wszystkiego zapomnialam tego uzyc. Ale zastanawiam sie jaki to ma sens jak ona spi tylko na brzuszku:confused: chyba musze nasmarowac posuszke albo plecki:confused:
i stopy
ja używam inhalacji z soli,a jak było źle to nawet z Mucosolvanu

Malinka mnie zachęciła swoim listem, zostawiam mały wierszyk w związku z obecną pogodą:

Biało, zimno dookoła
W zaspach grzęzną wózków koła
Mróz nas w nosy podszczypuje
Katar ciągle wywołuje

Czapki mamy i szaliki
Rękawice i kocyki
Termofory wieczorami
I skarpety z pierzynami

Choć w swych domach nie marzniemy
Wiosny już wypatrujemy
Długi spacer nam się marzy
Ze słońcem na bladej twarzy

A więc my, sierpniowe mamy
Do tej zimy prośbę mamy
By już trochę odpuściła
I wiosnę wreszcie wpuściła!

Mała wreszcie uwaliła kupalka, co za ulga (i smrodek niezły:-D ). Coś jej się pokićkało ostatnio i nie potrafi się obrócić z brzuszka na plecki, a już to robiła przed świętami! a tu nagle problem:confused:

Czy Wasze dzieciaczki korzystają z gryzaków? my mamy 2 zupełnie różne i nie robią furory - najlepsza jest piąstka w buzi albo dwa paluszki, które już się czerwone przez to zrobiły:dry:

wow same poetki na forum mamy,świetny wiersz

moja gryzaki uwielbia,ale łapkami tez nie pogardzi

a moja poszła na 3 drzemke,jak na razie ma 3 codziennie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry