reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a jak na piersi to normalne ze co kilka dni- mleczko sie bardzo dobrze wchlania, Kasia kiedys dala linka do artykulu o kupkach i tam wlasnie taka informacja byla:tak:

no rozumiem Cie bo ja jak nawet jeden dzien nie wyjde to dola jakiegos lapie, i Marudek chyba tez lubi spacery bo w dni ze spacerem spokojniejszy jest

reklama
tłuszczaki nie sa grozne,sama jednego usunełam bo mi bardzo przeszkadzał,a drugiego tez mam,ale jest na razie malutki wiec go zostawiłam w spokoju
A co to sa te tluszczaki? Guzki jakies?
tylko że my nadal na cycu, więc nie wiem skąd taka zmiana w tych kupkach u małej:confused: od świąt tak ma - jedna na kilka dni; problemów z bączkami nie ma, ale dziwi mnie właśnie taka zmiana znaczna;
Mewa jak masz fajnie, że na spacer możesz iść; my się już tyle dni w domu kisimy, zaczynam się czuć jak dziadzio-pustelnik (no dobra: babula-pustelnik);
andariel,moja tez jak na cycu byla to ostatnio raz na 2-3 dni kopa byla....a jak wprowadzilam zupki i deserki,to sie unormowalo,nawet czasem 2 na dzien sa.....:happy2:

Witam,wreszcie cos moge napisac,bo co siade i poczytam troche co napisalyscie,to ktos cos odemnie chce:sorry2:...a teraz mala ma 3 drzemke(tez Iwonko robi sobie 3 drzemki, 2 krociutkie i 1 dluzsza)
Udalo mi sie troche ogarnac chate,bo juz sie przewracac sie mozna bylo:-D
A jeszcze szycie mnie czeka,ale dzis juz nie dam rady,bo znow glowa mnie zaczyna bolec...wrrrr....a jeszcze mnie maz dzis z rownowagi wyprowadzil(witaj w klubie Basiu)....ale mu nagadalam troche i widze ze dzis sie troche Karolina zajmuje........bo tak to tylko przy kompie by siedzial:confused:
Karolina jeszcze kaszle,przewaznie jak usnie....no i zaraz sie budzi,mam nadzieje ze to nie oskrzela sie zaczynaja.....jutro do kontroli mamy jechac,o ile samochod mam zapali,bo dzis odmowil posluszenstwa:baffled:
Malinka wierszyk superasny:tak:
Andariel,twoj tez swietny,widze ze mamy tu poetki....ale fajnie:-D
Deli,trzymajcie sie tam dzielnie w tym szpitalu,no i szybko wracajcie do nas:happy2:

Andariel no wierszyk pierwsza klasa!!!!!!!!:-D
teraz wiosna musi przyjść!A tak serio to też mam dosyć siedzenia w domu już mnie to przytłacza!!!koszmar jakiś!!!!:no:
My mamy chyba z 10 gryzaków i każdy jest super bo mały wręcz uwielbia je!:tak:

tylko że my nadal na cycu, więc nie wiem skąd taka zmiana w tych kupkach u małej:confused: od świąt tak ma - jedna na kilka dni; problemów z bączkami nie ma, ale dziwi mnie właśnie taka zmiana znaczna;
Mewa jak masz fajnie, że na spacer możesz iść; my się już tyle dni w domu kisimy, zaczynam się czuć jak dziadzio-pustelnik (no dobra: babula-pustelnik);
Moja też tak miała to bardziej chodzi o układ trawienny jakby potrafił więcej składników wyciągnąć z pożywienia

u nas dwie dwugodzinne drzemki z 3-4 godzinnych
widać się panna poprzestawiała

a nasze poetki ja zgłaszam do Kasi! takie talenty ni moga się marnować

Anet Tłuszczak jest łagodnym nowotworem zbudowanym z tkanki tłuszczowej. Tłuszczaki są miękkie w dotyku, czasami przesuwalne i ogólnie bezbolesne. Rosną bardzo wolno. Większość tłuszczaków jest mała, ale mogą wzrosnąć do rozmiarów ponad 6 cm.

Przyszłam wam życzyć dobrej nocki dziewczynki i żeby Wam maluszki ladnie i spokojnie spały:tak:
Ja mykam pod kołderkę bo u mnie dziś jakoś zimno w domku tylko 19 stopni jak nigdy brrrr mały też zmarzł nawet go nie kąpałam dziś.....
DOBRANOC MIŁEGO WIECZORKU:happy2:

Anet Tłuszczak jest łagodnym nowotworem zbudowanym z tkanki tłuszczowej. Tłuszczaki są miękkie w dotyku, czasami przesuwalne i ogólnie bezbolesne. Rosną bardzo wolno. Większość tłuszczaków jest mała, ale mogą wzrosnąć do rozmiarów ponad 6 cm.
O matko,ja nawet nie wiedzialam ze cos takiego jest:szok:
A jak go rozpoznaje sie? Widoczny jest golym okiem?

a ja wzielam sie za krojenie firanek,ale juz mnie oczy bola....wiec dalam sobie spokuj:-D
A kropcia moja jak poszla na ta 3 drzemke o 17.30,to wlasnie teraz sie przebudzila jak kaszel ja zlapal:szok:
Dobra spadam , dam jej cyca no i moze usnie spowrotem....

reklama
Po dzisiejszych rannych wiadomościach tak mi się w głowie pomieszało że zapomniałam całkiem że moja mama ma dzisiaj urodziny. Przypomniało mi się popołudniu wiec zapakowałam towarzystwo do samochodu i dopiero teraz wróciliśmy.Zosia padła bez kąpieli.

Ja moją małą leczyłam maścią Pulmex baby na noc nacierałam jej plecki i klatke, do noska lekarz kazał otrivin bo powiedział że przy wiekszym katarze euphorbium nie pomoże, dawałam jej jeszcze syrop pulneo. Po takim zestawie 2 dni i mała już była praktycznie zdrowa. Dodatkowo podnosiłam materac i wieszałam mokrą pieluchę żeby jej się lepiej oddychało.

O matko,ja nawet nie wiedzialam ze cos takiego jest:szok:
A jak go rozpoznaje sie? Widoczny jest golym okiem?

No niestety ale ja mam na karku i teraz jak urósł to nie wygląda to estetycznie. Jakbym miała małego garba...

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry