tłuszczaki nie sa grozne,sama jednego usunełam bo mi bardzo przeszkadzał,a drugiego tez mam,ale jest na razie malutki wiec go zostawiłam w spokoju
A co to sa te tluszczaki? Guzki jakies?
tylko że my nadal na cycu, więc nie wiem skąd taka zmiana w tych kupkach u małej

od świąt tak ma - jedna na kilka dni; problemów z bączkami nie ma, ale dziwi mnie właśnie taka zmiana znaczna;
Mewa jak masz fajnie, że na spacer możesz iść; my się już tyle dni w domu kisimy, zaczynam się czuć jak dziadzio-pustelnik (no dobra: babula-pustelnik);
andariel,moja tez jak na cycu byla to ostatnio raz na 2-3 dni kopa byla....a jak wprowadzilam zupki i deserki,to sie unormowalo,nawet czasem 2 na dzien sa.....
Witam,wreszcie cos moge napisac,bo co siade i poczytam troche co napisalyscie,to ktos cos odemnie chce

...a teraz mala ma 3 drzemke(tez Iwonko robi sobie 3 drzemki, 2 krociutkie i 1 dluzsza)
Udalo mi sie troche ogarnac chate,bo juz sie przewracac sie mozna bylo

A jeszcze szycie mnie czeka,ale dzis juz nie dam rady,bo znow glowa mnie zaczyna bolec...wrrrr....a jeszcze mnie maz dzis z rownowagi wyprowadzil(witaj w klubie Basiu)....ale mu nagadalam troche i widze ze dzis sie troche Karolina zajmuje........bo tak to tylko przy kompie by siedzial

Karolina jeszcze kaszle,przewaznie jak usnie....no i zaraz sie budzi,mam nadzieje ze to nie oskrzela sie zaczynaja.....jutro do kontroli mamy jechac,o ile samochod mam zapali,bo dzis odmowil posluszenstwa

Malinka wierszyk superasny

Andariel,twoj tez swietny,widze ze mamy tu poetki....ale fajnie

Deli,trzymajcie sie tam dzielnie w tym szpitalu,no i szybko wracajcie do nas