Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moze to wina tego, ze wchodze przez mozzile???olenka trzymaj sie, pozdrowienia na AlexaCZesc dziewczyny! Ja tylko na chwilke dac znac ze zyje. Niestety nas chorobsko dopadlo, do tego zabki... Maly goraczkuje caly czas. Goraczka powyzej 39 stopni:-( Nie mam czasu nawet zajac sie obowiazkami dobrze juz nie wspominajac ze forum zaniedblam. Ale to nie moja wina. Pozdrawiam i mam nadzieje ze szybko u nas to wsztstko sie skonczy i czesciej bede zagladac.

no to teraz Mati ma radoche i mniej miejsca w domku sie zrobilo, co?;-)AMati dzis ma radoche bo kupilismy mu zjeżdżalnie na urodziny co prawda ma dopiero 15ego:-)ale mąz już sie doczekać nie mógł![]()
efe jak czlowiek zly, to musi dobrze zjesc, wiec sie nie doluj. lepiej jak sobie w tej sferze podogadzaszJa obiad wszamałam i jabłecznik w piecu już siedzi. Dietę szlag trafił, bo ja stresy zajadam a to chyba najgorsze. Mam za dużo czasu i za dużo jedzenia pod ręką chyba. Jedynie ruch mnie ratuje ale w taką pogodę nie da się nic robić.![]()

Iwonka masz talent dziewucho i cierpliwosc, hihihi:-)spokaze wam kawałek tego co kończe robic,to tylko część,bo musze to zbindowac jeszcze i ostatnią kartke skończyć
a już podlałam - fajna i sympatyczna zabawa:-)Zapraszam tez do mojego drzewka,a co tez sobie posadzilam:-)
pewnie dziewczynki podglądają jak to robisz, co? fajnie, zamiast przed tv mogą usiąść z mamą przy stoliku i robić takie piękne rzeczy;
Zakupy zrobiłam przy okazji, bo już w naszej lodówce tylko światło było
I nowe ziemniaczki kupiłam, nie pamiętam żeby w lutym już takie rarytasy były u nas w sklepach;-)
Niestety miejsca brak:-(