reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dziewczyny ja mam z kompem cos nie tak, bo mi sie Wasze stronki z drzewkami nie otwieraja:wściekła/y: moze to wina tego, ze wchodze przez mozzile???

CZesc dziewczyny! Ja tylko na chwilke dac znac ze zyje. Niestety nas chorobsko dopadlo, do tego zabki... Maly goraczkuje caly czas. Goraczka powyzej 39 stopni:-( Nie mam czasu nawet zajac sie obowiazkami dobrze juz nie wspominajac ze forum zaniedblam. Ale to nie moja wina. Pozdrawiam i mam nadzieje ze szybko u nas to wsztstko sie skonczy i czesciej bede zagladac.
olenka trzymaj sie, pozdrowienia na Alexa:tak:

AMati dzis ma radoche bo kupilismy mu zjeżdżalnie na urodziny co prawda ma dopiero 15ego:-)ale mąz już sie doczekać nie mógł:tak:
no to teraz Mati ma radoche i mniej miejsca w domku sie zrobilo, co?;-)

Ja obiad wszamałam i jabłecznik w piecu już siedzi. Dietę szlag trafił, bo ja stresy zajadam a to chyba najgorsze. Mam za dużo czasu i za dużo jedzenia pod ręką chyba. Jedynie ruch mnie ratuje ale w taką pogodę nie da się nic robić. :wściekła/y:
efe jak czlowiek zly, to musi dobrze zjesc, wiec sie nie doluj. lepiej jak sobie w tej sferze podogadzasz:tak:

spokaze wam kawałek tego co kończe robic,to tylko część,bo musze to zbindowac jeszcze i ostatnią kartke skończyć
Iwonka masz talent dziewucho i cierpliwosc, hihihi:-)

Anitek tez wchodze przez mozille:tak::tak:Moze mniej miejsca ale jaka radosc:-D:-DAz sie serce cieszy:tak::tak:
Iwonka sliczne i czemu nie zglaszasz sie do tych utalentowanych z bb??:baffled::baffled:To samo tyczy efe;-)

Zapraszam tez do mojego drzewka:tak::happy2::happy2::happy2:,a co tez sobie posadzilam:-)
a już podlałam - fajna i sympatyczna zabawa:-)
też wchodzę przez mozillę, ale zarówno Piwonii, jak i anet mi normalnie stronka wchodzi, tylko moja coś szwankuje;

Piwonia - świetna robota, masz kobieto cierpliwość:tak:pewnie dziewczynki podglądają jak to robisz, co? fajnie, zamiast przed tv mogą usiąść z mamą przy stoliku i robić takie piękne rzeczy;

właśnie - Piwonia, Efe, zgłoście się, będziemy we 3:)

Witam się:-)
Myśmy wreszcie zaliczyli dziś spacerek - Jaś spał 2 godziny na polku:shocked2: Zakupy zrobiłam przy okazji, bo już w naszej lodówce tylko światło było:baffled:
A na obiad robiłam dziś ryż na mleku z truskawkami i bitą śmietaną - pyyyyyycha:-D I nowe ziemniaczki kupiłam, nie pamiętam żeby w lutym już takie rarytasy były u nas w sklepach;-)
Kasia zjeżdżalnia super, moja Jula, by chyba oszalała ze szczęścia jakby coś takiego dostała:tak: Niestety miejsca brak:-(
Zdrówka życzę chorym, my na szczęście skończyliśmy dzisiaj brać wszystkie leki:-)

dziekuje sporo czasu tylko to zajmuje i pomysłów trzeba mieć multum i dodatków pełno,a to niestety kosztuje,ale nazbierałam tego troszku i teraz wykorzystuję,już zamówiłam kolejny i nie moge sie doczekać kiedy przyjdzie

mozzila ma niektóre okienka zablokowane trzeba sobie ustawić,moze dlatego nie można wejsć
sadźcie drzewka bo to szczytny cel w końcu potem z tego papier robią,wiec są nam potrzebne,ja kazde odwiedze wiec czym wiecej tym lepiej,już 10 odwiedzam,to moge i kolejne

a i maiałam zapytać czy wasze maluchy mają ozorki na wierzchu non stop,bo moja sie do żmiji upodobnia non stop na wierzchu go trzyma i cos se tam pod nosem syczy

Ostatnia edycja:
Dobre Piwonia:-D:-DMiłosz trzyma na wierzchu i pluje nim, przebieram go kilka razy na dzien bo cały zapluty:-D
Ale jakbys jednak miała cheć się zgłosić to wiesz gdzie mnie szukac:tak::tak:AA i Malinke udało sie naciagnąć:-D:-D:-D

Iwonko super!!!!!!!!!Zgłaszaj ten talencik i Ty Efe też!!!

Tomkowi minął okres językowania teraz odkrył że ma uszy i ciągle je tarmosi:dry:

Kurcze ja też zasadziłam ale za nic nie moge dziadoskiego linku nigdzie wkleić no szlak......:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry