reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Andariel jak klikam na twoje drzewko to pokazuje mi sie strona ze zdjeciami scrapbookingu:baffled::baffled:
no właśnie wiem... próbowałam to naprawić, ale za każdym razem wskakuje nie ta strona, co trzeba:dry:zaraz jeszcze spróbuję coś z tym zrobić

ale ma frajdę Mati, co? konkretna zabawka:tak:

edit. teraz trzeba kopiować cały link, nie wiem dlaczego nie śledzi od razu tego łącza - o co chodzi?

Ostatnia edycja:
reklama
Andariel jak klikam na twoje drzewko to pokazuje mi sie strona ze zdjeciami scrapbookingu:baffled::baffled:
Miłosz spi juz po szczepieniu 3 godziny nie pamietam kiedy ostatnio tak długo spał:sorry2::sorry2:Zrobiłam sałatke mniam pycha:-D:-D
Mati dzis ma radoche bo kupilismy mu zjeżdżalnie na urodziny co prawda ma dopiero 15ego:-)ale mąz już sie doczekać nie mógł:tak:
Kasiu,fajna zjezdzalnia,i jaki Mati zadowolony :happy2:
no właśnie wiem... próbowałam to naprawić, ale za każdym razem wskakuje nie ta strona, co trzeba:dry:zaraz jeszcze spróbuję coś z tym zrobić
andariel,dalej mi nie dziala:-(
A sorki jak skopiowalam i wkleilam to sie stronka otworzyla....no i juz podlalam

A moj maz idzie jutro do szpitala a w czwartek bedzie mial operacje na ten palec,beda mu sciegna przyszywac,bo zerwane ma........:baffled:....no i 3 dni bede sama w domu(tzn tescie na dole sa:-D)bo jak dobrze pojdzie to w piatek go wypisza:tak:

Tez mi sie ta stronka podoba,no i cel...wiec i ja sobie posadze takie fajne drzewko....

Ostatnia edycja:

Efe mi zostało D po ciąży pomimo tego, iż prawie nie karmiłam małej, więc nie bądź pewna że wrócisz do rozmiaru swojego :P
Nie dołuj bo się poryczę:-(

Ja obiad wszamałam i jabłecznik w piecu już siedzi. Dietę szlag trafił, bo ja stresy zajadam a to chyba najgorsze. Mam za dużo czasu i za dużo jedzenia pod ręką chyba. Jedynie ruch mnie ratuje ale w taką pogodę nie da się nic robić. Dziś wróciłam z mokrymi nogami (buty mi przemokły:wściekła/y:) i weź tu weź:wściekła/y:

a oddam i z 5 rozmiarów!
niestety jak schudnę i przestanę karmić to znowu będzie E ale na razie w czymś chodzić muszę:-(

Efe ok ja biorę! to dla mnie i dla Anet bo my to niełaskawie zostałyśmy widzę przez los potraktowane :-) ;-)
Kasia ślizgawa suprancka!
Drzewka podlałam wszystkie jakie były, Piwonki już wcześniej oba teraz andariel :tak:
idę bo już bo MArcello się domaga zabawy ;-)

Moja dieta to tez dieta po zboju:szok:
Wszamalam 10 plackow ziemniaczanych ociekajacych olejem...to Ci dieta!:-D
Ale dla mnie najwazniejsze by nie jesc po 18 i nie jesc slodyczy.
I jak bede sie tego trzymac to bede POWOLI chudnac...tak powoli,ze BYC MOZE do lipca zrzuce 4 kg.:sorry2:
Ja to bym chciala jak moj maz jesc tylko jak glodna jestem....
Ale ja nie jem zeby zyc tylko zyje zeby jesc! hehe:-D
Ni no..smieszne to to nie jest...:no: Te jedzenie z nudow...:baffled:

dziękuję, anet, za podlanie:tak:

brrr, brzmi groźnie...
alez nie ma zaco...zapraszam teraz do mnie:-D

a z mezem,no zobaczymy czy bedzie groznie,mam nadzieje ze sie uda:tak:
Wlasnie Efe,ja tez moge od ciebie biustu troszki wziasc:-D maz by sie bardzo ucieszyl ...he,he....:-D:-D:-D
Zapraszam tez do mojego drzewka:tak::happy2::happy2::happy2:,a co tez sobie posadzilam:-)

Witam,
dzisiaj cały dzień byłam u koleżanki, Zosie uśpiłam wiec mam chwilkę żeby was poczytać.
Efe nie przejmuj się ja jak przestałam karmić to mój biust przestał być już taki "nadenty" i wróciłam do mojego starego 80F...:/

a i chyba Zosi wychodzi 2 ząbek bo jakąs taką kropeczke widziałam na dziąsełku obok tego 1 ząbka.

ale ma frajdę Mati, co? konkretna zabawka:tak:

edit. teraz trzeba kopiować cały link, nie wiem dlaczego nie śledzi od razu tego łącza - o co chodzi?

spróbuj wklec link wczesniej lub po suwaczku zrób wiekszy odstep bo sie zlewa i dlatego masz z nim kłopot

ja tez moge wziasc od Efe ciut bo chyba mam najmniejszy na forum,ale licytowac sie nie bede

Anet drzewko odwiedziłam

pokaze wam kawałek tego co kończe robic,to tylko część,bo musze to zbindowac jeszcze i ostatnią kartke skończyć

Załączniki

• IMG_2106.jpg
    IMG_2106.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 56
reklama
spróbuj wklec link wczesniej lub po suwaczku zrób wiekszy odstep bo sie zlewa i dlatego masz z nim kłopot

ja tez moge wziasc od Efe ciut bo chyba mam najmniejszy na forum,ale licytowac sie nie bede

Anet drzewko odwiedziłam

pokaze wam kawałek tego co kończe robic,to tylko część,bo musze to zbindowac jeszcze i ostatnią kartke skończyć
dzieki za podlanie drzewka:-)
WOW Iwonko masz talent !!! Slicznie:tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry