reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Przyznaje sie bez bicia, ze wchodziłam tylko na 1 drzewko, ale już sie poprawiam :)
Dziękujemy za głosiki dla nas :-)

My po wizycie u lekarza. Mała ładnie przybrała :-). Znów mamy 7200 ;-).
No i od dziś koniec z dietą :-).

super,że mała wraca całkiem do zdrówka i swojej wagi
ja musze z moją podejsc i ja zważyć,bo dawno sie nie wazyłyśmy

dziekujemy za odwiedziny
a głosiki nadal oddaje gdzie tylko widze link

reklama
o kurcze, ja też widziałam tylko 1 link do drzewka, a przecież są dwa... już sie poprawiam:)
mała śpi już 2 godziny, gdybym zakładała, że tyle przykima, sama bym obok pospała, bo czapę mam dziś mega-ogromną; a teraz to już mi się chyba nie opłaca zasypiać, bo pewnie się malutka zaraz zbudzi:baffled:

CZesc dziewczyny! Ja tylko na chwilke dac znac ze zyje. Niestety nas chorobsko dopadlo, do tego zabki... Maly goraczkuje caly czas. Goraczka powyzej 39 stopni:-( Nie mam czasu nawet zajac sie obowiazkami dobrze juz nie wspominajac ze forum zaniedblam. Ale to nie moja wina. Pozdrawiam i mam nadzieje ze szybko u nas to wsztstko sie skonczy i czesciej bede zagladac.

Andariel jak klikam na twoje drzewko to pokazuje mi sie strona ze zdjeciami scrapbookingu:baffled::baffled:
Miłosz spi juz po szczepieniu 3 godziny nie pamietam kiedy ostatnio tak długo spał:sorry2::sorry2:Zrobiłam sałatke mniam pycha:-D:-D
Mati dzis ma radoche bo kupilismy mu zjeżdżalnie na urodziny co prawda ma dopiero 15ego:-)ale mąz już sie doczekać nie mógł:tak:

Załączniki

• DSCN1747.jpg
    DSCN1747.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 47
My po spacerku,
humor do d... pomimo dotlenienia. Pierwszy dzień urlopu a ja się już moim pokłóciłam. Ech...życie.
Iwonka dobrze, że paluch cały. Biedne dziecko się zestresowało tą kanapką. Ja też tylko jedno podlałam ale już się poprawiłam.

no z tym biustem to niesprawiedliwe, Efe daj kawałek :-pja chyba nigdy nie przestanę karmić bo moje (.) wtedy przestaną istnieć jak śkończy się mleko... :dry::baffled:
a oddam i z 5 rozmiarów!
niestety jak schudnę i przestanę karmić to znowu będzie E ale na razie w czymś chodzić muszę:-(

Kasiu wspaniały prezent :)
Piwoniu to ja chyba muszę na podpisie uzupełnić :)
Efe mi zostało D po ciąży pomimo tego, iż prawie nie karmiłam małej, więc nie bądź pewna że wrócisz do rozmiaru swojego :P

Andariel ma zeczywiscie źle link wklejony,ale ja kopiowałam wpisujac tylko poczatek www. i wklejałam i działało

Kasia extra ta ślizgawka,sama bym na takiej pozjeżdzala,a co
ale niestety nie mam se gdzie postawić

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry