magda12345
Mama Juli i Jasia
Dzień dobry:-)
my od 6.30 na nogach, a ja gdzie nie siądę to mi się oczy zamykają. a jeszcze wydawało mi się że słyszę śpiew jakiegoś ptaszka na dworze - oj mój zmęczony zimą umysł chyba zaczyna płatać mi figle
Haha mam to samo, za dużo horrorów oglądam;-) Jak mój maż ma nocki to w ogóle z łóżka nie wstaje, bo boję się że zaraz wejdę w jakieś zombiszcze

my od 6.30 na nogach, a ja gdzie nie siądę to mi się oczy zamykają. a jeszcze wydawało mi się że słyszę śpiew jakiegoś ptaszka na dworze - oj mój zmęczony zimą umysł chyba zaczyna płatać mi figle

ja nawet gdybym chciała siku w nocy to nie pójdę, bo... się boje duchów (serio!); mam zbyt bujną wyobraźnię, od razu mi się przypominają sceny z horrorów i nie mam odwagi wyjść poza sypialnię!
Haha mam to samo, za dużo horrorów oglądam;-) Jak mój maż ma nocki to w ogóle z łóżka nie wstaje, bo boję się że zaraz wejdę w jakieś zombiszcze

!
kiedys jak sie wchodzilo po 9 to bylo juz sporo nadrabiania
ale nie wiem jak to się robi
a tak wogóle to po co je się robi

Rany mam nadzieję, że po zakończeniu karmienia moje piersi wreszcie wrócą do normy...

a tata ma 181cm. Wszyscy sie smieja ze Nelunia jak nie nasze dziecko
szlak by to trafił, wczoraj od 19.00 strasznie się źle czułam miałam potworne dreszcze i mdliło mnie na maxa ale zasnąć nie mogłam więc mam teraz oczy na zapałki, sprzatać muszę i obiad gotować ale nie mam sił ani chęci
a powinnam się brac za robote bo potem chce wyskoczyc na spacer z Alicją!!