reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzień dobry:-)
my od 6.30 na nogach, a ja gdzie nie siądę to mi się oczy zamykają. a jeszcze wydawało mi się że słyszę śpiew jakiegoś ptaszka na dworze - oj mój zmęczony zimą umysł chyba zaczyna płatać mi figle:-D

ja nawet gdybym chciała siku w nocy to nie pójdę, bo... się boje duchów (serio!); mam zbyt bujną wyobraźnię, od razu mi się przypominają sceny z horrorów i nie mam odwagi wyjść poza sypialnię:-p!

Haha mam to samo, za dużo horrorów oglądam;-) Jak mój maż ma nocki to w ogóle z łóżka nie wstaje, bo boję się że zaraz wejdę w jakieś zombiszcze:-D:-D

reklama
Dzien dobry, cos tu dzisiaj z rana pusto:tak:kiedys jak sie wchodzilo po 9 to bylo juz sporo nadrabiania:tak: widac jak maluszki pochlonely nasz wolny czas:tak:

U nas noc spokojna, kruszynka wstala mi godzine wczesniej niz zwykle ale zjadla mleko i jeszcze sobie pospalysmy:tak:

Milego dnia laski;-)

Witam i ja!!
Piwonia mam nadzieje że komp Ci się odrestauruje i nie znikniesz!!!!A drzewko super ja też chce :sorry: ale nie wiem jak to się robi:baffled: a tak wogóle to po co je się robi:confused::confused::sorry:
Andariel ja mam to samo jak wstaje karmić małego i chce do toalety to czasem mojego budze żeby ze mną poszedł a zły wtedy na mnie :laugh2:
Szok mały miał wczoraj dzień śpiocha już na wieczór poszedł spać o 19;30!!!!a zazwyczaj było koło 22 no w szoku byłam już myslałam że całą noc przespi ale nie wstawał co 1.5 godziny i efekt taki że jestem nie wyspana:baffled: a nie śpimy juz od 8.....ciekawe jak dzis będzie spał
O pogodzie szkoda pisać bo jest jak zwykle do d....

Witam i ja!!
Piwonia mam nadzieje że komp Ci się odrestauruje i nie znikniesz!!!!A drzewko super ja też chce :sorry: ale nie wiem jak to się robi:baffled: a tak wogóle to po co je się robi:confused::confused::sorry:
Andariel ja mam to samo jak wstaje karmić małego i chce do toalety to czasem mojego budze żeby ze mną poszedł a zły wtedy na mnie :laugh2:
Szok mały miał wczoraj dzień śpiocha już na wieczór poszedł spać o 19;30!!!!a zazwyczaj było koło 22 no w szoku byłam już myslałam że całą noc przespi ale nie wstawał co 1.5 godziny i efekt taki że jestem nie wyspana:baffled: a nie śpimy juz od 8.....ciekawe jak dzis będzie spał
O pogodzie szkoda pisać bo jest jak zwykle do d....

drzewko prosto sie zakłada,logujesz sie,czekasz na akceptacje i gotowe wybierasz tylko gdzie chcesz posadzic i jakie drzewko i to tyle
a cała akcja ma na celu zalesienie miejsc bez drzew

ja zaraz na spacer zmykam,tylko mała mi numer odwaliła i zasnęła,bede musiała ją obudzic,żeby jaubrac i pospi dalej na polku

eeeee tam, co sobie będziesz odmawiać:-D
ja nawet gdybym chciała siku w nocy to nie pójdę, bo... się boje duchów (serio!); mam zbyt bujną wyobraźnię, od razu mi się przypominają sceny z horrorów....
ha mam identycznie :P nie cierpię jak muszę w nocy wstać na siku, biegnę wtedy albo zapalam światła po drodze bo muszę minąć 1 pokój i przedpokoj :/ :P

Witam się z rana.
Zęby chyba już się supokoiły i nocka była ok.
Teraz MArcel znów śpiocha a ja zamiast sprzątać trochę to tu wlazłam... a pewnie zaraz się zbudzi bo pora deserku się zbliża
lecę poczytać i znikam do obowiązków

Moja kruszynka robi od okolo 3 dni nowa rzecz. Chcialam zapytac czy u Was jest to samo. Wspina sie na czworaka i buja sie do przodu i do tylu ale w bardzo szybkim tempie. Jak jest zmeczona przed snem to robi to z glowa w poduszce a w ciagu dnia ma zadarta do gory. Leje z niej bo wyglada to komicznie a problem polega na tym ze robi to co chwile bez wzgledu na to czy jadla czy nie no i ulewa:baffled:

Efe rozmiar K?? nawet nie wiedziałam że takie są to do ilu można nabyć??;/
A można można na szczęście. Naczytałam się w necie o właściwym doborze staników i wyszedł mi właśnie taki rozmiar:sorry2:
Efe a gdzie kupujesz te staniki? U mnie można dostać tylko DD i zawsze muszę je trochę przerabiać:dry: Rany mam nadzieję, że po zakończeniu karmienia moje piersi wreszcie wrócą do normy...
Magda w necie jedynie, bo żaden sklep jaki znam nie ma takiej rozmiarówki. Na początku jesieni kupiłam dwa na KONTRI - bielizna damska, sexi, nocna. mają bardzo fajne promocje. Zapłaciłam za jeden stanik z Alles 30 coś złoty. Miseczka G. Niestety za małe się okazały. W desperacji jeden przerobiłam sama na stanik do karmienia i jakoś funkcjonuje ale już zryty jest:-(
Efe kochana- miseczka K? toz Twoj facet chyba wniebowziety jest!
Jakiejś specjalnej fascynacji nie odczuwam:dry: Widać po 10,5 roku razem się opatrzyłam:sad:

Efe mi po karmieniu staniki B odstaja jak sie zgarbie albo schyle wiec stwierdzam ze natura jest niesprawiedliwa!!:wściekła/y:
Mojej leci siodmy miesiac a ma 63cm wiec moga sobie z Gabi podac raczki:-D Ale nie sadze zeby Nel mala byla w przyszlosci bo ja mam 175 wzrostu i nie mam filigranowej budowy, wrecz przeciwnie:zawstydzona/y: a tata ma 181cm. Wszyscy sie smieja ze Nelunia jak nie nasze dziecko:-D
No ja mam 165 a mój 180 ale moja mama kurdupel i tak czuję, że może w babcie poszła Gabi:confused: Oby nie! No a twoja Nel Mola jest wcześniak a moja nawet przenoszona, więc powinna być teoretycznie bardziej do przodu.
witam wtorkowo,ja zaczęłam dzień od rozwalenia sobie palca,chciałam córce ser pokrolić(nożem do sera) i zkroiłam swój palec tez,a że krzepliwość mam do kitu to siedze i chusteczki zmieniam bo sie ciurka
dzisiaj tylko -7 wiec licze,że uda mi sie dzisiaj na spacerek wyskoczyć,córe jedna odstawie do szkoły,a drugą odbiore
laptop mi sie psuje i prawdopodobnie mogę zniknąc na bardzo długo,ale w sobote spróbujemy jeszcze go reanimować i jak nie pomoże to niestety czeka go serwis bo jest na gwarancji ,a aj juz chodze wsciekła bo starego kompa sie pozbyłam i grozi mi miesięczny odwyk,chyba bede po ścianach chodzic ze złości
Dziekujemy za odwiedziny drzewka i zapraszamy ponownie:))
Piwonia ty mnie nawet nie strasz z tym kompem. Ja codziennie rano zaglądam, bo wiem, że o ty będziesz! Reanimuj skutecznie!
Mam nadzieję, że z tym palcem to nic poważnego i szybko się zagoi.
Drzewko podlane.

No ale ja tu piszę a zapomniałam się przywitać!
Dzień dobry.
Mój wziął zaległy urlop i posiedzi z nami w domu do końca tygodnia. Żeby chociaż chciał nas na zakupy zabrać, ale nieee...
Coś czuję, że się marudna zrobię hihi...
A tak na prawdę to dobija mnie już to siedzenie w domu. Coś by się mogło zacząć dziać już. Jakaś odwilż chociaż?

witam:-)
mój o 5.30 wyjechał na 3 dni a moje dwie panny wstały równoczesnie o 6.00:szok: szlak by to trafił, wczoraj od 19.00 strasznie się źle czułam miałam potworne dreszcze i mdliło mnie na maxa ale zasnąć nie mogłam więc mam teraz oczy na zapałki, sprzatać muszę i obiad gotować ale nie mam sił ani chęci:no: a powinnam się brac za robote bo potem chce wyskoczyc na spacer z Alicją!!
mam poprostu dzies ten gorszy dzien i musze go przetrwać, meliske juz wypiłam, moze pomoze.
zauwazyłam wczoraj ze mam mniej mleka!! czyzby zapowiada się koniec przygody z karmieniem??:confused::confused::confused:

Piwonia mam nadzieje ze juz zatamowałaś krwawienie??

reklama
Witam;)
A my wczoraj mieliśmy super wieczorek nasz szkarbek zrobił nam niespodziankę i sam zasnął ..ja tu siedziałam przy kopm. M ogłądał film a tu coś tak cicho się zrobiło i sam zasnął jestem szczególnie dumna bo nigdy mu isę to nie zadarzało;))))) wstał tylko o 2 na amciu i znowu poszedł spac....;)
U nas dzisiaj ciepło bo na +1 ale słoneczka nie ma i tak jakoś szarawo...oby do wiosny;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry