reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam jakos dzis czasu nie bylo zeby do was zajzec:sorry2:
Bylismy na kontroli u lekarza,no i z Karolina jest lepiej,ma wypic do konca flaszke z antybiotykiem , a Gosia ni lepiej ni gorzej,katar mniejszy,to teraz za to kaszel i wydzielina spywa po gardle,ale nadal bez antybiotyku
Ide malej dac lekarstwa i uspic ja,jak bede miala je szcze sile to zajze:-)

reklama
Hejo!!! Ajem...
Sorki,ale mam zjazdy takie napięte i sesja teraz!!!!!!!!
Muszę się do nauki zebrać!!!

Słuchajcie. Pisała kiedyś do nas taka dziewczyna, która jest w 35tc obecnie i urodzi dziewuszkę. Prosiła o ciuszeczki, ja co prawda nie mam, ale kupię i jej biednej wyślę, bo mi szkoda. Ona nie ma za bardzo pieniążków, chce co prawda odkupić ubranka,ale serca nie mam do brania pieniędzy. Jak któraś może coś oddać, to piszcie na PW, to prześlę adres do niej i jakoś jej wspólnie pomożemy, co?
ja z Paulą też jestem w kontakcie i w przyszłym tyg też jej paczuszkę wysyłam :-) fajnie że Wy też jej pomagacie :-)
Zosia już zasnęła. Ł jest u teściów. a ja siedzę sobie i czytam co u Was :-)

Efe a gdzie kupujesz te staniki? U mnie można dostać tylko DD i zawsze muszę je trochę przerabiać:dry: Rany mam nadzieję, że po zakończeniu karmienia moje piersi wreszcie wrócą do normy...

witam wieczorowo,
po wizycie w szpitalu u przyjaciołki wszystko wporządku-kamień z serca mi spadł....ale jak byłam na oddziale i zobaczyłam te wszystkie ciężarówki to mi się zatęskniło za moim brzuszkiem ah.....po porodzie jeszcze duuuuuuzo nie zrzuciłam i az jedna z pań się pytała w ktorym miesiącu jestem hihihihihi i tym samym zaczęłam poważnie zastanawiac się nad konkretną dietą;))
Piotriś po komanku leży jeszcze z tatusiem i bryka ale już powoli bedzie odpływał wiec do jutra mamusie ;) życzymy miłej nocki;)

Ja też się pożegnam na dziś;-)
Idę oglądać kryminalne zagadki nowego jorku (uwielbiam:sorry2:), a poza tym mąż robi dzisiaj pizze na kolację:tak::tak:
Miłej nocki i jak najmniej pobudek Wam życzę;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry