Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Witam popołudniowo,
dziecko mi śpi ale nie wiem jak długo, bo dziś kompletnie jej to nie wychodzi.

Zamówiłam sobie stanik. Porażka 80K.
dziecko mi śpi ale nie wiem jak długo, bo dziś kompletnie jej to nie wychodzi.
A dziękuje za komplement. Szkoda, że nie mam zdjęć porównawczych z jakimś innym brzdącem w podobnym wieku to pewnie byłoby widać. Ma zaledwie 62 cm a już 6 miesiąc jej leci. Coś czuję, że kurdupel z niej będzie:-(efe trzymam kciuki, zeby Gabi troszke pospala; widzialam zdjecie Gabi na hustawce i powiem Ci, ze Ona wcale nie wyglada na takiego chudzielca![]()
Polecam prodziż:-) Ja się na nim uczyłam piec, bo też nie miałam piekarnika. Popytaj może ktoś z rodziny ma jeszcze taki wynalazek.d
też bym zjadła jakieś ciasto, ale nie posiadam piekarnika, bo kuchnia za mała![]()
No mama mi się zakatarzyła ale tato wczoraj gołąbki od niej podrzucił (nie może przeżyć, że nas nie było na obiedzie), także dziś tylko ziemniaki oskrobałam i sosik zrobiłam.Witam się;-)
Dzień mamy ciężki, nie wiem czy Jasiowi zęby idą czy coś innego się dzieje, ale maruda z niego straszny... Jak zaśnie to po 20 minutach się z płaczem budzi...:-(Ledwo zdążyłam zupkę pomidorową ugotować, dobrze że gołąbki wzięłam wczoraj od mamy to miałam na drugie danie;-)
A gdyby Jasiek przed chwilą nie zwymiotował na mnie to pewnie do wieczora w piżamie bym chodziła![]()

Zamówiłam sobie stanik. Porażka 80K.

Zaczynam od jutra walkę z a6w, nie ma to tamto, bo wnet mnie wiosna zastanie