reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
u nas rozpętała sie jakas śniezyca wiec nici ze spaceru na razie, a miałam odstawic córe do szkoły,no trudno ktoś inny za nas to zrobi
bo u nas teraz zmiana i młodsza chodzi na popołudnie,a starsza na rano i mam kłopot z prowadzeniem jej zwłaszcza zimą dlatego szukam nosidełka i chyba bede zmuszona zakupic,bo nieopłaca mi sie na ta chwilke wózka taskac

reklama
Witam
Moja mała ma katar od ok 4 tygodni i nie mogę go wygonić, dziewczyny które robią w przypadku kataru inhalacje, robicie je solą fizjologiczną czy czymś innym inhalujecie? i ile razy dziennie?

witajcie dziewczyny!:-)
BARDZO DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA ŻYCZENIA!!!!!!!! KOCHANE JESTESCIE, WŁASCIWIE ZA ROK BĘDĘ MOGŁA NAPISAĆ ZE KOLEJNA 18STKA ZA MNĄ:-D:-D:-D
A TAK TO PÓŁMETEK ZA MNĄ HIHIHI

dostałam prezent od męża bym mogła odpocząć6-cio godzinny pobyt w day spa:-) ale podziele sobie go na 3 wejscia po 2h i będę mieć satysfakcje ze wychodzę bez dzieci:-)

Sempe spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe, aby wszystkie plany i założenia spełniły się jak najszybciej :-) A Twój mąż ma fajne pomysły:tak:

Witam
U nas mrozno, ale wiosennie.
W sobote kolega instalowal nam nowego orginalnego windowsa ale po angielsku, wiec na razie zanim dojdziemy gdzie co poustawiac bede piacs bez polskiej czcionki. Oboje jestesmy komputerowymi analfabetami:tak::-D

Witam,
Oliwia w końcu mi padła, a płaczu było tyle przy tym jak nigdy dotąd :-(. Znów się zaczęło przebudzanie nocne i trzeba smoka podać,a nad ranem już 2 dzień odgłosy jakby płakała przez sen :-(. Jak nie kupki to co innego ehhh. Samo życie.

Sempe wspaniały prezent :-).

Ja jeszcze nie wiem co ze spacerkiem, ale jak Iwonka piszę co u niej to pewnie u mnie to samo i znów siedzenie w domu w czterech ścianach. Porażka.

A no i najważniejsze od dziś ćwiczę a6w. Jest 6 mc po CC bez 3 dni więc uznałam, że juz mogę :-).

Witam ponownie,
Piotruś zasnął,było troszkę płaczu i kręcenia się ale to już jego godzina na drzemkę...od wczorajszego przejedzenia sie coś mi jakoś nie za bardzo dobrze na żołądeczku a na dodatek jak sobie pomyślę o kokosankach to jeszcze bym parę wsunęła...i jak tu sie odchudzać hihihi;)
Pogoda się poprawiła więc myślę ze zaliczymy spacerek.moja siostra ma córeczkę starszą od Piotrusia o 3 m0ce więc ich też z domu wyciągnieniemy...
Miłego dzionka życzymy;)

Witam,
Oliwia w końcu mi padła, a płaczu było tyle przy tym jak nigdy dotąd :-(. Znów się zaczęło przebudzanie nocne i trzeba smoka podać,a nad ranem już 2 dzień odgłosy jakby płakała przez sen :-(. Jak nie kupki to co innego ehhh. Samo życie.

Sempe wspaniały prezent :-).

Ja jeszcze nie wiem co ze spacerkiem, ale jak Iwonka piszę co u niej to pewnie u mnie to samo i znów siedzenie w domu w czterech ścianach. Porażka.

A no i najważniejsze od dziś ćwiczę a6w. Jest 6 mc po CC bez 3 dni więc uznałam, że juz mogę :-).

Deli ja juz po 8 tyg po CC na silownie zaczelam chodzic:) Brzuszkow nie robilam, ale bierznia i rowerek. :-)

Witam poniedziałkowo,
wpadłam nachwilkę przeczytać co u was i zaraz uciekam nakarmic Zosię i idziemy na spacerek.
Wczoraj zamiast na obiedzie u rodziców w końcu byliśmy na kuligu a Zosia z dziadkami :) Tego mi było trzeba. No i pierwszy raz od bardzo dawna moglam spokojnie wypić pare piwek..hihihi...no i mam siniaka na tyłku..:)

witam się po kilku dniach nieobecności. jak zwykle nie mam jak poczytać bo słyszę, że mój synek już nie śpi. wpadłam si e tylko przywitać, no i napisać że Szymek znów ma brzydki kaszel, nie wiem już co robić, tak jest do południa a po południu cisza

mam jeszcze do was pytanko jak można skopiować sobie te obrobione zdjęcia które mamy na forum do kompa żeby potem móc je wykorzystać bdzie indziej, bo ja to robie wydaje mi się drogą na około :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja w końcu uspałam moją księżniczkę. Od rana tylko 20 min. spała. Ledwo na oczy patrzyła i stękała. Wszystkie sposoby zawiodły. Dałam jej w końcu kaszki bananowej i zmęczyła się samym ciągnięciem i zasnęła. Mam nadzieję, że z 2 godzinki pośpi, bo inaczej ręce mi odpadną. Co do spaceru bardzo bym chciała ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie:blink:

Sempe niech cię tam wymasują za mnie:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry