reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
witajcie dziewczyny!:-)
BARDZO DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA ŻYCZENIA!!!!!!!! KOCHANE JESTESCIE, WŁASCIWIE ZA ROK BĘDĘ MOGŁA NAPISAĆ ZE KOLEJNA 18STKA ZA MNĄ:-D:-D:-D
A TAK TO PÓŁMETEK ZA MNĄ HIHIHI

dostałam prezent od męża bym mogła odpocząć6-cio godzinny pobyt w day spa:-) ale podziele sobie go na 3 wejscia po 2h i będę mieć satysfakcje ze wychodzę bez dzieci:-)

BARDZO DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA ŻYCZENIA!!!!!!!! KOCHANE JESTESCIE, WŁASCIWIE ZA ROK BĘDĘ MOGŁA NAPISAĆ ZE KOLEJNA 18STKA ZA MNĄ:-D:-D:-D

dostałam prezent od męża bym mogła odpocząć6-cio godzinny pobyt w day spa:-) ale podziele sobie go na 3 wejscia po 2h i będę mieć satysfakcje ze wychodzę bez dzieci:-)

o rajusiu jaki piekny prezent,w życiu w SPa nie bylam ,wiec tym bardziej zazdroszcze

Muszę się psychicznie nastawić bo od jutra będzie dieta i ćwiczenia. Postanowiłam się wziąć za siebie. Dość słodyczy i niezdrowych przekąsek. Dziś sobie pofolgowałam, były paluszki rybne, frytki z majonezem, ciasto czekoladowe. Od jutra jogurciki, pomarańcze, mandarynki itp. Trzymajcie kciuki, bo jak będzie jak z rzucaniem palenia to jeszcze pare prób przede mną.
Miłych snów.

Mi po ciazy zostalo 5 kg ( wsumie przytylam 13), ale i tak czuje ze jestem "za duza". Po cieciu cesarskim nie moglam wczesniej cwiczyc np brzuszkow, bo nie dawalam rady zrobic ani jednego w 4 miesacu, teraz jest juz lepiej.. tylko brakuje zawziecia. Diete mam lekka.. bo karmie piersia, nie jesm cytrusow, zero frytek i smazonego, tylko pieczone.. ale puki karmie nie bede sie odchudzac.
Powodzenia. Ja tez musze sie zmobilizowac i zaczac cwiczyc.

Chociaz jak wroce w maju do pracy to napewno zrzuce kilka kg, chociazby z samego stresu :]

Bry
Wczoraj nie miałam sił pisać więc SEMPE spóźnione ale jak najszczersze sto lat urodzinowe! dużo siły wytrwałości i żeby młody przestał już dawać w palnik :* :tak:
No a u nas kicha, nie dość że zęby MArcelowe to wszyscy jesteśmy zakatarzeni, i zakaszlani, jedynie Marcelowi przeszedł katar szybko, ale przez zęby nadal płacze po nocy :-(

idę trochę podczytam co naskorbałyście
aa i witam nowe mamuśki na forumie :-)

cześć :-)
Zosia kima więc ja witam się z Wami z anatolem w ręku :-D
u nas znów pada śnieg więc pewnie nie uda się nam wyjść na spacer.. :baffled: poza tym nie wiem jakbym zniosła wózek z moimi plecami :baffled:
wczorajsza wizyta znajomych z dziećmi była udana ale pod koniec już miałam dosyć :sorry2: troszkę głośno :sorry2:
lecę poczytać co u Was jeszcze słychać puki biedronka śpi :-p

No ja podczytałam conieco :-)
Efe fajniasta ta Gabi Ci wyszła, dziewczyny motywujecie mnie żebym w końcu drzwi w Marcelowym przyszłym pokoju pomalowała, kurcze muszę farbki zakupić :-)
Reksio u nas też śniegu po pachy a z wózkiem wyjść to ni cholery... :dry: u mnie ulica i chodnik zawalony bo nie wszyscy sąsiedzi śnieg wywalają :no: zaspy takie że szok.
aaa zapomniałam się pochwalić że mój Marcpanek zaczął sobie mówić ma-ma-ma :-) aż mnie w serduchu ścisnęło jak to usłyszałam hihi :))
Pozazdrościłam Malince i Deli że ich tak ładnie mówią i się doczekałam :-D

reklama

ojejku co za świetny prezent normalnie to zazdroszczę :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry