Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale i tak fajnie było, wreszcie się dotlenilyśmy trochę
a proporcje ze zdjęcia nanosiłaś za pomocą siatki czy tak "od ręki"? (jeśli mogę wiedzieć)

Pogody i spacerków Wam zazdroszczę, u nas na południu szaro, wilgotno i nieprzyjemnie:-( Poza tym starsza ciągle leki bierze i pewnie koło wtorku dopiero z nimi wyjdę.
moja odkąd zaczęła intensywnie migrować po łożku, śpi w śpiworze; własnie ostatnio prałam i spala bez - masakra! nie ma mowy o przykryciu jej kołdrą czy kocem bo rozkopuje się natychmiast, na dodatek przekręca się w poprzek łóżeczka, a że się już tak nie mieści to się denerwuje i krzyczy
my byliśmy na dość krótkim spacerku, bo jednak zimno nadal; w niektórych miejscach trzeba było przenosić wózek nad śniegiemale i tak fajnie było, wreszcie się dotlenilyśmy trochę
robię właśnie murzynka, tak mi się zachciało słodkiego na wieczór;
Efe - nie wyobrażam sobie narysowania portretu tak ruchliwego dzieciątka z naturya proporcje ze zdjęcia nanosiłaś za pomocą siatki czy tak "od ręki"? (jeśli mogę wiedzieć)