reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Sempe zycze Ci duzo zdrowka, milosci, codziennego usmiechu na twarzy, spokoju ducha i pociechy z dzieci:-)

Mala mi sie dzisiaj obudzila o 4.30 i chciala sie bawic:shocked2: Staralam sie jej wytlumaczyc ze o tej porze sie spi ale gadala do smoczka i mnie zaczepiala raczka caly czas. Dalam jej herbatki i zasnelam:zawstydzona/y:, ona pewnie w krotce tez:tak:

Roxiak moja spi w pajacyku zawsze.

reklama
No ja zakładam body na krótki rękaw i pajaca ale stwierdzam że za ciepło już na to. Będzie sam pajac, bo mała ma lekkie potówki na karku.

Witam niedzielnie tak poza tym.
Słonko piękne u nas świeci więc się ruszymy na spacer. Mała udaje, że śpi w łóżeczku. Obudziła się 10minut temu i macha nogami. Nie podchodzę bo chcę zobaczyć po jakim czasie zawoła.
Dziękuje za słowa uznania mego bazgrołu. Nie wyszedł ale i tak jesteście bardzo miłe. Jak to mówią ćwiczenia czynią mistrza a ja ostatni raz rysowałam w szkole średniej, więc może jeszcze się poprawi. /Teraz sobie zdałam sprawę, że to było ponad 10 lat temu! Jaka ja stara rura już jestem buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu/

Sempe to you!

Ostatnia edycja:
Witam niedzielnie,
Efe portrecik piękny...ja ludzi nie umiem rysować. Najlepiej mi wychodził Kubuś Puchatek i spóła:) ale to dawno było
Zosia śpi, czekamy na Ł. i idziemy na spacerek a później na obiad do moich rodziców.

SEMPE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN!!!

Kurcze, u mnie tez cieplo w pokoju, 24 stopnie, ale zakladam mu body z dlugim rekawkiem i spioszki (bez rekawkow) albo sam pajacyk (jak w nocy mrozy to jeszcze body z krotkim pod spod, bo rano zawsze chlodno sie robi mimo iz centralne mam). Potowek nie ma wiec sie nie przegrzewa (mam nadzieje, jak tylko czuje ze jest spocony to przebieram lzej). Myslalam o golych stopkach.. wkoncu to mozliwosc zabawy no i stopki wrazliwe na dotyk sa, ale boje sie ze sie wyziebi.. Jeszcze troszke i bedzie cieplej bedzie mozna lzej ubierac. Nie wiem jak wasze pociechy ale moj syn uwielbia byc na "golaska", np przy kapieli, a jak go ubieram to ucieka i probuje sie wykrecac na przewijaku, smiejac mi sie prosto w twarz :D

A Ja dzis tez mam obiadek u tesciowej. Na szczescie nie jest zla, troche madrala, ale nie natretna. Wlasciwie mam lepsze relacje z tesciami niz moj maz z nimi , predzej mi przyznaja racje niz jemu.. ale nie o to chodzi wazne, ze zyjemy w zgodzie (pewnie dlatego ze osobno, ale to inna historia ;-))

Ostatnia edycja:
Witajcie mamusie,czytam was od paru ładnych miesięcy i zastanawiałam się czy napisać czy nie;)niewiem czy ktoś może mnie jeszcze mamięta ale pisąłam jescze jak byłam w ciąży...miałam cholestazę ;(Mam nadzieję że mnie "przyjmiecie";)mój skarbek przyszedł na świat 16.08.09.pozdrawiam

Sempe wszystkiego czego tylko zapragniesz.sto lat;)

piortus śpi sobie smacznie a mamusia poznaje dobrodziejstwa forum hihi tzn.zdjęcia..suwaczki..jakie to skopmlikowane ale dojde do wprawy hihi
razem z M i skarbkiem jedziemy dzisiaj na obiadzik do rodzinki...ogolenie piotus lubi towarzystwo wiec mam nadziej ze zniesie popołudnie poza domkiem optymistycznie;)

Czesc Roxiak, ja ubieram Łukasza w koszulke z dlugim rekawem i dlugie spodnie. Problem polega na tym ze on strasznie kopie nogami i nie pozwala przykryc mi sie kocem. Jak juz twardo spi to wtedy go przykrywam. Oczywiscie w nocy mi sie rozgrzebuje ale jestem spokojna bo przynajmniej mi nie zmarznie w pizamce. On zdecydowanie nalezy do zimnolubnych - w przeciwienstwie do mnie!

Andariel- ladna buzie Ninkowa dalas do podpisu, tylko caluski dawac:-)
co do ksiazki to z czzystym sumieniem moge Ci polecic Haruki Murakami, nie wiem czy mialas przyjemnosc czytac? Norwegian Wood mnie zachwycil jak zadna inna jego ksiazka, jestem pewna ze jest tlumaczenie na polski

dzięki, Mewa;-)a za książką się rozejrzę, z chęcią wrzucę na ruszt coś ciekawego (nie, nie czytałam jeszcze H. Murakami):tak:

u nas noc była nie za ciekawa; ząbkowanie przez duże Z - pierwszy raz od urodzenia małej większości nie przespałam! co godzinę płakała, czasem się wybudzała a czasem tylko przez sen, więc wstawałam tyle razy, że już nie wiem nawet ile... padam na ryj dosłownie, boli mnie kręgosłup i właściwie cale ciało:baffled:

Efe dobre cieniowanie - nie jest to takie łatwe przy pastelach; zmotywowałaś mnie do roboty:-p

planujemy śmignąć na jakiś spacerek, bo jest dość ciepło i słońce świeci; w razie czego jest nas 2 do przenoszenia wózka przez ubite złogi śniegu;

życzę Wam dobrej niedzieli, udanych i smakowitych rodzinnych obiadów i radosnych wieczorów!

reklama
SEMPLE najlepszego!!!!! :-D
witam niedzielnie!
słoneczko dziś ładnie świeci więc spacerek zaliczony :-p jak miło było pospacerować sobie we trójkę :-) ale kurcze plecy mnie dalej bolą i ciężko mi było wózek pchac... :-( dlatego mój małżonek całą drogę pchał naszego klocuszka ;-)
wczoraj byli u nas znajomi :-) fajno było :-) posiedzieli do 22 a Zosia sobie spała :-)
dziś przychodzą następni - z dwójką dzieci :-) dwaj chłopcy - jeden-3lata i drugi-9 miesięcy, ciekawe jak Zosia będzie się zachowywać ;-)
życzę Wam miłego popołudnia i wieczorku przy takiej ładnej niedzieli :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry