reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam sie wieczornie,
właściwie to dopiero doszłam do siebie, taką miałam migrene że az wymiotowałam.
Wpadłam tylko na chwile was poczytać i pochwalić się że Zosi wyszedł dzisiaj ząbek:) dolna lewa jedynka:) od kilku dni na dziąsełku była górka a wczoraj juz zauważyłam małą kreseczkę ale jeszcze nic nie było czuć a nawet moja babcia powiedziala że jeszcze się zejdzie a tu dzisiaj po południu niespodzianka już go czuć pod palcem.
Jej moja córcia już jest taka duża...

Ewelinko edytowałaś i usunęłaś co??:P
śliczny był:)
ja nie umiem ludzia narysować;/

Aneczko chciałam poprawić, bo dopiero w miniaturze zobaczyłam jaki krzywy (serio z bliska lepiej wygląda). Poprawiłam już. Później zapodam poprawiony jak już się z nim uporam.
Domniczka gratki za zębola! Kto znalazł?
JestemJolka fajny wierszyk;)

Mykam do mojego, bo Gabi już śpi. Miłego wieczorka:)

Ostatnia edycja:
gratulacje za ząbka:tak: Mojemu Jasiowi już widać takie dwie białe kreseczki na dole i to od kilku dni, ale ząbków wyczuwalnych jak na razie brak:dry:
Efe pięknie malujesz! Mój talent plastyczny ogranicza się do kotków piesków ewentualnie drzewek, ale jak Jula chciała ostatnio dinozaura to już nie umiałam:sorry2:

Witam wieczorowa pora z kieliszkiem wina w reku. Mala juz spi a ja tak jak u wiekszosci z Was DOL! Zdalam dzisiaj ostatni egzamin i zostala mi tylko obrona pracy. Powinnam miec niby dobry nastroj ale jest wrecz przeciwnie. Nosi mnie dziwnie. Czuje jakis wewnetrzny niepokoj, niezadowolenie, smutek zeby nie powiedziec wku.... To chyba depresja zimowa??:wściekła/y::wściekła/y::-(:-( Mialam plan zeby isc do wanny na poprawienie nastroju ale nawet tego mi sie nie chce! Powinnam zdolowanym pozyczyc lepszego nastroju ale dzisiaj sama w niego nie wierze wiec nic nie mowie:dry:

Efe chce zobaczyc Twoje dzielo!

Dominiczka gratulujemy zabka.

Spijcie dobrze laski.

hej mamulindy zdolowane,
buziaczki i przytulaczki dla Was- jutro bedzie lepiej, trzeba to przespac i przeczekac
u mnie z nastrojem ok bo wiosennie sie zrobilo i jak nie pada to wyruszamy z Adalkiem na spacerki i od razu mi lepiej
tez mi duzo daje ze moge tu wpadac do Was:tak:

Mola- gratuluje zdanego egzaminu i trzymam kciuki za obrone marcowa! zasluzylas na dluuga kapiel z babelkami :tak:
i zabek nowy na forum- gratulacje dla coreczki Dominiczka, ja znalazlam dwa i nic nie dostalam wiec lizak nie taki zly:tak:
Andariel- ladna buzie Ninkowa dalas do podpisu, tylko caluski dawac:-)
co do ksiazki to z czzystym sumieniem moge Ci polecic Haruki Murakami, nie wiem czy mialas przyjemnosc czytac? Norwegian Wood mnie zachwycil jak zadna inna jego ksiazka, jestem pewna ze jest tlumaczenie na polski
Efe- czekam na portret!

dobranoc mowie tutaj i ide na zdjecia maluszkow bo nie mialam czasu jakos wczesniej

Witam,ja tylko daje znac ze zyje,(jako tako,ale zyje)lece wypic antybiotyk i do wyrka mykam....Karolince juz troche lepiej,wiec jestem spokojniejsza,tylko zadziej teraz jje:-( ale to pewnie przez ta chorobe
Maz dalej na zwolnieniu:szok:...(nie wiem czy moze juz pisalam?)szykuja go na operacje:baffled:
To dobrej nocki zycze wszystkim
PS. Przyznam sie ze nie przeczytalam co naskrobalyscie,wybaczcie:sorry2:

reklama
Kochane naskrobałyście tyle, ze nie mam siły dzisiaj czytać.
Po łebkach poczytałam i:
Efe ja też planuje iść na solarium :-) miałam zaczęć od poprzedniej soboty, ale Oli mi kupkała i lipa, ale od następnej soboty zaczynam i solar i aerobik.
Wierszyk rewelacja, ale się uśmiałam :-)
Malinka i Efe pięknie Wam to wyszło :-)
Dominiczka87 gratuluje ząbka :-)

Witam nową mamusię :-)

A ja dziś zostawiłam Oliwcię u babci i poszłam z moim do kina na zakupki i do restauracji. Przepiękny dzień - film dobry, zakupy udane i obiado-kolacja dobra. Do tego Mała uchachana, bo u babci była i prezenty podostawała :-). Więc sobota jak najbardziej udana :-).

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry