reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hej

sempe wszystkiego naj, naj, naj, zdrówka, szczęścia, pociechy z dzieci (żeby starszak zmądrzał) i spełnienia wszystkich marzeń!!

gratuluje ząbka Zosieńce
Malinka, Efe wy to macie talent!!!!!!!!!!!
Anet fajnie że u was lepiej. Biedna Kropeczka
Deli śliczne Oli wyszła na zdjęciu w sygnaturze :-)

u mnie z nastrojem też nie najgorzej. Na spacerku co prawda nie byłam bo wiało i śnieżyło (tylko Małą wystawiłam w wózku na werande) ale przyjechała dostawa z częścią mega dawno zamówionych mebli (nareszcie!!!!!!!!)

a w nocy Julka przespała 11 godzin, myślałam że mi (.)(.) eksplodują :szok:.

no to kończe moje nocne nasiadówki, i tak już pewnie nikogo nie ma ale na wszelki wypadek napisze miłych snów!!

Ostatnia edycja:
Czesc Mamuski, witam was tak niedzielnie! Ja zamiast sie brac za pisanie pracy to znowu czytam sobie wasze posty :) Ale mamy utalentowana grupke, Efe i Malinka lednie wam to wyszlo! Ale sie usmialam po przeczytaniu tego wierszyka.
Ja mialam udana noc. Lukasz zasnal o 9 wieczorem i dopiero sie obudzil o 7 rano. Az mi sie wydaje, ze on jest za dobry dla mnie :-D moj kochaniutki slodziak.
U mnie jest teraz 12 w poludnie, a wy jeszcze pewnie sobie slodko spicie :)
Nie mamy zadnych szczegolnych planow na dzisiaj. Lukasza wlasnie sobie odlozylam do lozeczka na drzemke, a ja sie teraz obijam :)

Hej!
EFE śliczny portrecik :))) Mi się tylko raz w życiu udało narysować czyjś portret - mojego M - ale jego znam na pamięć a poza tym to łatwy model. Tak sobie właśnie pomyślałam, że swoje dzieci to tym bardziej powinnam znać na pamięć :dry: może kiedyś spróbuję - zaczaje się do M do magazynu i mu podwędzę kredki i szkicownik :dry::baffled::-D

SEMPE z okazji urodzin - życzę Ci : dużo zdrówka dla Ciebie i rodzinki, żebyś nie wiedziała co to dół nastrojowy, żebyś zawsze kochała i była kochaną i żeby Twój starszak sprawił, że będziesz z niego dumna! Buziaki

Bry niedzielne ;-)
Ja nów cięzka noc, kiedy to sie skończy? łeb mnie napier... ze masakra :sorry2:
Efe kobieto masz talent !!!

Daria WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI KOLEJNEJ 18-STKI
:-D

SEMPE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
Dużo słońca i radości,
Ogrom szczęścia, pomyślności,
Abyś wszystko, co byś chciała,
Z wielką łatwością zdobywała,
Tego wszystkiego życzę Ci,
No i samych pogodnych dni.

Dzień dobry w niedziele
wczoraj się nie pożegnałam bo pojechaliśmy do znajomych na pizze ale była pycha:-p
a ładna pogoda wiec chce pójść na spacer,,,,

witam niedzielnie
wczoraj poszliśmy jednak do znajomych,bylo super i w końcu znów bylismy dużą paka zgranych ludzi,dawno w tak dużym gronie sie nie spotkaliśmy,bo zawsze cos na drodze było,a to choroby,to ciąża itp
szkoda tylko,że krótko bylismy,ale mała była śpiąca,a przy takiej ilości ludzi i goniących dzieci nie było szans na drzemkę

SEMPE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI KOLEJNEJ 18-STKI

Witam niedzielnie ( z Gabrysiem na kolanach). Wszystkiego najlepszego dla solenizantki. Zima wrocila.. z mrozem.. brr..Ja dzis musze wyskoczyc na Swiebodzki (targowisko). kupic jakies spioszki dla malego, rosnie jak na drozdzach, juz 68 za ciasne, pampery tez wieksze musza juz byc 4ki. A wy zima w czym kladziecie spac swoje maluszki ?

Witam niedzielnie ( z Gabrysiem na kolanach). Wszystkiego najlepszego dla solenizantki. Zima wrocila.. z mrozem.. brr..Ja dzis musze wyskoczyc na Swiebodzki (targowisko). kupic jakies spioszki dla malego, rosnie jak na drozdzach, juz 68 za ciasne, pampery tez wieksze musza juz byc 4ki. A wy zima w czym kladziecie spac swoje maluszki ?

moja śpi w pajacykach lub w rampersie tylko

reklama
I ja się witam z Jasiem na kolanach;-) Odkrył że ma stopy i usilnie próbuje włożyć je do pyszczydełka:-D:-D Dzisiaj obiad u teściowej - aż się boję, co usłyszę, bo ona jest z rodzaju tych wszystkowiedzących. Ostatnio stwierdziła że powinnam solić Jasiowi zupki żeby mu smak wyrabiać:baffled: Ale przynajmniej nie muszę gotować;-)
Roxiak ja Jasia kładę w samym body, ale u nas na wieczór jest sauna w domu - 24-25 stopni, a w nocy i tak go biorę do siebie pod kołderkę:-D
Sempe wszystkiego najlepszego:-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry