reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ma być -17 w nocy i założyłam jej znowu bodziaka, w końcu i tak się rozkopie

Andariel jak była na leżaczku to jakoś szło, ale co chwila zasłaniała buzię grzechotką i ją posadziłam na kanapie i popstrykałam pare fotek, może dlatego tak jakaś krzywa wyszła...za dużo kombinowałam...teraz będę sprytniejsza i narysuje ze zdjęcia:cool2:

Ja już wpadłam powiedziec dobranoc. Muszę się psychicznie nastawić bo od jutra będzie dieta i ćwiczenia. Postanowiłam się wziąć za siebie. Dość słodyczy i niezdrowych przekąsek. Dziś sobie pofolgowałam, były paluszki rybne, frytki z majonezem, ciasto czekoladowe. Od jutra jogurciki, pomarańcze, mandarynki itp. Trzymajcie kciuki, bo jak będzie jak z rzucaniem palenia to jeszcze pare prób przede mną.
Miłych snów.

Efe jestem z Toba co do tej diety...ja od jutra (co postanowilam przed chwila) zaczynam te smieszne cwieczenia 6 weidera...nie wiem czy wytrwam...ale jak wytrwam to na wiosne bede miec plaski brzuch hehe...ja brzuszki juz robie od listopada i co prawda 3 cm. mi ubylo w pasie,ale i tak nie jestem do konca zadowolona wiec sprobuje tego weidera.
A co do diety to niby slodyczy nie jem ale za to cukierki nimm 2 i batoniki corny(jeden ma 68 kcal)podjadam...bo ja bez slodkiego to zyc nie moge....dla mnie nie jesc slodyczy to znaczy nic z czekolada :-D bo to od niej jestem uzalezniona.
Eh...tyle ile ja juz razy podchodzilam do odchudzania:szok:
W tamtym roku o tej porze sila rzeczy tylam...:-D wiec w tym roku chce chudnac:tak:

Efe uda się z tą dietą, na pewno; najwyżej będziesz startować 3 razy - bo do 3 razy sztuka;-)z fajkami Ci wyszło, to i z dietą będzie ok:tak:
a ja zrobiłam murzynka: przypalonego, nie wyrośniętego i jeszcze polewę spiep* i musiałam robić nową:-p już dawno niczego tak nie zepsułam w kuchni jak to nieszczęsne - a takie przecież proste- ciasto...jeszcze go nie próbowałam, ciekawe czy jest MIMO WSZYSTKO jadalne:-D

ok, to ja jeszcze coś zjem (ostatnio tylko bym jadła!) i chyba tez pójdę spać, bo co będę robić:-D

edit. okazuje się, że coś tak mało atrakcyjnie wyglądającego może całkiem nieźle smakować:)))

Ostatnia edycja:
Witam wieczornie.
Nie wiem czy mnie ktos jeszcze pamieta:-) ,podzcytuje dosc regularnie ale czasu na pisanie jakos brak i troche weny tez:sorry2:.Pozatym moje dziecko bylo strasznie marudne ostatnio ale chyba bedzie lepiej bo pierwszy ząbek sie przebil w koncu:-).Pozatym to mialam szpital w domu bo M chorowal i nie dosc ze dziecko mardne to jeszcze musialam M sie zajmowac:no:,ciezka robota.
Buziaki i milych snów.

witam w nowym tygodniu
znow zimno na polku dzisiaj -10
moja Gabrysia głos straciła i zastanawiam sie co jej podać,zeby go odzyskała bidulka:-(
na razie siedzimy w domku,ale moze potem uda nam sie wyskoczyć na mały spacerek
a na razie ide na kawusie i kończyc śniadanko

Witam lutowo!
Zła na siebie, że nauczyłam dziecko wstawać o 4 rano na amku. Jak ja żałuję. Oczy mi się kleją i ciężka d... była dziś do wstawania.

Efe uda się z tą dietą, na pewno; najwyżej będziesz startować 3 razy - bo do 3 razy sztuka;-)z fajkami Ci wyszło, to i z dietą będzie ok:tak:
a ja zrobiłam murzynka: przypalonego, nie wyrośniętego i jeszcze polewę spiep* i musiałam robić nową:-p już dawno niczego tak nie zepsułam w kuchni jak to nieszczęsne - a takie przecież proste- ciasto...jeszcze go nie próbowałam, ciekawe czy jest MIMO WSZYSTKO jadalne:-D

ok, to ja jeszcze coś zjem (ostatnio tylko bym jadła!) i chyba tez pójdę spać, bo co będę robić:-D

edit. okazuje się, że coś tak mało atrakcyjnie wyglądającego może całkiem nieźle smakować:)))
Andariel pewnie że się nie poddam z ta dietą. Czas najwyższy przestać się nad sobą użalać i wziąć do roboty po prostu.
A murzynek może i nieatrakcyjny wychodzi (zależy jakiego dżemu się używa, jeżeli robiłaś z mojego przepisu, to za każdym, razem wychodzi inaczej) ale zdrowszy od kupnego słodkiego hihi:-D Ja w ramach stopniowego odstawiania słodyczy skuszę się na zrobienie po raz pierwszy jabłecznika takiego na kruchym cieście. No chyba że stchórze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry