reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
jestem na chwilke donieść, że wynik negatywny - jeszcze nie wiem czy to dobrze czy źle, pomyśleć muszę;-)dziwnie było robić test;
Piwonia brrr na samą myśl o takim trzęsieniu dostaje gęsiej skórki
lecę na śniadanko bo mi kiszki marsza grają i zajrzę potem!

reklama
Witam,
u nas trzesienia nie bylo i test WCZORAJSZY wyszedl tez negatywnie:)
A co najwazniejsze - udalo mi sie zalatwic tesciowa do opieki nad Bastkiem na okolo 3 miesiace, wiec kamien z serca mi spadl na mysl o zlobku...pierwsza noc przespalam spokojnie...

Łoł to nieźle się musiało trzęść jak taka afera jest:szok:

Andariel czekałam na wieści i się doczekałam. Choć przyznam szczerze że tak delikatnie się zawiodłam...tak odrobinkę:sorry: Miałabyś za jednym razem parkę i potem już spokój. Ja bym tak chciała ale najpierw zaczniemy może tą budowę i potem jak będzie nas stać to pomyślimy nad drugim.:-p

Wyjęłam mojemu dziecku karuzelę i o dziwo wpatrzona jak w obrazek:laugh2: A już schowałam bo zero zainteresowania było.

Dzień dobry, my dopiero się zwlekliśmy z łóżka :-)
Słuchamy dźwięków lasu bo podlewam drzewka, ale zaraz znikam do kuchni bo głodzilla straszna.

Co do kąpania, my kąpiemy w łazience w małej wanience która niedługo będzie już za mała więc chlupniemy się wanny :-)
Kasia kupujesz ubranka dla Miłoszka na 12 m-cy :szok: ależ to postawny mężczyzna!
Andariel, też dziś czekałam na wynik, nawet mi się śniło że ja w ciąży miałam być :szok: a przyznam tak jak Efe że jakoś myślałam że jednak pozytywny wynik będzie :sorry: w sumie to fajnie z jednej strony odrazu sobie wychować dwójeczkę :-)
ale ja to raczej na pewno nie chcę, narazie:rofl2:

Witam z ranka ;-)
U mnie nocki znów do kitu, mała załapała znów katar i budzi sie bardzo czesto:baffled:

Piwonia chybabym umarła ze strachu w czasie takiego wstrząsu :no:

Dziś słoneczko wychodzi więc może uda nam sie spacer :-D

Witam wtorkowo,
Zosia śpi po śniadanku a jak wstanie to lecimy na szczepienie.
Wczoraj byłam u gina i pozostaje mi jedyny środek antykoncepcyjny czyli wkładka bez hormonów, choć mój gin stwierdził że nie lubi zakładać wkładki na tyłozgiętą macice no ale już nie ma innej alternatywy.Znaczy się jest kubeł zimnej wody zamiast...hihihi

Witam porannie z problemem :(. Nie mam pojecia jak wyprać Juniora, bo Oli i w dzień i w nocy z nim. No przecież nie mogę jej zabrać przytulaka na tak długo, a on już się do prania nadaje... Jak mam go wyprać?

Idę prasować dalej, bo wczoraj poprałam i dziś znów prasowanie ehhh kiedy kobieta sobie odpocznie od obowiązków? Chyba nigdy...

reklama
a ja se w leb szczele
i ze spacerku dzisiaj nici,bo to trzesienie to starach zostawic samo dziecko,po drugie chyba nie idzie mi na antybiotyk bo wymiotuje i w łab sobie szczele:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i znowu chyba bedzie trzeba z nia do lekarza isć,nie mam siły
a do tego mała daje w dupe dzisiaj,na razie śpi,ale pewno pośpi tylko pół godzinki i znow zacznie marudzić:wściekła/y::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry