• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej
witam wieczornie

teścik... hmmm... ciekawie :-). Andariel trzymam kciuki zeby wynik był po twojej myśli :tak:

my Julke od połowy stycznia kąpiemy w dużej wannie. W Polsce nie mieliśmy wanienki i pluskała się w dużej, stwierdzilismy że tak jest dla niej wygodniej i tak już zostało :-)

nie chciało mi sie dzis prasowac :zawstydzona/y:, no nic jutro bede mieć jeszcze większą góre :-(

kolorowych snów życzę

reklama
witam wtorkowo,noc minęła dzisiaj spokojnie,ale od rana dają dziewczyny taki koncert ,że szkoda gadać
ale syropki juz podałam,bo za głosno w domku mam
wczoraj pierwsza dawka antybiotyku sie nie przyjęła,bo cora znów zaczęła wymiotować,mam nadzieje ze teraz bedzie lepiej juz

na polku zimno -7,ale chciałabym choć z Alusia wyjść na mały spacerek i jakies zakupy po drodze zrobić,a potem znów siedzenie w domku

byle wiosna przyszła szybko bo te choroby mnie wykończą:wściekła/y:

Dzień doberek!
Witam z rańca. Z kawą w ręku i dzieckiem gulgoczącym w pościeli. Pewnie tego posta będę pisać pól godziny bo zaraz się upomni o zmianę pieluchy i drugie śniadanie. Na razie piszczy-dupka mała:-D

hihihi, Efe, ale mam kibica:-D testy już mam, z rańca trzasnę i na pewno od razu dam znać;-)
a mój leci jutro do Mediolanu i znów się będę denerwować że samolot spadnie:-(:-(dobrze, że tylko na jeden dzień, bo nie cierpię spać sama w łóżku i palę wszystkie lampy w chacie dopóki spać nie pójdę:baffled:
wracam do serialu (tego samego, który oglądasz, Efe;-))
Kibicuje, kibicuje! Czekam z niecierpliwością na wieści!:laugh2:

po serialu
wpadła wam dobranoc powiedzieć
a starsza niestet ma juz zapalenie oskrzeli i to dosc poważne,ale dobrze jej leki podałam i dostała tylko antybiotyk dodatkowo

Właśnie Iwonka co jest z tymi chorobami u was? Ciągle ktoś. Jak ty wytrzymujesz te ciągłe szpitale w domu?

Dzień doberek!
Witam z rańca. Z kawą w ręku i dzieckiem gulgoczącym w pościeli. Pewnie tego posta będę pisać pól godziny bo zaraz się upomni o zmianę pieluchy i drugie śniadanie. Na razie piszczy-dupka mała:-D

Kibicuje, kibicuje! Czekam z niecierpliwością na wieści!:laugh2:

Właśnie Iwonka co jest z tymi chorobami u was? Ciągle ktoś. Jak ty wytrzymujesz te ciągłe szpitale w domu?[/COLOR]

ano czasami marnie wytrzymuje:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ja w domku tez mam mała piszczydupke,teraz obecne stękajło czeka na zmiane pieluszki

przed chwilką trząsł nam sie blok:baffled:normalnie chuśtałam sie na stołku i niewiedziałam co sie dzieje

Nie wytrzymałabym chyba wiedząc że ziemia pod nogami jest takie sito po kopalniach.

Boże mam małą śpiewaczkę w domu. Leży w poprzek tupie nogami w bok łóżeczka i się buja na podwieszanym spodzie hihi

Ostatnia edycja:
u nas niestety takie sito jest,a kopalni juz brak,jedna została,ale dosć spory kawałek ode mnie

moja w leżaczku fika nogami i śpiewa trzymajac gryzaka w łapkach

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry