Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zrób najlepiej z rańca zaraz jak wstaniesz. Mój już od jutra do pracy idzie więc będę z samego rana :-) Będę czekać jak na swój normalniemąż kąpie małą w wanience na pralce a wyciera i ubiera w pokoju, ja kąpię w wanience w naszej dużej wannie, wycieram w łazience i ubieram w pokoju;
Efe moja też tak skamle - mówię na nią "piszczydupka"
co do testu to na pewno dam znać, ale nie wiem czy dziś go dostanę bo mój M. z roboty bardzo późno wróci;
lecę szykować kąpiel dla malutkiej, bo dziś mi przypadł w udziale ten zaszczyt:-)

hihihi, Efe, ale mam kibicaZrób najlepiej z rańca zaraz jak wstaniesz. Mój już od jutra do pracy idzie więc będę z samego rana :-) Będę czekać jak na swój normalnie
A piszczydupka strasznie mi się podoba
No mała zasypia a ja idę już L jak Love obejrzę, bo jak zwykle w fajniedziałek nic nie ma w tv. Miłego wieczorka;-)
testy już mam, z rańca trzasnę i na pewno od razu dam znać;-)
ja Maję od jakiegoś czasu kąpię w łazience, tzn. wkładam jej wanienkę do wanny, bo chlapie strasznieJa mam ten sam problem, czas sie wynieść do łazienki tylko jakoś kurcze nie wiem jak to zrobić?nie mam miejsca by Karolinke tam ubrac i nie wiem jak to wykąbinować, owinąc ręcznikiem i biegiem do pokoju??
![]()
:-)
Nawet dość wciągający, ale sama nie lubię oglądać filmów więc dooglądamy jutro.

Ale odpukać moje przestały chorować, diety bezmleczne dzialaja
Czekam z niecierpliwościa na wynik:-)Sama juz robiłam dwa a miałam rozmaite objawy
Na szczęście dla mnie były negatywne

Także kąpie w pokoju
Ostatnio kupiłam mu ubranka na 12-18msc i sa dobre tylko zagięłam rękawki