• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
mąż kąpie małą w wanience na pralce a wyciera i ubiera w pokoju, ja kąpię w wanience w naszej dużej wannie, wycieram w łazience i ubieram w pokoju;
Efe moja też tak skamle - mówię na nią "piszczydupka"

co do testu to na pewno dam znać, ale nie wiem czy dziś go dostanę bo mój M. z roboty bardzo późno wróci;

lecę szykować kąpiel dla malutkiej, bo dziś mi przypadł w udziale ten zaszczyt:-)
Zrób najlepiej z rańca zaraz jak wstaniesz. Mój już od jutra do pracy idzie więc będę z samego rana :-) Będę czekać jak na swój normalnie:szok:
A piszczydupka strasznie mi się podoba:-D

No mała zasypia a ja idę już L jak Love obejrzę, bo jak zwykle w fajniedziałek nic nie ma w tv. Miłego wieczorka;-)

cześć Laski :-D
ja dziś witam się wieczornie bo nie było nas cały dzień w domku. byłyśmy w gdyni u moich rodziców :-) i sobie włosy podcięłam bo była u nich tak jak wcześniej pisałam moja psiapsiółka fryzjerka :-) śmiszno było :-D
poza tym to jakaś padnięta dziś.. poczytam co u Was i pewnie pójdę spać.. mam tylko nadzieję że mój "wspaniały" sąsiad nie zacznie wiercić... bo jeszcze jakies 15 min temu wiercił..... dobrze że Zosi nam nie obudził bo bym normalnie go kopnęła w jajka....:baffled:

I ja wpadam mówiąc Dzień dobry i Dobranoc jednocześnie :sorry:
dzień zakręcony, więc i czasu na kompa brak.:confused2:
Może jutro uda się choć chwilkę wygospodarować ;-)

dobrej nocki :happy:

Zrób najlepiej z rańca zaraz jak wstaniesz. Mój już od jutra do pracy idzie więc będę z samego rana :-) Będę czekać jak na swój normalnie:szok:
A piszczydupka strasznie mi się podoba:-D

No mała zasypia a ja idę już L jak Love obejrzę, bo jak zwykle w fajniedziałek nic nie ma w tv. Miłego wieczorka;-)
hihihi, Efe, ale mam kibica:-D testy już mam, z rańca trzasnę i na pewno od razu dam znać;-)
a mój leci jutro do Mediolanu i znów się będę denerwować że samolot spadnie:-(:-(dobrze, że tylko na jeden dzień, bo nie cierpię spać sama w łóżku i palę wszystkie lampy w chacie dopóki spać nie pójdę:baffled:
wracam do serialu (tego samego, który oglądasz, Efe;-))

po serialu
wpadła wam dobranoc powiedzieć
a starsza niestet ma juz zapalenie oskrzeli i to dosc poważne,ale dobrze jej leki podałam i dostała tylko antybiotyk dodatkowo

Ja mam ten sam problem, czas sie wynieść do łazienki tylko jakoś kurcze nie wiem jak to zrobić?:baffled::baffled::baffled: nie mam miejsca by Karolinke tam ubrac i nie wiem jak to wykąbinować, owinąc ręcznikiem i biegiem do pokoju?? :szok:
ja Maję od jakiegoś czasu kąpię w łazience, tzn. wkładam jej wanienkę do wanny, bo chlapie strasznie
co do ubierania, to mąż wyciąga Maję z wanienki a ja czekam z ręcznikiem w rękach i przejmuję ją, a później do pokoju i ubieramy się na kanapie :tak::-)

piwonia współczuje wam tych chorób, kiedy będziecie całkiem zdrowi??? dużo zdrówka dla was

No a ja właśnie wyprawiłam męża do pracy;-) Przy okazji wyprasowałam te wszystkie nasze ciuszki poupychane po katach, oglądając "Stygmaty".:tak: Nawet dość wciągający, ale sama nie lubię oglądać filmów więc dooglądamy jutro.
Andariel ja też obowiązkowo przy zapalonym świetle - i to pięć nocy:szok::-D:-D

Ja dopiero sie witam wieczorkiem.
Magda ogladałam stygmaty bardzo wciągający film i daje do myslenia:tak::tak:
piwonia przykro mi z powodu córki jak ja dobrze to znam:baffled:Ale odpukać moje przestały chorować, diety bezmleczne dzialaja:-D
Andariel test:szok:Czekam z niecierpliwościa na wynik:-)Sama juz robiłam dwa a miałam rozmaite objawy:-D:-DNa szczęście dla mnie były negatywne:sorry2::sorry2:
Co do chlapania to Miłosz jest aniołkiem w kąpieli i w ogóle nie chlapie leży cichutko i sie rozkoszuje:tak::tak:Także kąpie w pokoju
inna sprawa że kąpie go na leżąco i duża wanienka robi się za mała:szok:Ostatnio kupiłam mu ubranka na 12-18msc i sa dobre tylko zagięłam rękawki:sorry2::sorry2:
No to dobranoc bo nie wiem czy ktos tu jeszcze dzis jest:sorry2:

reklama
Piwonia wspolczuje i zycze Ci duzo sily i zeby mloda szybko wyzdrowiala..
Andariel trzymam kciuki i czekam na wiesci!:tak:
Ja kapie kruszynke w wanience wsadzonej do wanny i wynosze w reczniku do sypialni, juz dawno sie wynioslysmy z sypialni z kapaniem bo wszystko naokolo bylo zachlapane. Mala bije rekordy codziennie w rozchlapywaniu wody.
Ja tez sie powoli zbieram do kapania i do lozeczka, poczytam ksiazke.
Spokojnej nocy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry