reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Enka Piwonia współczuje i życzę dużo zdrówka :-)
Efe pochwale się :-) właśnie dostałam kolejne Oliwia wśród płatków róż - rozpływam się

No ale dość o przyjemnościach. Kończe 3 automat :-( i jeszcze 2 mi zostaną chyba na jutro :-( Obiadek prawie gotowy jeszcze tylko kupie paprykę na spacerku.
Jak ja nie lubie poniedziałków ostatnio, bo wszystko z weekendu mi zostaje :-(

reklama
Witam popołudniowo

Nie wiem jak znajdujecie czas aby tu pisać :zawstydzona/y:, ja ledwo poczytam zaległości i to nie całe i mała już dopomina się uwagi a pisanie z nią na kolanach prawie niemożliwe:baffled: dobiera się do klawiatury...

A od poniedziałku do pracy, jak na razie nie wyobrażam sobie tego

Skad ja to znam..
Ja tez nie wyobrazam sobie powrotu do pracy, ale jeszcze mam troszke czasu. Ja bede wracac jak mlody bedzie mial 8 miesiecy, moja mam wracala jak ja mialam 4 i tymbardziej nie moge sobie tego wyobrazic :confused:
Witam!
Ja czuje się koszmarnie bo wczoraj nieoczekiwanie przyszedł @@@@@ no koszmar a ja liczyłam po cichu że to jeszcze mnie ominie:no:
Zdrówka życze dla wszystkich chorych!!!
idem poczytać.......
Witaj w klubie, u mnie naszczescie nie jest najgorzej, bo czuje sie w miare dobrze, ale tez mialam nadzieje, ze jszcze troche bede miala spokoj ;)

Piwonia wspolczuje. Trzymaj sie jakos !
-------------------------------------------
Mlody od 2 dni spi mi w nocy niespokojnie i ciagle ssie dolna warge (smiesznie to wyglada), myslicie ze to moga byc zeby ?

Ostatnia edycja:
Enka, Piwonia, Mju zdrówka dla dzieciaczków, Piwonia trzymam kciuki żeby Alicja nie zaraziła się od sióstr no i dla was mamuski życze dużo siły i cierpliwości dla choruszków

Sempe trzymaj sie, po burzy zawsze wschodzi słońce :tak:

Magda ja rok mieszkałam w Mielnie :-D Uwielbiam te rejony! Jeden z najpiękniejszych okresów w moim życiu:-D

hehe jaki ten świat mały! Ja chyba z 15 razy z rzędu byłam co wakacje w Mielnie lub Unieściu :tak:, najpierw jezdziłam z rodzinką a potem z chłopakiem/mężem :-D. Mieliśmy nawet co roku tych samych sąsiadów i zawsze umawialiśmy sie na nastepny rok :-)

Mju ja też cierpi na chroniczny brak czasu dla siebie. Muszę coś z tym zrobić bo wyglądam już jak 7 nieszczęść.

no to witam w klubie. Na razie z planu wzięcia się za siebie byłam godzinke na siłce w weekend, ale małymi kroczkami też kiedyś dojde do celu :-D

Deli zdjęcie w sygnaturze boskie!!!!!!!!! Oczka Oli ma prześliczne!!!!!!!!!!!!!!!! Już nie moge doczekać się kolejnych!!!!!11

Niunia mi spała tak długo po spacerku że przespała pore zupki, a jak sie obudziła to z płaczem z głodu i nie chciała jeść z łyżeczki tylko mleczko musiałam jej dać i teraz dopiero za chwile będzie jadła warzywka :baffled:. Czy wy budzicie dzieciaczki w porze jedzenia??

iza gdzie jedziesz do Rowów,szukam czegoś nad morzem
może macie cos fajnego w okolicy i mogłybyście polecic,chodzi zwłaszcza o dziewczyny,które tam w okolicach mieszkają
my do rowów jedziemy w 8 osób i wynajmujemy dom 5 pokojowy, o taki serafin-rowy.pl:-) ale co i jak w rowach to nie wiem, bo jedziemy tam po raz pierwszy

megaczka ja nigdy nie budzę Mai na jedzonko, karmię ją jak się sama obudzi :))

dzień doberek :D
Maja cosik mi strasznie marudzi, ale za godzinę kąpiel i lulu...
zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka dla wszystkich

Ostatnia edycja:
Witam,
przez ostatnie dni nie mialam czasu na BB, codziennie gdzies wychodzilysmy i same wiecie jak to jest, przed wyjsciem pakowanie itd a po powrrocie kapiel i ogarnianie chaty, pranie prasowanie i mop;-) dzisiaj od rana wlaczylam kompa i dopiero od godziny zaczelam czytac. Nadrobilam wszystkie zaleglosci ale juz nie pamietam do czego sie odniesc:zawstydzona/y: w kazdym razie chorowitkom zycze zdrowka i gratuluje zabkow:tak:

A ja wam mówie dobranoc mały już wypluskany dziś wcześniej bo sił mi brak i marzy mi się kolacja i łóżko!
Efe ja o kolacji myśle a Ty dopiero obiad!

DOBRANOC!

Witam laseczki :tak:

My dziś na szczepieniu, Karolinka waży 8340 :-D
Ja już podekscytowana bo mąż wraca, jutro w nocy, miesiąc się nie widzieliśmy :baffled:

Dziewczyny piszecie że brak Wam czasu dla siebie, a co mają powiedzieć mamusie co mają więcej niz jedną pociechę? :szok::szok::szok:

Buziaki dla mamuś i ich pociech :tak:

Witam laseczki :tak:

My dziś na szczepieniu, Karolinka waży 8340 :-D
Ja już podekscytowana bo mąż wraca, jutro w nocy, miesiąc się nie widzieliśmy :baffled:

Dziewczyny piszecie że brak Wam czasu dla siebie, a co mają powiedzieć mamusie co mają więcej niz jedną pociechę? :szok::szok::szok:

Buziaki dla mamuś i ich pociech :tak:

zgadzam sie z Tobą;-)
moi pojechali na dyżur do przychodni,a potem mała marude wykąpiemy i pójdzie lulu,bo dzisij nieźle daje popalić,krzykulka

reklama

dokładnie;-) Ja jak mi mama albo mąż wezmą Julę na spacer to nie wiem do czego ręce włożyć tyle mam zaległości...Teraz nie prasowałam przez 4 dni i już mi powoli kątów brakuje do upychania pogniecionych ciuchów:-D:-D
Ale z drugiej strony jak Jula była mała to też miałam ekstremalnie mało czasu na siebie, jakaś taka niezorganizowana i przewrażliwiona wtedy byłam:tak:A teraz obowiązkowo rano muszę się ubrać, uczesać i pomalować, bo bym się po prostu źle czuła.

Tak w ogóle to witam wieczornie;-) Jaś się myję z tatusiem i chlapie tak, że aż ja jestem mokra:-D:-D - chyba trzeba przenieść kąpielisko do łazienki;-) A Wy gdzie kąpiecie dzieci?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry