Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Magda ja rok mieszkałam w MielniePiwonia my byliśmy z roczną Julką w Mielenku - byliśmy bardzo zadowoleni - na plażach nie było tłoku a za nocleg w pokoju z łazienką płaciliśmy tylko 35 zł. W samej miejscowości nie ma większych atrakcji, ale to tylko 2 km od Mielna. W tym roku pojedziemy pewnie tam, ewentualnie do Unieścia (też obok Milena tylko z drugiej strony, tam jest jeszcze jezioro Jamno)
Uwielbiam te rejony! Jeden z najpiękniejszych okresów w moim życiu
Mam nadzieję, że da mi nadrobić zaległości na innych wątkach. 

Magda ja rok mieszkałam w MielnieUwielbiam te rejony! Jeden z najpiękniejszych okresów w moim życiu
![]()
Wyjazdy do Mielna to też jedne z najpiękniejszych okresów w moim życiu

magda1234- to jak jedziesz przez Skawinę to pewnie zawsze stoisz w korkach u nas, nie duże miasto a zawsze takie zakorkowane
Jaś znowu przespał mi noc, wstał dopiero o 7.30
Co prawda w nocy się przebudził ale nie chciał jeść cycora - dostał smoka i poszedł spać. Dzisiaj mam w planie robić pieczeń rzymską, nigdy nie robiłam, ale wyczytałam fajny przepis;-)
znam ten ból
, ja ledwo poczytam zaległości i to nie całe i mała już dopomina się uwagi a pisanie z nią na kolanach prawie niemożliwe
dobiera się do klawiatury...