reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej:-)
Witam po dłuższej przerwie, ale mi brakowało bb.
Wróciłam od rodziców niestety chora - zawalone zatoki, ból głowy okropny i w ogóle masakra:-(.
Wszystkiego na pewno nie nadrobię, ale chociaż spróbuję poczytać co tam u Was:-)

reklama
Witam!
Ja czuje się koszmarnie bo wczoraj nieoczekiwanie przyszedł @@@@@ no koszmar a ja liczyłam po cichu że to jeszcze mnie ominie:no:
Zdrówka życze dla wszystkich chorych!!!
idem poczytać.......

Witam się poniedziałkowo :-)
Mam wspaniały nastrój. Oliwia pospała ciągiem 12 godzinek :-) wstała z uśmiechem na ustach, bawiła się i dała mamie pospać. Po 30 minutach zawołała o mleczko i dalej zabawa ;-) teraz drzema sobie.
Wiesz Iwonko jakbyśmy myśleli na co idziemy to bym podpytała, a my zawsze w ostatniej chwili coś wybieramy, a że nic innego nie było czego byśmy nie widzieli to poszliśmy i porażka :-(. Odpuszczam sobie na razie kino zanim coś nowego nie wejdzie :-). Za to zakupy udane :-). Mój w końcu zamknie mnie w domu i nie wypuści z kartami hehehe.
Miło mi że się zdjęcie podoba w podpisie - to jedno zdjęcie z nowej sesji :-) też mi się podoba i od razu ściągłam sobie.
Idę prac, prasować, gotować, bo przez weekend nic nie zrobiłam. Sobota sesja i laba, a w niedziele kino i zakupy .... No i mam kupę roboty ;-(.

Witam z kawka:-)
Czesc Enka,to nie za dobrze ze chora,mi juz przeszlo,a tez zatoki mialam,wsolczuje ci serdecznie...a mala zdrowa?
Karolina spi wiec ja do was na chwile:-D:-D:-D
Dzis zamierzam siasc do maszyny,siostrze firanke mam uszyc,ale nie wiem jak na to Karola,bo ostatnio nie dala mi za wiele poszyc:baffled:
Gosia dzis w szkole-wreszcie po 2 tyg. chorowania,pochodzi tydzien i ferie:-D
A Karolinka juz znow mi ladnie w nocy sypia,widac ze juz choroba przeszla..chodzi palulu ok 20 ....wstaje tak ok 23 potem ok 2 ,no i o 6 i jeszcze kima czasem do 7,a czasem do 8....jak dla mnie to juz tak moze byc:-)

Piwonia my byliśmy z roczną Julką w Mielenku - byliśmy bardzo zadowoleni - na plażach nie było tłoku a za nocleg w pokoju z łazienką płaciliśmy tylko 35 zł. W samej miejscowości nie ma większych atrakcji, ale to tylko 2 km od Mielna. W tym roku pojedziemy pewnie tam, ewentualnie do Unieścia (też obok Milena tylko z drugiej strony, tam jest jeszcze jezioro Jamno)
Magda ja rok mieszkałam w Mielnie :-D Uwielbiam te rejony! Jeden z najpiękniejszych okresów w moim życiu:-D

Witam w fajniedziałek:)
Mój jeszcze ma dziś urlop ale pojechał z moim ojcem do Elbląga więc mam dla was chwilkę. Mała najedzona wyspana i marudna:dry: Mam nadzieję, że da mi nadrobić zaległości na innych wątkach.
Zrobiłam porządki w jej ciuszkach i jestem przeszczęśliwa że wchodzi już w te większe. Czyli te 3-6 m-cy:-)

Deli zdjęcie w sygnaturze jest ekstra! Mam nadzieję że pokarzesz też inne?
Mju ja też cierpi na chroniczny brak czasu dla siebie. Muszę coś z tym zrobić bo wyglądam już jak 7 nieszczęść.

Enka Iwonka mam nadzieję, że te choroby szybciutko od was pójdą.
My byliśmy wczoraj u dziadków i mam nadzieję, że już nie zarażali:baffled:

Witam w poniedziałek prawie wyspana, bo mała obudziła się, tylko raz w nocy o 2na mleczko, zjadła tylko 60ml ale to wystarczyło, żeby mama sobie pospała do rana:-)
magda1234- to jak jedziesz przez Skawinę to pewnie zawsze stoisz w korkach u nas, nie duże miasto a zawsze takie zakorkowane :wściekła/y:
andariel- u nas niedawno zostało stwierdzone AZS,i mała ma ciągle te same zmiany na buzi, dawałam jej teraz 4dni marchewkę i na razie nic nowego nie wyszło:-)

Witam poniedziałkowo,
cała obolała po wczorajszym kuligu, ale było świetnie.
Zosia wybawiła sie z dziadkami do 20 więc wszyscy szczęsliwi:-)
Dzisiaj też mnie z wami za bardzo nie bedzie bo jade do gina- wreszcie:zawstydzona/y:
Lece poczytać i popodlewać co trzeba:-)

Magda ja rok mieszkałam w Mielnie :-D Uwielbiam te rejony! Jeden z najpiękniejszych okresów w moim życiu:-D

Ojej jak zazdroszczę!! Ja mieszkam prawie w górach i całe życie jeździłam na wakacje do Unieścia (mamy, a właściwie mieliśmy tam obóz harcerski) i zawsze marzyłam, żeby mieszkać nad morzem...:-D Wyjazdy do Mielna to też jedne z najpiękniejszych okresów w moim życiu:-D:-D

magda1234- to jak jedziesz przez Skawinę to pewnie zawsze stoisz w korkach u nas, nie duże miasto a zawsze takie zakorkowane

A wiesz, że nie - tyle że ja jeżdżę w weekendy (na studia;-)) Dołują mnie tylko te paskudne dziury w radziszowie, ale ja jeżdżę na ruczaj i mam bliżej niż przez zakopiankę miałabym jechać;-)

Piwonia szczerze współczuję:-(:-( trzymaj się jakoś;-)

Tak w ogóle to się witam:-) Nasz tata idzie dopiero na noc do pracy więc mogę trochę poleniuchować:tak: Jaś znowu przespał mi noc, wstał dopiero o 7.30:szok: Co prawda w nocy się przebudził ale nie chciał jeść cycora - dostał smoka i poszedł spać. Dzisiaj mam w planie robić pieczeń rzymską, nigdy nie robiłam, ale wyczytałam fajny przepis;-)

Dzień dober
Enka witamy z powrotem, szkoda tylko że z chorymi zatokami :baffled: znam ten ból
My byliśmy zawieźć mojego tatę do szpitala na kontrolę a potem na zakupach i MArcepan jeszcze śpiocha w foteliku, nawet nie zbudził się mimo że to pora deserkowa :-)
Lecę poczytać póki mam chwilę

reklama
Witam popołudniowo

Nie wiem jak znajdujecie czas aby tu pisać :zawstydzona/y:, ja ledwo poczytam zaległości i to nie całe i mała już dopomina się uwagi a pisanie z nią na kolanach prawie niemożliwe:baffled: dobiera się do klawiatury...

A od poniedziałku do pracy, jak na razie nie wyobrażam sobie tego

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry