reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
a ja wpadłam właściwie się pożegnać, dziś był zajęty dzionek, malutka ładnie się sprawowała w gościach i chętnie już jadła marcheweczkę:tak: super to wygląda, jak otwiera dzióbek jak tylko widzi łyżeczkę:-) tylko dziś rano pojawiła się jakaś drobna wysypka na rączkach i teraz jestem głupia - czy to od marchewki czy azs, bo wcześniej też jej parę razy wyskoczyła i szybko zniknęła:confused:
ile godzin/dni po zjedzeniu marchewki pojawiła się wysypka u was, deli?
poobserwuję ją jeszcze mając nadzieję, że to nie jest jednak nietolerancja pokarmowa;

Hej! U nas aktywny dzień - bo byliśmy w sklepie ( nienawidzę chodzić w niedzielę ale w przyszłą sobotę jest ślub siostry mojego męża i już musiałam coś kupić bo nie miałam co na siebie włożyć :baffled:) i okazało się, że Antoni to jest bestia zakupowa uśmiech od ucha do ucha - a to był jego zakupowy debiut :tak:
Poza tym już mam kompa - tylko dla siebie - tylko czasu tylko dla siebie nie mam :baffled: no ale może będzie większa szansa na zaglądanie w ciągu dnia na BB :-D

Andariel za pierwszym razem na trzeci dzień :-( była wysypka

My dziś szalony dzień. Oliwia u cioci szalała (babcia przyszła też i miała radoche), a mama na zakupach z tatusiem. Znów kupiłam ciuszki :-) ale jestem zadowolona w końcu mogę kupować i nie patrzeć na siebie z .... a już do tego nie zwracam :-).

Nie polecam filmu CIACHO porażka na całego. Już dawno tak źle nie trafiłam z filmem :-(

Mykam spać tak jak to robi moja córeczka :-).
Pierwsze zdjęcia z soboty śliczne. Będę skromną mamusią i powiem, ze modelka mi rośnie :-).
Dobranoc

witam poniedziałkowo,zimno deczko na polku,ale może na jakis spacer uda nam sie wyjśc
starsza zamiast lepsza jest coraz gorsza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,jutro musze z nią isć do lekarza bo dzisiaj juz miejsc nie było
młodsza tez coś zaczyna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

moja mała wczoraj tez miała debiut zakupowy i na poczatku była zła bo lezała na płasko w wózku,ale jak ją tylko posadziliśmy to czarowała wszystkoch na około i taka zdziwiona była,aż z tego wszystkiego połowy rzeczy nie kupiłam,ważne ze troszke jej jedzenia zakupiłam,ale mam juz blender wiec niedługo same bedziemy gotowały

deli szkoda,że wczesniej nie napisałaś,że idziesz na tej fil bo ja juz opinie znałam o nim,porażka na całej lini
a zdjecie małej w podpisie juz mi sie podoba strasznie,jest extra

Hej!
ANET kreacja kupiona tylko jeszcze butów nie mam! Kurcze nie mam pojęcia jakie sobie kupić bo pasują klasyczne szpilik ale jak wyjrzę za okno to już widzę jak jadę w tych szpilkach po całej starówce nie mówiąc o tym jak mi nogi z zimna by odpadły - mam zagwozdkę :baffled:

PIWONIA u mnie też Anielę rozkłada - niestety najprawdopodobniej ucho - bo się skarżyła :-( Idziemy dziś do naszej Pani dok.

reklama
Hej!
ANET kreacja kupiona tylko jeszcze butów nie mam! Kurcze nie mam pojęcia jakie sobie kupić bo pasują klasyczne szpilik ale jak wyjrzę za okno to już widzę jak jadę w tych szpilkach po całej starówce nie mówiąc o tym jak mi nogi z zimna by odpadły - mam zagwozdkę :baffled:

PIWONIA u mnie też Anielę rozkłada - niestety najprawdopodobniej ucho - bo się skarżyła :-( Idziemy dziś do naszej Pani dok.

a moja oprócz tego ,ze ostatnio ponoć było zapalenie krtani to teraz na mur beton ma zapalenie oskrzeli jak nie wiecej nawet,wczoraj goraczkowała a dzisiaj od 3 w nocy wogole nie spała bo nie mogła,od rana dozły wymioty ,do przychodni dzwoniłam bo chciałam wizyte domową zamówić,ale niestety nie możliwe,do lekarki miejsca zajete,chyba jak cośto wieczorkiem wyślę męza na dyżur,bo teraz nie mam jaki iść z malutką i jeszcze srednią,w łeb sobie dzisiaj szczele
a mała akurat dzisiaj jakiegoś zgredka włączyła i pewno da popalić

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry