deli80
mama Oliwii i Maksymilian
hihihi, deli, faktycznie Oliwka na śpiącą nie wyglądała
wiesz co, już któryś raz jak oglądam Wasz filmik to widzę bardzo podobne ruchy, zachowania naszych córeczek. Wiem, że dzieci ogólnie zachowują się w podobnym wieku dość podobnie, ale niektóre mają takie ruchy specyficzne - no i moja Ninka ma bardzo podobne do Oliwki. Ale namotałam - mam nadzieje, że zrozumiałaś jednak o co mi chodzi;-)
I też trzymam kciuki żeby Oli ładnie tolerowała marcheweczkę![]()
Nie, nie notałaś :-) wiem o co ci chodzi :-)
Na śpiącą nie wygląda, ale zawsze po zabawie idzie spać :-)
Hehehe suuuper jest Twoja Oliwcia
I co? wtedy od razu spac poszla?
U mojej by to nie przeszlo...po kapieli jest od razu lozeczko...
Tez sie moja tak przekreca i szaleje ale cwaniara nie moze byc sama...jak sie mama straci z pola widzenia to jest leeee...a jak sie pojawie to usmiech na cala gebe....tez mam filmik;-)
tak zaraz po zabawie która była długa poszła spać :-)
u nas po kąpieli jeszcze się wygłupia
a jak była malusia od razu padała ehhhniestety ja też już jej zostawić nie mogę, bo nie dość że turlanko na całego to i czołganie i co chwilkę w innym miejscu, a jak ją zostawię na podłodze na puzlach gdzie ma 170X170 cm placu to i tak mi schodzi już na podłogę, bo miejsca brakuje na wygłupy

a myślałam, że puzzli wystarczyCzy wasze dzieciaczki też tak interesują metki??
Oj moja juz od dawna tylko metki. Ma zostawione przy zabawkach :-):-):-)
nati/misio miło cię widzieć i gratulujemy ząbka

A tak w ogóle to witam się niedzielnie. Zaraz skocze robic obiadek,a potem kino mamy w planach. Oliwia do cioci jedzie na 4 godzinki :-).
Jak na razie wysypki brak i prosimy o dalsze kciuki :-)
Oliwia maruda znów, a zębów jak nie było tak nie ma :-(

,a jak 2 to juz dluzsze sa.....
,z brzuszka na plecy tez zadko,ale sie jeszcze nie martwie....kazde dziecko jest inne