reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hihihi, deli, faktycznie Oliwka na śpiącą nie wyglądała:-D
wiesz co, już któryś raz jak oglądam Wasz filmik to widzę bardzo podobne ruchy, zachowania naszych córeczek. Wiem, że dzieci ogólnie zachowują się w podobnym wieku dość podobnie, ale niektóre mają takie ruchy specyficzne - no i moja Ninka ma bardzo podobne do Oliwki. Ale namotałam - mam nadzieje, że zrozumiałaś jednak o co mi chodzi;-)
I też trzymam kciuki żeby Oli ładnie tolerowała marcheweczkę:tak:

Nie, nie notałaś :-) wiem o co ci chodzi :-)
Na śpiącą nie wygląda, ale zawsze po zabawie idzie spać :-)

Hehehe suuuper jest Twoja Oliwcia:tak:
I co? wtedy od razu spac poszla?
U mojej by to nie przeszlo...po kapieli jest od razu lozeczko...:tak:

Tez sie moja tak przekreca i szaleje ale cwaniara nie moze byc sama...jak sie mama straci z pola widzenia to jest leeee...a jak sie pojawie to usmiech na cala gebe....tez mam filmik;-)

tak zaraz po zabawie która była długa poszła spać :-)
u nas po kąpieli jeszcze się wygłupia :baffled: a jak była malusia od razu padała ehhh

niestety ja też już jej zostawić nie mogę, bo nie dość że turlanko na całego to i czołganie i co chwilkę w innym miejscu, a jak ją zostawię na podłodze na puzlach gdzie ma 170X170 cm placu to i tak mi schodzi już na podłogę, bo miejsca brakuje na wygłupy :baffled::baffled::baffled: a myślałam, że puzzli wystarczy

Czy wasze dzieciaczki też tak interesują metki??

Oj moja juz od dawna tylko metki. Ma zostawione przy zabawkach :-):-):-)

nati/misio miło cię widzieć i gratulujemy ząbka :tak:

A tak w ogóle to witam się niedzielnie. Zaraz skocze robic obiadek,a potem kino mamy w planach. Oliwia do cioci jedzie na 4 godzinki :-).
Jak na razie wysypki brak i prosimy o dalsze kciuki :-)
Oliwia maruda znów, a zębów jak nie było tak nie ma :-(

reklama
hej
ja tylko na chwilę
nie mam kiedy iść do toalety Iwonko a ty biedna się męczysz oby szybko ci przeszło
mała mi od rana spała 15 minut:wściekła/y:
pobudka była o 5:dry:
teraz po 2 kupach i deserku popitym (.) mam nadzieję, że pośpi dłużej:sorry2:
gary od wczoraj nie pozmywane, bo ręce bolały od noszenia krzykaczki małej
a mój nie tknie chyba że mu będę marudzić
ech...teraz jak mała zasypia to też nie pozmywam:-(

my dziś na obiad do rodziców - mama kusi golonką
na dworku piękne słońce więc jak panna się wyśpi pojedziemy wcześniej żeby sobie jeszcze pospacerować przed obiadem

miłej niedzieli

ps. kiedyś był taki fajny wątek ale już go nie ma więc piszę tu
polecam film "Mertro strachu" z Travoltą i Denzelem
Washington'em trzyma w napięciu
oraz bajkę "Odlot" choć przysypiałam na niej (tylko do oglądania w dzień)
a na "Surogatach" też mnie sen zmorzył :/ ale ogólnie fajny temat

Ostatnia edycja:
Hej:-)
Tylko sie przywitac wpadłam jade dzis do tego polo marketu zobacze te hugiessy w promocji:-DA moze obiadki dla dzieci maja, niedawno postawili u nas jeszcze tam nie bylam:-)
Deli trzymam kciuki za Oli napewno juz bedzie dobrze i bedzie wcinac wszystkie obiadki:-)
gratuluje nowych zabków u nas dalej nic sie nie zapowiada:sorry2::sorry2:
Miłego dnia wszystkim

Matko kochana szczerze Ci współczuje...jak bym miała tyle osób na głowie to bym zwariowała, a ostatnio też miałam migrene i nie nadawałam się do nieczego wiec tym bardziej Ci współczuje.Ale trzymam kciuki, że migrena przejdzie a wszyscy będą grzeczni:-)
Dzieki , Dominiczka,na szczescie glowa juz nie bolala....a reszta domownikow w miare grzeczna...he,he
Anet15 podziwiam Cie, Jak ty ze wszystkim dajesz rade.. w dodatku te pierogi!
Nom,zachcialo mi sie pierogow to mialam...hi,hi...pol dnia lepilam,bo Karola dokuczala troszku....:baffled:...ale udalo sie :-D
Uroczyście donoszę że mamy drugiego ząbka!
Równo tydzień po pierwszym:)
Wow,gratki za zabka...my jeszcze nic nie mamy:-(....ale wszystko pcha do buzi
I jej się doba jakoś wydłużyła bez snu. Teraz jak chce ją za wcześnie położyć to jest jeden wielki krzyk. Co ile chodzą spać wasze dzieci? Moja do tej pory co 2 godziny a teraz to 3-4 godziny czekam i nadal w pełni aktywna.
moja ma juz 2 drzemki,ale to zalezy od dnia jak zasnie 3 razy to po 20 minut niekiedy spi:confused:,a jak 2 to juz dluzsze sa.....

Mam pytania
1.czy jest jeszcze na sierpniowym BB jakieś dziecko, które się nie przekręca na brzuszek? Bo ja ćwiczę z tym moim Antkiem a on nic :baffled: W piątek idziemy na rehabilitację a ja i tak juz się martwię.
2. Czy jest jeszcze jakis obywatel co tylko na (.) leci? Bo widzę, że Ninka już ma swój pierwszy dorosły ;-) posiłek za sobą
Mju,moj sie tez nie przekreca na brzuszek:no:,z brzuszka na plecy tez zadko,ale sie jeszcze nie martwie....kazde dziecko jest inne
a co do innych posilkow niz cycus,to moja juz od miesiaca gdzies zajada zupki,czasem deserki(czasem,bo jakos nie chce ich jesc:confused:)...a tak to na cyciach jest,a jak chora byla to zupek wogole nie chciala
mju- mojej Nadusi nawet nie w głowie przewracanie się z brzuszka na plecy i na odwrót, ale za to ząbek pierwszy szybko wyszedł bo dziś wieczorem :tak:
Nati/Misio,witaj i gratuluje zabka

A teraz dzien dobry,maz z Gosia poszli do sasiada a ja z Karola w domu sama,wlasnie dokuczac zaczela na kolanach i chyba dlugo nie popisze...he,he:-D
U nas jako tako,Gosia jutro do szkoly po 2 tygodniowym chrowaniu,tydzien pochodzi i ferie:tak::-D
Meza paluch czasem jeszcze boli,ale radzi sobie dzielnie:-),nawet dzis odsniezal droge do szosy:tak:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny przepraszam - nie nadrobię :-( Miałam tydzień świstaka :baffled: Antek wkroczył w jakąs fazę rozwoju, że w nocy co dwie godziny się budzi do tego tak strasznie mu się odparzyło pod paszkami, że jak to zobaczyłam to się popłakałam - jak ja mogłam tego wcześniej nie zauważyć :confused::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, a Anielista standardowo ma gluta... brrr i generalnie jakieś doliny zaliczam.

Mam pytania
1.czy jest jeszcze na sierpniowym BB jakieś dziecko, które się nie przekręca na brzuszek? Bo ja ćwiczę z tym moim Antkiem a on nic :baffled: W piątek idziemy na rehabilitację a ja i tak juz się martwię.
2. Czy jest jeszcze jakis obywatel co tylko na (.) leci? Bo widzę, że Ninka już ma swój pierwszy dorosły ;-) posiłek za sobą
mju Maja też się nie przekręca z pleców na brzuch ani z brzucha na plecy :tak: jedynie z pleców na boczek, ale to chyba standard :-)

iza gdzie jedziesz do Rowów,szukam czegoś nad morzem
może macie cos fajnego w okolicy i mogłybyście polecic,chodzi zwłaszcza o dziewczyny,które tam w okolicach mieszkają

Witam wieczorem:-)
Odzyskałam popołudniu głos:-D:-D
Odwiedziliśmy babcie, nawet dalsza rodzinka się zjechała, ale Jaś zniósł te wizyty bardzo dobrze. Właśnie zasypia w łóżeczku;-)
Kasia u nas tez dziś polo market:-D Promocje super, a Jaś czarował kasjerki:-D
Nati/Misio my prawie sąsiadkami jesteśmy - jak jadę do Krakowa to zawsze przejeżdżam przez Skawinę;-)
Piwonia my byliśmy z roczną Julką w Mielenku - byliśmy bardzo zadowoleni - na plażach nie było tłoku a za nocleg w pokoju z łazienką płaciliśmy tylko 35 zł. W samej miejscowości nie ma większych atrakcji, ale to tylko 2 km od Mielna. W tym roku pojedziemy pewnie tam, ewentualnie do Unieścia (też obok Milena tylko z drugiej strony, tam jest jeszcze jezioro Jamno)

czesc Dziewczyny!
Godzinkę temu wrocilismy od cioci. Zosia wykąpana spika sobie :)
Ale dzis cos marudek z niej był.. Nie chciała nam spac.. Tylko na spacerku kimneła się i w aucie jakies 15 min..
Jutro do rodzicow jedziemy bo przychodzi do nich mija psiapsoła ktora jest fryzjerką i całą naszą rodzinkę zawsze strzyze :) musze cos z włosami zrobic bo niedługo łysa będę.... :( podetnę pewnie... Zreszta zobaczymy co Ela powie :)
Zapomniałam Wam wczoraj powiedziec że kupilismy wczoraj z moim Ł balon napełniony helem :) i dalismy go Zosi :) ale laska ma frajdę :) trzyma sznurek w łapce i skacze jak szalona :)
Ide poczytac co u Was na innych wątkach i podlac co trzeba :)

reklama
hej dziewczyny:-D
malo czasu my tez dzis u cioci na odwiedzinach bylismy:-D:-D:-D

zostalo mi tylko sufit pomalowc:-D
w piatek walczylam od 15 do 12;30.. a moja ksiezniczka wstala o 5;30 i chodzilam jak zombi:dry::dry::dry::dry::dry:
ale przynajmniej odpoczne.. ide tam na prawie caly dzin i nic mnie nie obchodzi:-D:-D:-D:-Dmaz ma nocki... szwagier na druga wiec bede mogla ponadrabic wszystko:-D:-D:-D
a teraz milego wiecorku zycze.. poskacze jeszcze po innych:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry