Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja tez juz sie zaczne powoli rozglądać, bo u nas butla jet be, to moze z niekapkiem pojdzie gladko

zdrówka dla córci;-)
oby Nince apetyt dopisał
:-)

)ze ledwo na oczy widzialam
wiec nie bylo szans zeby do was zajzec.....dzis mnie jeszcze tak cmi,ale coz polezec sie nie da z malym dzieckiem,no i maz w domu,trzeba sie nim"opiekowas"...he,he.....bo palec boli po operacji....nawet umyc sie nie moze dobrze sam,bo nie wolno mu tego opatrunku zmoczyc
...wiec mam teraz 3 dziecie w domu,ale fajnie
....
Witam kochane....u mnie wieje ze niemalo glowe urwie,wiec dzis znow w domu siedzimy....niedlugo tu zakisne
Wczoraj nie mialam sily zeby zajzec.....bylismy najpierw u lekarza na kontroli z dziewczynkami(maz tyle,co zdazyl ze szpitala wyjsc i z nami pojechal)...na szczescie juz Gosia zdrowa,a Karolina tez prawie,ciut jeszcze kaszle,ma brac antybiotyk jeszcze do niedzieli ....a potem tak mnie łepetyna rozbolala(migrena niestety dopadla mnie znow)ze ledwo na oczy widzialam
wiec nie bylo szans zeby do was zajzec.....dzis mnie jeszcze tak cmi,ale coz polezec sie nie da z malym dzieckiem,no i maz w domu,trzeba sie nim"opiekowas"...he,he.....bo palec boli po operacji....nawet umyc sie nie moze dobrze sam,bo nie wolno mu tego opatrunku zmoczyc
...wiec mam teraz 3 dziecie w domu,ale fajnie
No nic,jakos przezyje,oby tylko golwa nie bolala....a teraz lece pierogi bede lepic....bo jeszcze zeby bylo smieszniej,tesciow na dole lezy chora,juz tydzien i teraz musze jeszcze i im cos gotowac....
Zajze moze pozniej w wolnej chwili.....pozdrawiam wszystkich chorowitkow![]()