reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
my juz po spacerku i od razu lepiej,mała cay przespała i gdyby nie to,że starsza sama była w domku to pewno byśmy dłużej pochodziły,ale i tak 2 godzinki to sporo

reklama
Cześć dziewczyny!!
mały spiumka ja troche posprzątałam jeszcze czeka mnie łazienka i nasz pokój bo już patrzec na te szpargały nie moge:wściekła/y:
na spacerek pójdziemy ale później...

Zdrówka dla wszystkich chorych małych i duzych!!!

Przpraszam miałam coś jeszcze napisać ale znowu nie wiem co :sorry:

I ja się witam znowu:-)
kurcze przez te ostatnie pobudki o 6.30 chodzę jak śnięta ryba, i to akurat teraz dzieci muszą mi tak wstawać jak tata na 6 rano chodzi do pracy:wściekła/y:A jak będzie miał drugie zmiany to pewnie będą jak na złość spać do 9:baffled::-D Nas dzisiaj odwiedziła teściowa:szok: zdziwiona jestem bo ona raczej rzadko do nas zachodzi. Ale coś jej Jaś marudzi na rękach więc będę musiała go za chwilę przejąć:sorry2:
Miłych spacerków Wam życzę w tą prawie wiosenną pogodę (+5 już jest u nas!):-)

hej
witam sie dopiero teraz, jakos niezorganizowana jestem ostatnio i sie nie wyrabiam :baffled:

wczoraj zdążyłam tylko poczytać, zagłosowac i podlac drzewka

a dziś nastrój mam swietny pomimo deszczu na dworze :tak:. Moja mama wzieła Julke na spacer a ja poszłam na miasto i kupiłam sobie przyspieszony prezent walentynkowy (za zgodą męża oczywiscie) bo była promocja a nie wiedziałam czy potem jeszcze będzie ten zapach :-D. Nabyłam też nowe dresiaczki od jutra biore sie za siebie i ide na siłke :-)
jakby jeszcze ktoś za mnie poprasował to wogle byłoby super ;-)

Kasia udanych zakupów, pochwal sie późnie co upolowałaś :tak:
Piwonia zdrówka dla córci
Andariel myśle że ziemniaczek to nie jest zły pomysł, moja jadła najpierw marchewke a po kilku dniach marchew+ziemniak, potem może ziemniak+dynia Nince zasmakuje??

może faktycznie... tylko lekarka mówiła, żeby kupić z uprawy eko, a ja nie znam takiego miejsca; czy któraś firma ma w słoiczku wyłącznie ziemniaka? widziałam tylko ziemniak+szpinak BoboVity ?

dziś zostawiłam córę na macie (właściwie na 2 matach) i robiłam coś w kuchni; zaglądam po chwili, a ona leży zupełnie inaczej, tj. tam gdzie główka był kuper - nie wiem jak ona to zrobiła:confused: a po kolejnej chwili lezała już poza matami na gołej podłodze:dry: dżdżownica mała:-)

lecę dokończyć ciacho (znów murzynek, tym razem w wersji ciemnej z powidłami śliwkowymi); ciekawe jak wyjdzie!

a ja wysprzatałam dzisiaj mieszkanie jakbym co najmniej wiosenne porzadki robiła,zostały mi tylko okna,ale juz dzisiaj je sobie odpuszcze

a wieczorkiem meża wysyłam ze starsza na dyżur do przychodni bo mi sie jej kaszel nie podoba,obstawiam,że ma juz zapalenie oskrzeli:wściekła/y:

A ja mam chwilkę bo mi Jaś zasnął przy cycu a tata poszedł ze starszą na spacer:-)
Andariel mój wczoraj tak bardzo chciał dosięgnąć zabawkę, że aż się przeczołgał z pół metra...do tyłu:-D:-D Tak, coraz bardziej mobilne się robią nasze dzieciaczki:tak:

dominiczka masz kubek pewnie z aventu? ja mam z canpola, kurczę szukałam na allegro żeby Wam pokazać ale nie znalazłam...Jak dla mnie jest rewelacyjny - można nim wywijać na wszystkie strony i nic nie wykapie:-) "Otwiera" się dopiero jak dziecko ssie - i płyn wylatuje tak szybko jak dziecko ssie;-) Jaś się w ogóle nie krztusi przy użytkowaniu tego kubka:tak:
a od ilu miesięcy jest ten kubek? :-)

dzień dobry tak w ogóle
mi dziś dzień minął na porządkach, robieniu obiadu i spacerku z Mają :))
pogoda też póki co u nas dopisuje
mąż drzemie, Maja też śpi u mnie na rękach, ale pewnie zaraz wstanie, a ja na BB
szukam na allegro prezent walentynkowy dla męża, ale nie ma nic ciekawego... a wy co kupujecie swoim połówkom?
miłego piątku :))

Ostatnia edycja:
reklama
witam dziewuszki:-) u nas oki.wychodzi drugi zabek i jakos leci:tak:juz w przyszly piatek lece do domu:-Ddoczekac sie nie moge bo to juz miesiac bez mezusia mojego:zawstydzona/y:
Amelka zdrowa i zadowolona.znalazla prawdziwa przyjemnosc w nauce siadania(samodzielnie:szok:) i w turlaniu sie z pleckow na brzusio heheheh i czasem z brzusia sie sama nie odwroci wiec wtedy wyjec sie wlacza zeby ja ktos laskawie przekulal heheheh.na nk dalam pare fowtek z chrzcin.reszte nadrobie jak juz bede w domciu:tak::-)
mam nadzieje ze u was wszystkich ok.trzymajcie sie mamuski i niebawem bede z Wami na bierzaco -tak sie stesknilam za wami....ale jeszcze pare dni i z kompa nie zejde( a wieczorami z meza;-):-D)hehehehe pozdrowki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry