Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A jak będzie miał drugie zmiany to pewnie będą jak na złość spać do 9
Nas dzisiaj odwiedziła teściowa
zdziwiona jestem bo ona raczej rzadko do nas zachodzi. Ale coś jej Jaś marudzi na rękach więc będę musiała go za chwilę przejąć

. Moja mama wzieła Julke na spacer a ja poszłam na miasto i kupiłam sobie przyspieszony prezent walentynkowy (za zgodą męża oczywiscie) bo była promocja a nie wiedziałam czy potem jeszcze będzie ten zapach
. Nabyłam też nowe dresiaczki od jutra biore sie za siebie i ide na siłke :-)
a po kolejnej chwili lezała już poza matami na gołej podłodze
dżdżownica mała:-)
Tak, coraz bardziej mobilne się robią nasze dzieciaczki
a od ilu miesięcy jest ten kubek? :-)dominiczka masz kubek pewnie z aventu? ja mam z canpola, kurczę szukałam na allegro żeby Wam pokazać ale nie znalazłam...Jak dla mnie jest rewelacyjny - można nim wywijać na wszystkie strony i nic nie wykapie:-) "Otwiera" się dopiero jak dziecko ssie - i płyn wylatuje tak szybko jak dziecko ssie;-) Jaś się w ogóle nie krztusi przy użytkowaniu tego kubka![]()
juz w przyszly piatek lece do domu
doczekac sie nie moge bo to juz miesiac bez mezusia mojego
) i w turlaniu sie z pleckow na brzusio heheheh i czasem z brzusia sie sama nie odwroci wiec wtedy wyjec sie wlacza zeby ja ktos laskawie przekulal heheheh.na nk dalam pare fowtek z chrzcin.reszte nadrobie jak juz bede w domciu
:-)
)hehehehe pozdrowki