reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dominiczka masz kubek pewnie z aventu? ja mam z canpola, kurczę szukałam na allegro żeby Wam pokazać ale nie znalazłam...Jak dla mnie jest rewelacyjny - można nim wywijać na wszystkie strony i nic nie wykapie:-) "Otwiera" się dopiero jak dziecko ssie - i płyn wylatuje tak szybko jak dziecko ssie;-) Jaś się w ogóle nie krztusi przy użytkowaniu tego kubka:tak:

reklama
no dokładnie mam z aventu ale Zosia sobie nieźle radzi. w ogóle się nie krztusiła tylko troche się pozalewała no ale to było do przewidzenia:) moze dlatego się nie krztusi bo ja jej juz przez pare dni podstawiałam kubeczek do pyszczka i coś tam sobie siorbała :)

drzewka podlane głosy oddane więc i ja juz mówię na dzisiaj dobranoc.
Piwonia Twoje drzewa to są tak wielkie że sie w kadrze nie mieszczą :P

O przypomniałaś mi o podlaniu drzewek:-) Już się biorę do roboty:-D

Edit: drzewka podlane i zmykam bo też się zasiedziałam. Ale bb ma moc uzdrawiającą bo już dużo lepiej się czuje ;-) dobranoc

Edit2: no to ja się wczoraj żegnałam i dziś się witam:-)
Jasiek niespokojny od 6, kręcił się, marudził, ale wkrótce zmaterializowała się przyczyna jego niepokoju - z radosnym pluskiem wyleciała nam na prześcieradło:-D:-D:-D Niby codziennie robi kupki ale ostatnio takie małe suche a to było ładne, porządne kupalsko:-D:-D:-D:-D
Na polku tylko -6 stopni i już słoneczku wychodzi więc pewnie będzie cieplutko i przyjemnie jak wczoraj. Więc spacerek obowiązkowy.
Dobra idę się ogarnąć i domek też póki dzieciaki w miarę spokojne. Pozdrawiam:-)

Ostatnia edycja:
Ja dzis pierwsza?:szok:Hej wszystkim
Za chwile ruszam do miasta samaaaaaaa:-DNie pamietam kiedy ostatni raz bylam sama, ciesze sie jak dziecko na cukierka:-)
Milego dnia odezwe sie po

witam dopiero teraz,bo w domku mały szpital,starsza mi sie rozłozyła całkiem,ja rano w sklepie juz byłam i dopiero teraz jestem,wieczorkiem tez sie chce wybrac do sklepu bo juz jedzonka nie mam dla małej,ale zobaczymy jak to bedzie
mała w nocy tez cos niespokojnie spała,strasznie ją twarz swędzi bo tak sie po niej drapie,że szkoda gadac i niewiem dlaczego:-(
w weekend mieliśmy mieć gości ,a tu dupa blada,bo choroby
dzisiaj tez piekne słonko na polku wiec odprowadzimy z Alą do szkoły Gabrysie

ja mam wszystkie Wasze drzewka w zakładkach i rano klikam tylko otwórz wszystkie i mam odwiedzone wszystkie,a drzewka coraz ładniejsze

Witam i ja,
Kasia udanych łowów w mieście :-)
Drzewka prawie wszystkie podlane, lecę podlać resztę i idę na śniadanko ;-)
Marcello też dziś kiepsko spał, może księżyc nam w okno zaglądał i dlatego, bo tak mi się wydawało jak wstawałam
Piwonka, a czym smarujesz buźke małej? a może to z jakiegoś jedzonka tak ją swędziało albo zmiana proszku do prania?

Witam i ja,
Kasia udanych łowów w mieście :-)
Drzewka prawie wszystkie podlane, lecę podlać resztę i idę na śniadanko ;-)
Marcello też dziś kiepsko spał, może księżyc nam w okno zaglądał i dlatego, bo tak mi się wydawało jak wstawałam
Piwonka, a czym smarujesz buźke małej? a może to z jakiegoś jedzonka tak ją swędziało albo zmiana proszku do prania?

proszku nie zmieniam,stosuje jeden i ten sam,jedzonko juz tez długo je,buźkę tylko na spacer smaruje Nivea na każdą pogodę i sama juz niewiem co to może być,ale w ciągu dnia też tak tą twarz trze,ale wczoraj w nocy na potęge

witam z bólem głowy

wczoraj wieczorem gdy zabierałam się do odciagania pokarmu pękła głowna część!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dostałam takiego szału i się popłakałam, piersi pełne ze samo na poczatku leciało ale potem 2,5h ręcznie sciagałam do miski:no::no::no::no: masakra palce mnie bolały i sutki tez, odciagać aventu ręczny ma ponad 4lata i obskoczył 4 dzieci.
Mąż obiecał mi ze kupi dziś nowy elektryczny i tak muszę oddac go siostrzenicy więc tak czy siak muszę kupić. mam nadzieje ze do 12.00 uda mu się mi go kupic bo mi piersi eksplodują, w dzien Mała raczej cyca nietoleruje:no:

o kurcze Sempe, to masz pecha z ta pompka!ja tez w ciagu dnia odciagam mleko i karmie malego z butli.
Piownia, a moze twojemu dziecku wychodza zabki? moj synek tez strasznie drapal buzie i ciagnal uszy jak mu zeby wychodzily :):):)
A ja wlasnie wrocilam od dentysty bo bylam na podciagnieciu aparatu beeeee teraz mnie szczeka troche boli.... i na dodatek umieram z glodu!!!!

reklama
Witam sie słonecznie :-)
i pędzę sobie kawkę zmielic i zaparzyć, bo jakos nie za dobrze dzis spałam :baffled: może pomoże :confused::dry:
na dworku nadal mrozik, ale słonko przywieca, więc spacerek zaliczymy :tak:
drzewka podlałam i zmykam,bo mąż ma dzis wolne ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry