reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam:-)
Oj, Piwonia, dalej Was te choróbska męczą:-(. No przecież to się musi wreszczie skończyć.

Ja też na antybiotyku - zatoki, ale już mi lepiej.

A mojej coś się poprzestawiało. W dzień bardzo mało je, za to w nocy co dwie godziny. Wykończy mnie to dziecko.

Witam się dziś w ten szaro-bury, zimny i śpiący dzień!
Piwonia trzymaj się jakoś, oj niefajnie jak tak dzieciaczki chorują:-(:-( Mam nadzieje, że zastrzyk pomoże.
Ja dziś też zła jak osa chodzę, jeszcze z moim się pokłóciłam:wściekła/y: Bo zaprosił swojego ojca do nas, oczywiście mnie o tym nie poinformował i nie przewidział faktu ze rano będzie spał jak zabity po całej nocy w pracy:wściekła/y::wściekła/y:A tu godzina 9, ja praktycznie w majtkach jeszcze, wszystko porozwalane, usiąść nie ma gdzie i dzwonek do drzwi:wściekła/y::wściekła/y:a właściwie 5 dzwonków:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:(bo on nigdy nie może zrozumieć dlaczego nie rzucam wszystkiego i nie lecę mu otworzyć):wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Powiedziałam mu uczciwie żeby przyszedł kiedy indziej, to się mąż obraził że go nie obudziłam:wściekła/y::wściekła/y:Myślałam że mnie szlag trafi kto w ogóle składa wizyty o 9 rano jeszcze w domu w którym są małe dzieci:wściekła/y::wściekła/y:??!!
no to się wygadałam;-)

Piwonia zdrówka dla Was :tak:
niezłe to trzęsienie :szok:
Enka mojemu Marcepanowi też się poprzestawiało, aż się przestraszyłam bo w dzień prawie (.) nie rusza raptem zjadł 2 razy i to tak ledwo ledwo :-(
za to w nocy wcina więcej :baffled:
poza tym właśnie przestawił się też na tylko 2 drzemki w ciągu dnia :szok:

magda12345 - no to Ci teść wizytę poranną zrobił ;-) ja bym też nie wpuściła ;-)

Z moim M. się ciągle ostatnio sprzeczamy, mnie chyba hormony noszą bo o byle co się czepiam :zawstydzona/y: ma sa kra
WSzystko mnie wkurza i brakuje mi snu eeech, po ciąży mi się chyba znpm zrobiło :confused2:

Piwonia trzymaj się! dużo cierpliwości no i zdrowia dla Twoich dziewczynek zyczę!!!
my wróciłyśmy ze spacerku :-) teraz Zosia szaleje w kojcu :rofl2: tak fajowo pupę podnosi jakby do raczkowania i się wtedy cofa :-) mam beczkę z niej :-D poza tym ssie teraz sobie łapkę krabowi (ma takiego w kojcu) :-D strasznie się na nim wyżywa :-D muszę takie puzzle na podłogę kupić żeby mogła się turlać bo ostatnio oprócz podnoszenia dupsa to jej ulubiona zabawa :-D turla się w jedną i drugą stronę :laugh2: a ja patrząc na nią cały czas się uśmiecham :laugh2: słodkości :laugh2:
muszę jeszcze mojej połówce obiad zrobić.. ja zjadłam wczorajszy...
no to się czymcie i do później!!! :-)

Kobietki jak podajecie ten cały gluten ;/ mam kaszkę bez mleczką, ale jak dałam 100 ml mleka i 1,5 łyżki kaszki to to takie wodniste. Mała ani z butli ani z łyżeczki tego nie chce :( jak wy to podajecie? Wiem, ze są słoiczki z glutenem ale tylko dwa rodzaje więc lipa :-(.
Ja dziś zrobiłam tą z bobovity zgodnie z proporcjami na opakowaniu. Dodałam małej 2 łyżeczki do deserku. Wszamała aż jej się uszy trzęsły. Ja pożarłam resztę i stwierdzam że strasznie słodkie:baffled:

Teraz też padła po obfitym obiedzie. Jak zasypiała mi zawsze na boku tak dziś tylko na plecach:eek:
Goście się udali, ale musieli czekać aż panna wstanie, bo padła 15 minut przed ich wizytą i żal było budzić. Potem spacer i obiad i dopiero mam chwilkę.
..

lecę na inne wątki looknąć

My po 3 godzinnej drzemce poszłyśmy na spacerek :-). Teraz Oli demoluje wszystko co ma na drodze :P. Obiadek gotowy, posprzątane więc się lenie :).

Efe dziękuje :-)
Iwonko mam nadzieję, że u Was już lepiej

My po 3 godzinnej drzemce poszłyśmy na spacerek :-). Teraz Oli demoluje wszystko co ma na drodze :P. Obiadek gotowy, posprzątane więc się lenie :).

Efe dziękuje :-)
Iwonko mam nadzieję, że u Was już lepiej

odpukac
starsza juz nie wymiotuje,wiec chyba bedzie poprawa
tylko mała ma lekką biegunke i 2 razy mi ulała,a jej sie to juz nie zdarza,właśnie pierwszy raz sama zasnęła w łożeczku,a co było płaczu:szok:bo z reguły przy piersi mi pada

reklama
No to gratuluje szkoda tylko, że nie obyło się bez płaczu
I trzymam kciuki by było ze starszą lepiej i biegunka się skończyła

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry