Piwonia_2
Fanka BB :)
a tu można poczytać o tych wstrząsach dzisiejszych u nas
Wstrząsy w kopalni "Piast" - odczuwalne w Jaworznie
Wstrząsy w kopalni "Piast" - odczuwalne w Jaworznie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bo zaprosił swojego ojca do nas, oczywiście mnie o tym nie poinformował i nie przewidział faktu ze rano będzie spał jak zabity po całej nocy w pracy
A tu godzina 9, ja praktycznie w majtkach jeszcze, wszystko porozwalane, usiąść nie ma gdzie i dzwonek do drzwi
a właściwie 5 dzwonków

(bo on nigdy nie może zrozumieć dlaczego nie rzucam wszystkiego i nie lecę mu otworzyć)

Powiedziałam mu uczciwie żeby przyszedł kiedy indziej, to się mąż obraził że go nie obudziłam
Myślałam że mnie szlag trafi kto w ogóle składa wizyty o 9 rano jeszcze w domu w którym są małe dzieci
??!!

ma sa kra
tak fajowo pupę podnosi jakby do raczkowania i się wtedy cofa :-) mam beczkę z niej
poza tym ssie teraz sobie łapkę krabowi (ma takiego w kojcu)
strasznie się na nim wyżywa
muszę takie puzzle na podłogę kupić żeby mogła się turlać bo ostatnio oprócz podnoszenia dupsa to jej ulubiona zabawa
turla się w jedną i drugą stronę
a ja patrząc na nią cały czas się uśmiecham
słodkości 
Ja dziś zrobiłam tą z bobovity zgodnie z proporcjami na opakowaniu. Dodałam małej 2 łyżeczki do deserku. Wszamała aż jej się uszy trzęsły. Ja pożarłam resztę i stwierdzam że strasznie słodkieKobietki jak podajecie ten cały gluten ;/ mam kaszkę bez mleczką, ale jak dałam 100 ml mleka i 1,5 łyżki kaszki to to takie wodniste. Mała ani z butli ani z łyżeczki tego nie chcejak wy to podajecie? Wiem, ze są słoiczki z glutenem ale tylko dwa rodzaje więc lipa :-(.

My po 3 godzinnej drzemce poszłyśmy na spacerek :-). Teraz Oli demoluje wszystko co ma na drodze. Obiadek gotowy, posprzątane więc się lenie
.
Efe dziękuje :-)
Iwonko mam nadzieję, że u Was już lepiej
bo z reguły przy piersi mi pada