reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dzień doberek :-)
deli jakiego sobie laptopa kupiłaś? możesz podać model?
bo teść teściowej chce kupić i szukamy coś fajnego, a ty chyba byłaś zadowolona jak pamiętam :tak::-)

reklama
A moja już śpi 1h45min w szoku jestem :szok:
zamówiłam na allegro tą siateczkę na owocka co Basia pokazywała

już nie mogę się doczekać przesyłki:laugh2:

Iwonko dobrze, że już lepiej z Karolinką a Ala może za dużo się najadła? Moja tak ma czasami jeszcze jak za szybko się ją podniesie po jedzeniu. Musi jej się uleżeć:sorry:

Wpadlam powiedziec dobranoc,bo mam dzis jeszcze kupe roboty,wiec czasu na BB nie bedzie dzis...buuu.....:-(
Zajze moze rano.....pa,pa:-)

Witam wieczorową porą. Moje dzieciaki już dawno śpią to w końcu mam chwilkę żeby napisać.
Piwonia strasznie mi przykro co ty przechodzisz z tymi chorobami:no:Mam nadzieję że szybko wyzdrowieją ci dzieciaki:tak:
A ja byłam dzis w biedronce napaliłam się że kupie stamtąd jakieś obiadki. Patrze na półke a tam tylko rosół po 6tym miesiącu:eek:Deserków trzy rodzaje. No wściec się można i powiedziałam dość zaczynam sama gotować Miłoszkowi:tak:
Oczywiście jak zobaczyłam te zabawki po 15zł to nie mogłam sie powstrzymac i kupiłam mu słodkiego motylka z grzechotka,lusterkiem , szeleszczącymi skrzydełkami:-DSą super
Andariel w takim razie może lepiej ze test negatywny choć wiesz zaczynam dostrzegac dobre strony takiego niewielkiego odstępu czasowego między dziećmi. Kuba nie chce sie bawić z Mateuszkiem bo za duży, za to za rok Miłosz z Matim będą razem latać i rozrabiać:-DNo i chyba ciuchy będa nosić jak bliżniaki:szok:Mąż często się myli i zakłada Mateuszowi rzeczy Miłoszka:eek::szok:Troche kuse ale da rade wciagnąć:laugh2::laugh2:
Miłego wieczoru i dobrej nocy

reklama
dzień doberek :-)
deli jakiego sobie laptopa kupiłaś? możesz podać model?
bo teść teściowej chce kupić i szukamy coś fajnego, a ty chyba byłaś zadowolona jak pamiętam :tak::-)

Dalej jestem zadowolona super szybka maszyna :-)
Tylko zależy ile chcecie wydać ;-) polecam
SONY VGN-NW21SF

Jest też 2 model tańszy, ale słabszy.
A moja już śpi 1h45min w szoku jestem :szok:
zamówiłam na allegro tą siateczkę na owocka co Basia pokazywała

już nie mogę się doczekać przesyłki:laugh2:

Efe ja też mojej kupiłam siateczkę. Pierwszego dnia badała co to i jakoś sobie pomału uświadamia do czego to :-), a czy ja dostanę w końcu twoje konto :confused:

Iwonko moja nie ulewała, a odkąd cały czas spędza na brzuszku czasami jej się przytrafi. Nie umiem jej przytrzymać na plecach :eek:

Ja też na dziś się pożegnam i powiem dobranoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry