reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hello z rana
Moja dziś wstała o 5:30 i pospałyśmy do 7:30 a i tak ciężko mi było dupkę podnieść. :rofl2: najchętniej bym jeszcze poleżała ale dziecko mnie zaczepiało, walnęła kupę i trzeba ją było przebrać :confused2: ale jeść jeszcze nie woła :-pBawi
się w łóżeczku, więc mam czas na was i kawkę:laugh2:
Dalej jestem zadowolona super szybka maszyna :-)
Tylko zależy ile chcecie wydać ;-) polecam
SONY VGN-NW21SF

Jest też 2 model tańszy, ale słabszy.
Efe ja też mojej kupiłam siateczkę. Pierwszego dnia badała co to i jakoś sobie pomału uświadamia do czego to :-), a czy ja dostanę w końcu twoje konto :confused:
Deli myślałam że masz!:sorry: A laptopik śliczny, jak masz jeszcze kolorowy to w ogóle zazdroszcze. Ja zawsze chciałam mieć jakiś taki inny niż czarny. No może kiedyś. No pomyślałam że siateczka z jabłkiem będzie zdrowsza i czystsza niż te chrupki:crazy:

dziewczyny o jakiej siateczce piszecie???
Andariel o takiej: Nuby GRYZAK (smoczek) do owoców PROMOCJA (918506381) - Aukcje internetowe Allegro

Efe a dlaczego robisz całą porcję kaszki? ja daję do miseczki pół deserku, do tego dwie łyżeczki kaszki i tyle wody żeby to miało odpowiednią konsystencję. Ale też nie codziennie, czasem Jaś dostanie łyżkę grysiku od Juli i też jest.;-)
Madziu bo to pierwsza jej randka z glutenem i chciałam jej zaoszczędzić bólu brzuszka, bo kaszka jest z mlekiem modyfikowanym ekspresowa i musiałam też poznać konsystencje.
ps. co to jest T??
Dominiczka T to tajny wątek. Znamy się tak długo, że mamy taki wątek z ograniczonym dostępem. No i nie o wszystkim można pisać tak otwarcie na wątku głównym.
Dziecko nakarmione, patrzy jak piszę na klawiaturze hihi

reklama
hej dziewczynki ;-)
nie bylo mnie kilka dni, bo w koncu sie skusilam i zrobilam sobie wychodne z domku ;-)
w niedziele bylam z przypsiola na lodach, wczoraj J wrocil wczesnie z pracy i ogladalismy mieszkanka w bloku (myslimy o kupnie nowego), a dzis moze pojedziemy ogladac segmenty jednorodzinne. Wczoraj tez bylam na zakupach i zaopatrzylam sie w kilka fajnych ciuszkow ;-)

Mikus od 2 dni dostaje kaszke na noc, ale na razie nie wplywa to na jakosc i ilosc jego snu, niestety, wiec pobudki nadal sa co 1,5-2 godz w nocy, buuuuuuu.

Kasia, moj Mikus podobnie jak twoj Miloszek nosi ubranka na roczek i tylko rekawki sa z deczka za dlugie. Rozmiar 80 juz jest troszke za ciasny ;-)

Iwonka trzymajcie sie cieplutko. Jejku, ze tez Was tak trzyma ;-(

Zycze milego dzionka wszystkim Sierpnioweczkom i ich Maluszkom.

Witam....
Ja dzis znow tylko na chwile,bo wczoraj tej nieszczesnej firanki nie skonczylam...wrrr....padlam juz o 23 i wiecej nie mialam sily....a troche jest pracy przy niej(wstawie fotke to wam pokarze jaka siorce szyje)
Dobrze ze mala spokojnie w nocy spala , to i mama sie wyspala...he,he...
Dzis zamierzam do fryzjera skoczyc jak po Gosie do szkoly pojade,ciekawe czy cos z tego bedzie,bo sie nie umawialam tylko tak w ciemno jade:sorry:
A czy to jutro juz tlusty czwartek?Kurcze tak mi sie zdaje:sorry:...ale ten czas zasowa,trzeba bedzie jakichs oponkow serowych nasmazyc jutro,bo paczkow nie probowalam nigdy i sie troche boje ze mi nie wyjda:baffled:

A ta siateczka bardzo fajna,jeszcze czegos takiego nie widzialam.....powiecie jak sie sprawdza w uzytkowaniu:-)
ok,mykam poki mala spi,moze jeszcze cos upichce na pretce....

Cholercia cos mi fotki nie chca wejsc...wrrr...no wreszcie sie udalo....

Załączniki

• CIMG2292.jpg
    CIMG2292.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 42
  • P1010421.jpg
    P1010421.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
ja właśnie usypiam mojego szkraba i idę zjeść w końcu jakieś śniadanie

Anetko firanki prześliczne! Ja to nawet nie wiedziałam, że taki interes na tym trzepią dopóki nie weszłam do sklepu, żeby kupić jakąś najtańszą, bo do mieszkania wynajmowanego się nie opłaca drogiej kupować i jak zobaczyłam centy to mi ręce opadły. W lumpie znalazłam w końcu i takie coś wisi. A ty to dopiero czarujesz!

Witam i ja,
dopiero sie zwlekłam z łóżka ale i tak jakaś niewyspana jestem dzisiaj. Strasznie się czuje.:-( Chciałam iść do sklepu ale nie mam siły żeby ściągać wózek:-(, tym bardziej, że sklep jest obok bloku wiec chciałam wsadzic małą w nosidło. Szukam szukam i się okazało, że mój Ł. wyniósł nosidło do garazu bo myślał, że bedzie nie potrzebne:wściekła/y:, a jeszcze do tego wyjechał i zabrał klucze do garażu zze sobą:wściekła/y:
Witam i uciekam jedziemu dzis do rodziny meza.
Dominiczka T to forum prywatne.
Zdrowka Piwonia dla dzieci, odezwe sie pozniej

Dominiczka T to tajny wątek. Znamy się tak długo, że mamy taki wątek z ograniczonym dostępem. No i nie o wszystkim można pisać tak otwarcie na wątku głównym.

Dzięki dziewczyny za uświadomienie:-)

Anetko firanki prześliczne! Ja to nawet nie wiedziałam, że taki interes na tym trzepią dopóki nie weszłam do sklepu, żeby kupić jakąś najtańszą, bo do mieszkania wynajmowanego się nie opłaca drogiej kupować i jak zobaczyłam centy to mi ręce opadły. W lumpie znalazłam w końcu i takie coś wisi. A ty to dopiero czarujesz!

Zgadzam sie ze firanki świetne i również, że koszt zakupu firanek jest straszny. A jeszcze ja mam w dużym pokoju 10m firanki.

Ja się też zdrzemnęłam na godzinkę i od razu lepiej się czuje:-) Jak jeszcze wstałam to mi się nie chciało spać bo tak chłodno rześko w domu (21 stopni:-D) ale potem mój zapalił w piecu i przy 24 już wymiękłam:sorry::sorry: zresztą wszyscy spaliśmy chociaż moja Jula niezmordowana chyba nie, bo jak wstałam to śpiewała w najlepsze:-D:-D Krupnik mamy od wczoraj a żeberka na sosik wyciągnęłam dopiero rano z zamrażalnika więc teraz idziemy na spacerek, przynajmniej mąż bezie mógł spokojnie spać:sorry:
Efe ja już zapowiedziałam, że jak się będziemy wyprowadzać z tego mieszkania to wszystko, co nasze wezmę - nawet wykładzinę z podłogi:-D:-D No kafelkom z łazienki może odpuszczę:-D:-D:-D

Witam....
Ja dzis znow tylko na chwile,bo wczoraj tej nieszczesnej firanki nie skonczylam...wrrr....padlam juz o 23 i wiecej nie mialam sily....a troche jest pracy przy niej(wstawie fotke to wam pokarze jaka siorce szyje)
Dobrze ze mala spokojnie w nocy spala , to i mama sie wyspala...he,he...
Dzis zamierzam do fryzjera skoczyc jak po Gosie do szkoly pojade,ciekawe czy cos z tego bedzie,bo sie nie umawialam tylko tak w ciemno jade:sorry:
A czy to jutro juz tlusty czwartek?Kurcze tak mi sie zdaje:sorry:...ale ten czas zasowa,trzeba bedzie jakichs oponkow serowych nasmazyc jutro,bo paczkow nie probowalam nigdy i sie troche boje ze mi nie wyjda:baffled:

A ta siateczka bardzo fajna,jeszcze czegos takiego nie widzialam.....powiecie jak sie sprawdza w uzytkowaniu:-)
ok,mykam poki mala spi,moze jeszcze cos upichce na pretce....

Cholercia cos mi fotki nie chca wejsc...wrrr...no wreszcie sie udalo....

zdolna bestia z ciebie,śliczne te firanki

ja mam teraz makarony,bo mi sie spodobały

hej dziewczynki ;-)
nie bylo mnie kilka dni, bo w koncu sie skusilam i zrobilam sobie wychodne z domku ;-)
w niedziele bylam z przypsiola na lodach, wczoraj J wrocil wczesnie z pracy i ogladalismy mieszkanka w bloku (myslimy o kupnie nowego), a dzis moze pojedziemy ogladac segmenty jednorodzinne. Wczoraj tez bylam na zakupach i zaopatrzylam sie w kilka fajnych ciuszkow ;-)

Mikus od 2 dni dostaje kaszke na noc, ale na razie nie wplywa to na jakosc i ilosc jego snu, niestety, wiec pobudki nadal sa co 1,5-2 godz w nocy, buuuuuuu.

Kasia, moj Mikus podobnie jak twoj Miloszek nosi ubranka na roczek i tylko rekawki sa z deczka za dlugie. Rozmiar 80 juz jest troszke za ciasny ;-)

Iwonka trzymajcie sie cieplutko. Jejku, ze tez Was tak trzyma ;-(

Zycze milego dzionka wszystkim Sierpnioweczkom i ich Maluszkom.

moja tez od 2 dni dostaje kaszke na noc,efekty małe sa,ale nic wielkiego jak na razie

moja znów poszła sama spać,aż w :szok::szok::szok: jestem
zakupy zrobiłam,obiad gotowy,tylko poogarniac mi zostało

Ostatnia edycja:
Witam się,
My już wstałyśmy o 8, bo Oli się przestawiła i chodzi spać o 20 :-)
Pranie zrobione, posprzątane więc czekam aż moja wstanie i ide na spacer potem do sąsiadki i znów wrócę do 4 ścian ehhhh
Oli się dziś w nocy obudziła 2 razu <szok> za 2 razem zostawiłam w łóżeczku, a ta kwiczy no to ją wzięłam po chwili kwiczenia zrobiła kupkę godzina 3:30. No to wziełam artykuły do łóżka i ją przebieram, a ta mi kupka cd ehhh . Dobrze, ze na pajaca to przebrałam i poszłam prać, a ona uśmiechy i w pełni z życia zadowolona jak wróciłam to już spała. Nigdy więcej przebierania o tej godzinie w łóżku, bo więcej kłopotu niż pożytku.
A tak poza tym dobrze nam idzie nauka podnoszenia pupci i powoli zabieramy się za raczkowanie :-).

Iwonko
przykro mi z powodu nocy
Anitek, Kasia rozmiar 80 o_O moja ma 74 i na długość OK, ale wisi na niej że
hoho

Hej!
LEdwo widzę na oczy, nocka do kitu, dzień chyba też taki będzie bo jestem blee, a pracę muszę pisać... :baffled:
MArcel stękać skończył więc chyba kaka wyszła, idę przebrać
Iwonka zdrówka dla Twojej średniaczki
Anet, zdolna bestyjka jesteś :tak:

reklama
Heloł :-)

Korzystam z chwili, bo Tomek właśnie uciął sobie drzemke, i wpadałam się przywitać ;-)

Anet:szok: , piękne te firanki!!! :rolleyes:
ty pomyśl może o jakimś własnym interesie bo tak, jak dziewczyny mówią, w sklepach za takie cudo to naprawdę majątek sobie życzą :tak:;-)

Deli, no to miałaś nocne atrakcje hihi :laugh2: ja tez czasem z lenistwa na naszym łóżku Tomka przewijam, i raz fontanne zaliczyliśmy :eek: może jak przeżyjemy "zmasowany atak":-p to się oduczę :-D
a! super, że już Oliwia sie za raczkowanie bierze:tak: brawo :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry