Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Hello z rana
Moja dziś wstała o 5:30 i pospałyśmy do 7:30 a i tak ciężko mi było dupkę podnieść.
najchętniej bym jeszcze poleżała ale dziecko mnie zaczepiało, walnęła kupę i trzeba ją było przebrać
ale jeść jeszcze nie woła
Bawi się w łóżeczku, więc mam czas na was i kawkę
A laptopik śliczny, jak masz jeszcze kolorowy to w ogóle zazdroszcze. Ja zawsze chciałam mieć jakiś taki inny niż czarny. No może kiedyś. No pomyślałam że siateczka z jabłkiem będzie zdrowsza i czystsza niż te chrupki
Dziecko nakarmione, patrzy jak piszę na klawiaturze hihi
Moja dziś wstała o 5:30 i pospałyśmy do 7:30 a i tak ciężko mi było dupkę podnieść.
najchętniej bym jeszcze poleżała ale dziecko mnie zaczepiało, walnęła kupę i trzeba ją było przebrać
ale jeść jeszcze nie woła
Bawi się w łóżeczku, więc mam czas na was i kawkę
Deli myślałam że masz!Dalej jestem zadowolona super szybka maszyna :-)
Tylko zależy ile chcecie wydać ;-) polecam
SONY VGN-NW21SF
Jest też 2 model tańszy, ale słabszy.
Efe ja też mojej kupiłam siateczkę. Pierwszego dnia badała co to i jakoś sobie pomału uświadamia do czego to :-), a czy ja dostanę w końcu twoje konto![]()
A laptopik śliczny, jak masz jeszcze kolorowy to w ogóle zazdroszcze. Ja zawsze chciałam mieć jakiś taki inny niż czarny. No może kiedyś. No pomyślałam że siateczka z jabłkiem będzie zdrowsza i czystsza niż te chrupki
Andariel o takiej: Nuby GRYZAK (smoczek) do owoców PROMOCJA (918506381) - Aukcje internetowe Allegrodziewczyny o jakiej siateczce piszecie???
Madziu bo to pierwsza jej randka z glutenem i chciałam jej zaoszczędzić bólu brzuszka, bo kaszka jest z mlekiem modyfikowanym ekspresowa i musiałam też poznać konsystencje.Efe a dlaczego robisz całą porcję kaszki? ja daję do miseczki pół deserku, do tego dwie łyżeczki kaszki i tyle wody żeby to miało odpowiednią konsystencję. Ale też nie codziennie, czasem Jaś dostanie łyżkę grysiku od Juli i też jest.;-)
Dominiczka T to tajny wątek. Znamy się tak długo, że mamy taki wątek z ograniczonym dostępem. No i nie o wszystkim można pisać tak otwarcie na wątku głównym.ps. co to jest T??
Dziecko nakarmione, patrzy jak piszę na klawiaturze hihi

, a jeszcze do tego wyjechał i zabrał klucze do garażu zze sobą
) ale potem mój zapalił w piecu i przy 24 już wymiękłam

może jak przeżyjemy "zmasowany atak"