reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
co za dzień ... nudnawy i długi...

Oli dziś zjadła banana z siateczki, ale pięknie jadła :-) Basiu dzięki za pomysł :-) Sama bym chyba nie znalazła siateczki, bo nawet nie wiedziałam, że coś takiego jest ...
Byłam jeszcze na chwilkę u lekarza z Oli i usłyszałam zęby idą i jeszcze będą szły. Wiec nie wiem dlaczego taka maruda od kilku dni i to dziwne zachowanie. No nic samo życie.
Ciekawe czy dziś prześpi noc?

Iwonko będzie dobrze, a sen to zdrowie zawsze to wszyscy powtarzają

Bosh.................:szok: jak mnie Mała ugryzła w sutka tymi swoimi dziąsełkami :-( a co to będzie jak będzie mieć zęby....:szok: już nie raz mnie gryzła ale tak mocno jeszcze nigdy :eek: aż pisnęłam :-(

Bosh.................:szok: jak mnie Mała ugryzła w sutka tymi swoimi dziąsełkami :-( a co to będzie jak będzie mieć zęby....:szok: już nie raz mnie gryzła ale tak mocno jeszcze nigdy :eek: aż pisnęłam :-(

A mnie, odpukać, moja przestała gryźć, bo już też miała taki etap, że ściskała tymi dziąsłami, aż miałam dość.

Wpadłam bo mała śpi.
Iwonko nie strzelaj!!! Please...
Deli ja już się nie mogę doczekać aż małej w tą siateczkę coś wpakuje:laugh2:

I po spaniu:-(

Hej;-)
Mi tez sie dzisiaj dzien dluzy...:eek: Musze malej obnizyc lozeczko bo juz zaczyna kombinowac jak sie budzi z drzemki i boje sie ze mi wylezie robak jeden:szok: Mama moja byla dzis z odwiedzinami i przyniosla prezenty malej, swietnego misia krowke ktora ma w brzuszku woreczek z gorczyc, jak sie go wlozy do mikrofali to sie nagrzewa i wydziela piekny zapach lawendy, mala nie odstepuje jej na krok, caly czas ja tuli i probuje zjesc:-D oprocz tego dostala ciuszki, kilka dresikow i kompletow ale na rozmiar 12-18 m-cy:confused2: caly czas jej tlumacze ze nosi 3-6m-cy ale jak widac nie dociera:-D no nic, bedzie na zas:sorry:
wlasnie zjadlam cala miske cini minis z mlekiem i mnie zmulilo:baffled:

Siateczka super sprawa, musze kupic!

Zdrowka dla wszystkich chorowitkow!!:-) Iwonko trzymaj sie!!

Dalej jestem zadowolona super szybka maszyna :-)
Tylko zależy ile chcecie wydać ;-) polecam
SONY VGN-NW21SF
Jest też 2 model tańszy, ale słabszy.

Efe ja też mojej kupiłam siateczkę. Pierwszego dnia badała co to i jakoś sobie pomału uświadamia do czego to :-), a czy ja dostanę w końcu twoje konto :confused:

Iwonko moja nie ulewała, a odkąd cały czas spędza na brzuszku czasami jej się przytrafi. Nie umiem jej przytrzymać na plecach :eek:

Ja też na dziś się pożegnam i powiem dobranoc
planujemy zmieścić się w kwocie 3tys., dzięki za namiary :-)

dzień dober tak w ogóle :-D
na dworku coraz cieplej, tylko dziś słonka brak, więc korzystamy i spacerujemy :tak:
dziś byłam wybrać nowe okularki, bo te już za słabe, pani ma tylko sprawdzić czy są też w innym kolorze i zamawiam :happy:
poza tym dzień jakoś zleciał :-D

A ja padam po dzisiejszym dnia. Byłyśmy na spacerze, posprzątałam w domku, upiekłam ciasto, zrobiłam 2 prania, i wstawiłam 2 zmywary no i oczywiście Zosia cały czas na mojej głowie bo same jesteśmy, a tu jeszcze kąpiel przed nami. dobrze ze dzis wnocy juz mój men wraca:)

reklama
planujemy zmieścić się w kwocie 3tys., dzięki za namiary :-)

dzień dober tak w ogóle :-D
na dworku coraz cieplej, tylko dziś słonka brak, więc korzystamy i spacerujemy :tak:
dziś byłam wybrać nowe okularki, bo te już za słabe, pani ma tylko sprawdzić czy są też w innym kolorze i zamawiam :happy:
poza tym dzień jakoś zleciał :-D
Mój troszeczkę droższy, ale zależy do czego teściowej potrzebny. Czasami lepiej dołożyć kilka złotych i mieć lepszy sprzęt na dłużej :-), ale tak jak mówię wszystko zależy do czego komputer potrzebny.
Chyba, ze jest jeszcze w Saturnie promocja za każde wydane 500 zł dostaje się bon na 100 zł ważny na 5 lat. Więc my kupiliśmy lapka + słuchawki do komórki i tak mamy bony na 700 zł :-) jak się automat lub co innego zepsuje to będzie jak znalazł.

Mykam na dziś, bo jakoś nic mi się nie chce. Oli padła z tatusiem po zjedzeniu zupki i sobie śpią, a ja dalej się nudzę, ze też nie umiem spać tak jak oni :(.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry