Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bosh.................jak mnie Mała ugryzła w sutka tymi swoimi dziąsełkami :-( a co to będzie jak będzie mieć zęby....
już nie raz mnie gryzła ale tak mocno jeszcze nigdy
aż pisnęłam :-(
Musze malej obnizyc lozeczko bo juz zaczyna kombinowac jak sie budzi z drzemki i boje sie ze mi wylezie robak jeden
Mama moja byla dzis z odwiedzinami i przyniosla prezenty malej, swietnego misia krowke ktora ma w brzuszku woreczek z gorczyc, jak sie go wlozy do mikrofali to sie nagrzewa i wydziela piekny zapach lawendy, mala nie odstepuje jej na krok, caly czas ja tuli i probuje zjesc
oprocz tego dostala ciuszki, kilka dresikow i kompletow ale na rozmiar 12-18 m-cy
caly czas jej tlumacze ze nosi 3-6m-cy ale jak widac nie dociera
no nic, bedzie na zas

planujemy zmieścić się w kwocie 3tys., dzięki za namiary :-)Dalej jestem zadowolona super szybka maszyna :-)
Tylko zależy ile chcecie wydać ;-) polecam
SONY VGN-NW21SF
Jest też 2 model tańszy, ale słabszy.
Efe ja też mojej kupiłam siateczkę. Pierwszego dnia badała co to i jakoś sobie pomału uświadamia do czego to :-), a czy ja dostanę w końcu twoje konto
Iwonko moja nie ulewała, a odkąd cały czas spędza na brzuszku czasami jej się przytrafi. Nie umiem jej przytrzymać na plecach
Ja też na dziś się pożegnam i powiem dobranoc

Mój troszeczkę droższy, ale zależy do czego teściowej potrzebny. Czasami lepiej dołożyć kilka złotych i mieć lepszy sprzęt na dłużej :-), ale tak jak mówię wszystko zależy do czego komputer potrzebny.planujemy zmieścić się w kwocie 3tys., dzięki za namiary :-)
dzień dober tak w ogóle
na dworku coraz cieplej, tylko dziś słonka brak, więc korzystamy i spacerujemy
dziś byłam wybrać nowe okularki, bo te już za słabe, pani ma tylko sprawdzić czy są też w innym kolorze i zamawiam
poza tym dzień jakoś zleciał![]()