reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Iwonko zycze zdrowka dla calej rodziny!
Anet sliczna firanka! Masz talent!!!
Kasiu mam nadzieje ze (.)(.) szybko Ci sie przestawia i nie bedzie zatorow!
Izabela ja wlasnie tez zastanawiam sie jaki blender teraz kupic poniewaz nasz stary niestety nie dziala:sorry:
Co do siateczek do jedzenia to tez musze sie w taka zaopatrzyc...
Ja sie zegnam na dzis. Dobranoc

reklama
No niestety trzeba trzymac:baffled:Ja miałam kiedys taki wkładaany do robota kuchennego, miksera i wtedy nie trzeba było trzymac. Niestety pozyczyłam i już do mnie nie wrócił:sorry::sorry:
Bardzo fajny Iza podobny tylko wydaje sie trwalszy, no i ma dodatki:-D

Jakoś nie umiem spać :-(
No i jak nie umiem to oczywiście na BB muszę siedzieć to już nałóg hihihi
Blenderek super no i tak jak Kasia pisała moc musi być większa :-)

Odwiedzam BB codziennie, nie zawsze zdaze napisac cos na gluwnym. Fajny pomysl z tym gryzaczkiem z siatka, chyba tez sie skusze.
Magda12345 fajne ciuszki. Ja tez regularnie odwiedzam lumpki, mam 4 w okolicy z czego do 3 moge wjechac wozkiem jak jestem na spacerku ;)
Niestety do wiekszosci sklepow nie mam dostepu bedac na spacerze.. jedynie supermarkety (nie ma schodow i sa windy)... ale to z nowu duze skupisko ludzi, ktorego powinno sie unikac z malym dzieckiem.

Roxiak u nas jest masa lumpków (tak jak u Efe - więcej niż zwykłych sklepów:-D), a jeden, mój ulubiony mam zaraz naprzeciwko domu. Ja z moją dwójką mogę zakupy zrobić tylko w biedronce, ale ją nie dawno otworzyli i tłok zawsze jest straszny. Więc sobie odpuściłam zakupy z dziećmi - chodzimy sami albo mąż;-)

witam:-) nie ma mnie tu za często bo przecież się nie rozdwoje, chłopcy w szkole, Angelinka w przedszkolu Alicja spi, powinnam się zabierac za porządki i gotowanie obiadu ale musiałam tu zajrzec.

Jestem w trakcie konczenia karmienia piersią i myslałam ze łatwiej mi pójdzie ale jest gorzej niz źle.

dzis tłusty czwartek więc chyba dzis sobie zrobie odpust zupełny z dietką i cwiczeniami i pojemy sobie troszkę poczków, męża nie ma bo wyjechał na 3dni więc smutnawo mi .

z dobrych wieści mój Starszak wrócił dzis po miesiącu na łono szkoły, ma indywidualne nauczanie i mam wielką nadzieje ze to mu pomoże!!!!! wizyty u psychologa pochłoną tyle kasy ze az mi się płakać chce ale jak mu ma to pomóc to trudno..
Pozdrawiam i mam nadzieje ze czasami myslicie o mnie jak mnie tu nie ma:-)

reklama
Daria, pewnie, że myślimy:-)
Trzymaj sie, buziaki:-). Oby ze Starszakiem problemy się skończyły.

A mój m właśnie wyskoczył po pączki:-D. Odchudzanie musi poczekać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry