reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja kupuje banana zwykłego w sklepie u nas mamy taki fajny i daje jej środkową część (tak mi kazała ciocia :-) ) no i sobie mała wcina.

reklama
Deli a jakiego banana dajesz małej? tzn. gdzie kupujesz?
bo moja koleżanka też daje swemu 7 m-cznemu synkowi banana przetartego + biszkopt , tylko ja tych w supermarketach bananów nie chcę kupować bo skąd wiadomo gdzie to rosło i czy nie pryskane jakieś :confused2: jeszcze mi kiedyś profesor na studiach powiedział że te twarde banany dodaje się do cementu to już w ogóle nie wiem czy dam Marcelowi tak szybko banana :eek:
Banany dojrzewaja w gazie:sorry: sa sprowadzane z cieplych krajow (wiekszosc bananow w Polsce mamy z Ekwadoru) i sa zawsze jeszcze zielone i tu dojrzewaja w gazie i dopiero do marketow i sklepow:tak: no ale powiedzcie co jest teraz zdrowe:eek:

Ja daje malej jablko starte i banana dam jak dostane siateczke.

....((((_,»*¯*«ஐ»*¯*«,_))))
((_,»*¯**¯*«,_)) ﯔ ((_,»*¯**¯*«,_))
------ WITAM SERDECZNIE :) -----
.........((((_,»*¯*«ஐ»*¯*«,_))))

.............(▒)(▒)(▒)
...........(▒)(▒)(▒)(▒)(▒)
........(▒)(▒)(▒)(▒)(▒)(▒)
.....(▒)(▒)(▒)(▒)(▒)(▒)(▒)(▒)
..(▒)(▒)(▒)(▒)(▒)(▒)(▒)(▒)(▒)
\===================/
.\==================/
..\=================/
...\================/

Czwartek tłusty - dniem rozpusty,
każdy zajada pączek tłusty.
Czasem jeden, albo dwa,
a czasem ile się da :)))
Ja Ci życzę dziś smacznego,
zjedz też pączka choć jednego.
A do pączka smaczna kawa,
... to dopiero jest zabawa! :)
Wszelkie diety dziś na boku,
tłusty czwartek jest raz w roku ! :)))
_________)_(
__________(_(
_________)_(
_________( )
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
__$$$§§§§§§§§§§§§$$$___$$$
___$$$§§§§§§§§§§$$$___$$$
____$$$§§§§§§§§$$$__$$$
_____$$$§§§§§§$$$_$$$
______$$$§§§§$$$$$$
_______$$§§§$$$
____$$$$$$$$$$$$

---------- SMACZNEGO :) ------

Banany dojrzewaja w gazie:sorry: sa sprowadzane z cieplych krajow (wiekszosc bananow w Polsce mamy z Ekwadoru) i sa zawsze jeszcze zielone i tu dojrzewaja w gazie i dopiero do marketow i sklepow:tak: no ale powiedzcie co jest teraz zdrowe:eek:

Ja daje malej jablko starte i banana dam jak dostane siateczke.

Mola u mnie w sklepie akurat banany są sprowadzane z Kostaryki, ale to akurat nie robi mi różnicy czy z Panamy czy z Ekwadoru :confused2: po prostu czytałam ostatnio kilka artykułów które niestety nie wypowiadały się dobrze o bananach z jakichś tam supermarketów, podbno były pryskane aby zachować dłużej świerzość i nie czernieć :nerd: stąd moje obawy

witam się na chwilkę
ja tej siateczki wcześniej nie widziałam i przyznam, że się dość sceptycznie do niej odnioslam, ale skoro tyle mamuś pisze, że się świetnie sprawdza, to i ja zamówię:tak:w końcu to nie majątek, a faktycznie dziecko może sobie w miare czysto podjeść owocka:tak:no i oczywiście zdjęcie Oliwci mnie przekonało:-)
też się zastanawiałam skąd brać w miarę bezpieczne banany, chyba pomysł Aneczki jest mi najbliższy;

ja jeszcze dziś nic słodkiego nie jadłam, ale malutka drzemie, więc zabieram się za oponki serowe (pierwszy raz będę robić);

mój M. chory na całego, śpimy osobno:-(
jutro jedziemy do ortopedy, ciekawe co powie, trochę się już boję;

potem dam znać jak mi wyszły te słodkości, tymczasem już się zbieram, pa!

Deli dzięki :-)
my po obiadku pojemy soczek i idziemy na spacerek :-)
no ale chyba najpierw bedzie trza pieluche zmienic bo dziecię mi się skupia :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry