Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Banany dojrzewaja w gazieDeli a jakiego banana dajesz małej? tzn. gdzie kupujesz?
bo moja koleżanka też daje swemu 7 m-cznemu synkowi banana przetartego + biszkopt , tylko ja tych w supermarketach bananów nie chcę kupować bo skąd wiadomo gdzie to rosło i czy nie pryskane jakieśjeszcze mi kiedyś profesor na studiach powiedział że te twarde banany dodaje się do cementu to już w ogóle nie wiem czy dam Marcelowi tak szybko banana
![]()
sa sprowadzane z cieplych krajow (wiekszosc bananow w Polsce mamy z Ekwadoru) i sa zawsze jeszcze zielone i tu dojrzewaja w gazie i dopiero do marketow i sklepow
no ale powiedzcie co jest teraz zdrowe
Deli a co Wy macie za fajne krzesełko? bo jestem w trakcie poszukiwań......Oj Piwonko przykro mi, a ta twoja młodsza naprawdę musi lubieć szkołę :-)
Ja czekam na pączki .....
A to moja mała wcina banana:
Banany dojrzewaja w gaziesa sprowadzane z cieplych krajow (wiekszosc bananow w Polsce mamy z Ekwadoru) i sa zawsze jeszcze zielone i tu dojrzewaja w gazie i dopiero do marketow i sklepow
no ale powiedzcie co jest teraz zdrowe
Ja daje malej jablko starte i banana dam jak dostane siateczke.
po prostu czytałam ostatnio kilka artykułów które niestety nie wypowiadały się dobrze o bananach z jakichś tam supermarketów, podbno były pryskane aby zachować dłużej świerzość i nie czernieć
stąd moje obawy
w końcu to nie majątek, a faktycznie dziecko może sobie w miare czysto podjeść owocka
no i oczywiście zdjęcie Oliwci mnie przekonało:-)Deli a co Wy macie za fajne krzesełko? bo jestem w trakcie poszukiwań......
a Oli super wcina :-)