reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Piwonia gratulacje dla córki :-)
Monika gratulacje zębolka:-D

Dziś z racji tłustego czwartku i obżarstwa na obiad tylko zupa :-D
a jutro robimy z Zosią próbę rannego dojazdu do mamy...:eek::eek: zobaczymy jak nam pójdzie..

reklama
Hej witam z kawką i Gabi na kolanach

paczki juz 3 zjadłam i mój jeszcze pojechał do mojej mamy po dostawę domowych:confused2: mówcie mi hipcio, wielorybie, waleniu itp.
ja sie nie moge odchudzac bo wtedy jem na potęgę:crazy: jak sie nie odchudzam to jem jak wróbel:eek:

w ogóle to nas dziś wyszykowałam do wyjścia i dupa blada :wściekła/y: tak zaczeło sypac sniegiem i do tej pory sypie, juz pługi jezdza:angry: p o r a z k a

Deli Oliwkę powinni do reklamy zatrudnić! Jest wręcz idealna!!!

Piwonia szkoda twoich dzieci. Jak paliłam to ciągle miałam zapalenie oskrzeli i zawsze kończyło się antybiotykiem. Wiem jak to męczy.

Anet po twoim zdjęciu bym jeszcze z 10 oponek zjadła:laugh2:

Andariel krupczatka to krupczatka nie zastąpisz - tak mi mama mówiła ostatnio:sorry:

A mój m rano kupił tak okropne pączki, że szok:angry:. Jakieś sztuczne, fuj. Na siłę zjadłam jednego. Normalnie zła jestem:wściekła/y:

Monika, gratuluję ząbka:-)

Moja niuńka tak się przekręciła na macie, żeby widzieć telewizor, cwaniara:-D

Ostatnia edycja:
Witam,
od południa próbuje się przywitać a tu ciagle coś. Moje dziecko miałczy dziś cały dzień, a znów zostałyśmy same. Na chwile się zajeła szczeniaczkiem.. o już płacze bo się przewróciła..wrrr

a Monika gratulujemy ząbka!

Właśnie wróciłam od sąsiadki, bo moja i Julka nagle stwierdziły, że chcą spać. No i ledwo doszłam położyłam i śpi :-). Dzwoniłam do mojego i powiedziałam, że ma nie kupować więcej pączków, a tu takie zdjęcia i znów mam ochotę :-(.
Ewelinko dziękuję ślicznie. Oliwia rośnie w piórka :-). A przy okazji paczka doszła :-).
Monika z gratuluje ząbka :-).

Cos jeszcze miałam napisać i zapomniałam.

Iwonko coś takiego http://www.paluszkami.pl/adm/fckeditor/upload/file/czarownica.pdf nie wiem do czego to poterzeba

Właśnie wróciłam od sąsiadki, bo moja i Julka nagle stwierdziły, że chcą spać. No i ledwo doszłam położyłam i śpi :-). Dzwoniłam do mojego i powiedziałam, że ma nie kupować więcej pączków, a tu takie zdjęcia i znów mam ochotę :-(.
Ewelinko dziękuję ślicznie. Oliwia rośnie w piórka :-). A przy okazji paczka doszła :-).
Monika z gratuluje ząbka :-).

Cos jeszcze miałam napisać i zapomniałam.

Iwonko coś takiego http://www.paluszkami.pl/adm/fckeditor/upload/file/czarownica.pdf nie wiem do czego to poterzeba

do ciebie już doszła przesyłka,a do mnie nie buuuuuu
tez nad tym myślałam,zobaczymy czy cos wyjdzie mi

Piwonia a to ma być dobra czy zła czarownica? dla dobrej pomyslu nie mam, ale złej namalowałabym czarne brwi, takie trochę srogie ("złamane") a na policzku motyw albo pająka albo czarnego kota, albo wiedźmy na miotle;

reklama
Piwonia a to ma być dobra czy zła czarownica? dla dobrej pomyslu nie mam, ale złej namalowałabym czarne brwi, takie trochę srogie ("złamane") a na policzku motyw albo pająka albo czarnego kota, albo wiedźmy na miotle;

super pomysł,ale takich zdolności to ja nie mam
a poradźcie czym najlepiej to namalowac,mam farbki do twarzy,ale powiem szczerze próbowałam ich i wychodzi nimi strasznie grubo i nieładnie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry