Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Super że doszło!Właśnie wróciłam od sąsiadki, bo moja i Julka nagle stwierdziły, że chcą spać. No i ledwo doszłam położyłam i śpi :-). Dzwoniłam do mojego i powiedziałam, że ma nie kupować więcej pączków, a tu takie zdjęcia i znów mam ochotę :-(.
Ewelinko dziękuję ślicznie. Oliwia rośnie w piórka :-). A przy okazji paczka doszła :-).
Monika z gratuluje ząbka :-).
Cos jeszcze miałam napisać i zapomniałam.
Iwonko coś takiego http://www.paluszkami.pl/adm/fckeditor/upload/file/czarownica.pdf nie wiem do czego to poterzeba
Mama wypije
Piwonia powinno być tego samego dnia. Chyba że paczka to cięższy kaliber i przyniosą popołudniu. Nam czasami tak InPost rachunki za telefon nosił. Oby ci się spodobała i Ala była zadowolonado ciebie już doszła przesyłka,a do mnie nie buuuuuu
tez nad tym myślałam,zobaczymy czy cos wyjdzie mi
poczekam do jutra i zobaczymyIwonko przesyłka była z samego rana o 9 - obudzili mnie na szczęście Małej nie. Jutro powinnaś mieć, ale to dziwne ze nie masz jeszcze.
musze jutro zakupić,bo mam taka z Avonu i mi szkodaPiwonia a czarną kredką taką do oczu? jest miękka na tyle żeby nie rysować mocno policzka czy czoła, ja pamiętam że kredkami do oczu i pomadką do ust malowałam córkę sąsiadki jak szła na jakieś bale przebieranki, bo mama za granicą a tatuś z babcią nie umieli nic wymodzić :-) no i tylko to miałam do dyspozycji na szybko a efekt był całkiem niezły
a co do pączków... zjadłam dziś pięć i jest mi małoooo
a w kuchni jest jeszcze 5 kolejnych... i jak o nich myslę to ślina na podłodze
Super że doszło!
No dziecko zmęczone to od razu lepiej zasypia. Moja właśnie padła. Zrobiłam butlę a ona raz pociągnęła i już jej nie maMama wypije
![]()
Piwonia powinno być tego samego dnia. Chyba że paczka to cięższy kaliber i przyniosą popołudniu. Nam czasami tak InPost rachunki za telefon nosił. Oby ci się spodobała i Ala była zadowolona
Maggie mamy ten sam wynik
hihi fajnie, ale u mnie to się na 5-ciu nie skończy na pewno
Maggie mamy ten sam wynik
zanim spać pójdę to jeszcze szamnę i nie wiem czy jednego... 
musze jutro zakupić,bo mam taka z Avonu i mi szkoda
a no pewnie że szkoda a jakieś zwykłe tanie wystarczą tylko żeby miękkie były bo czasem zdarzają się takie co tylko oko wykolić twarde sztuki. Ja mam kredek od groma chociaż rzadko się maluję ale moja siostra mam fioła i zawsze mi sprezentuje, szkoda że tak daleko mieszkasz to bym wpadła z całym zestawem różniastych kolorków w końcu by się na coś przydały :-)
tylko mnie w tyłek kopnąć 
Mama zadzwoniła spytać czy dobre wyszły to 6 wszamałam:-( Aż się sama siebie wstydzę:-(Piwonia a czarną kredką taką do oczu? jest miękka na tyle żeby nie rysować mocno policzka czy czoła, ja pamiętam że kredkami do oczu i pomadką do ust malowałam córkę sąsiadki jak szła na jakieś bale przebieranki, bo mama za granicą a tatuś z babcią nie umieli nic wymodzić :-) no i tylko to miałam do dyspozycji na szybko a efekt był całkiem niezły
a co do pączków... zjadłam dziś pięć i jest mi małoooo
a w kuchni jest jeszcze 5 kolejnych... i jak o nich myslę to ślina na podłodze

Mama zadzwoniła spytać czy dobre wyszły to 6 wszamałam:-( Aż się sama siebie wstydzę:-(
Iwonko wczoraj o 15 paczka była przyjęta w mieście docelowym.![]()

, 2 buleczki francuskie z budyniem i marmolada
i jeden dosc spory kawalek sernika
I co najlepsze wcale sie jakos z tym zle nie czuje
Tlumacze sobie ze dzis mozna sobie pozwolic

Nie strasz mnie Iwonko! Specjalnie poszłam na ten InPost, żeby właśnie nie wcięło. Bo pocztą to ginie często.