reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Iwonko przesyłka była z samego rana o 9 - obudzili mnie na szczęście Małej nie. Jutro powinnaś mieć, ale to dziwne ze nie masz jeszcze.

reklama
Piwonia a czarną kredką taką do oczu? jest miękka na tyle żeby nie rysować mocno policzka czy czoła, ja pamiętam że kredkami do oczu i pomadką do ust malowałam córkę sąsiadki jak szła na jakieś bale przebieranki, bo mama za granicą a tatuś z babcią nie umieli nic wymodzić :-) no i tylko to miałam do dyspozycji na szybko a efekt był całkiem niezły :tak:

a co do pączków... zjadłam dziś pięć i jest mi małoooo
a w kuchni jest jeszcze 5 kolejnych... i jak o nich myslę to ślina na podłodze :P

Ostatnia edycja:
Właśnie wróciłam od sąsiadki, bo moja i Julka nagle stwierdziły, że chcą spać. No i ledwo doszłam położyłam i śpi :-). Dzwoniłam do mojego i powiedziałam, że ma nie kupować więcej pączków, a tu takie zdjęcia i znów mam ochotę :-(.
Ewelinko dziękuję ślicznie. Oliwia rośnie w piórka :-). A przy okazji paczka doszła :-).
Monika z gratuluje ząbka :-).

Cos jeszcze miałam napisać i zapomniałam.

Iwonko coś takiego http://www.paluszkami.pl/adm/fckeditor/upload/file/czarownica.pdf nie wiem do czego to poterzeba
Super że doszło!
No dziecko zmęczone to od razu lepiej zasypia. Moja właśnie padła. Zrobiłam butlę a ona raz pociągnęła i już jej nie ma:-D Mama wypije:sorry:

do ciebie już doszła przesyłka,a do mnie nie buuuuuu
tez nad tym myślałam,zobaczymy czy cos wyjdzie mi
Piwonia powinno być tego samego dnia. Chyba że paczka to cięższy kaliber i przyniosą popołudniu. Nam czasami tak InPost rachunki za telefon nosił. Oby ci się spodobała i Ala była zadowolona:)

Maggie mamy ten sam wynik:)

Iwonko przesyłka była z samego rana o 9 - obudzili mnie na szczęście Małej nie. Jutro powinnaś mieć, ale to dziwne ze nie masz jeszcze.
poczekam do jutra i zobaczymy

Piwonia a czarną kredką taką do oczu? jest miękka na tyle żeby nie rysować mocno policzka czy czoła, ja pamiętam że kredkami do oczu i pomadką do ust malowałam córkę sąsiadki jak szła na jakieś bale przebieranki, bo mama za granicą a tatuś z babcią nie umieli nic wymodzić :-) no i tylko to miałam do dyspozycji na szybko a efekt był całkiem niezły :tak:

a w kuchni jest jeszcze 5 kolejnych... i jak o nich myslę to ślina na podłodze :P
musze jutro zakupić,bo mam taka z Avonu i mi szkoda

Super że doszło!
No dziecko zmęczone to od razu lepiej zasypia. Moja właśnie padła. Zrobiłam butlę a ona raz pociągnęła i już jej nie ma:-D Mama wypije:sorry:

Piwonia powinno być tego samego dnia. Chyba że paczka to cięższy kaliber i przyniosą popołudniu. Nam czasami tak InPost rachunki za telefon nosił. Oby ci się spodobała i Ala była zadowolona:)

Poczekam do jutra i zobaczymy,ostatnio sporo paczek do mnie ginie:-(:-(oby ta nie zginęła

kupiłam 10pączków:-) ja zjadłam 1sztuke:szok: reszte chłopaki, trzymam linię:-D

Ala juz mi marudzi bo od 13.00 nie śpi:no: jeszcze pobaluje z nią pół godziny i kąpiel.

hihi fajnie, ale u mnie to się na 5-ciu nie skończy na pewno :-p zanim spać pójdę to jeszcze szamnę i nie wiem czy jednego... :-p
musze jutro zakupić,bo mam taka z Avonu i mi szkoda
:tak: a no pewnie że szkoda a jakieś zwykłe tanie wystarczą tylko żeby miękkie były bo czasem zdarzają się takie co tylko oko wykolić twarde sztuki. Ja mam kredek od groma chociaż rzadko się maluję ale moja siostra mam fioła i zawsze mi sprezentuje, szkoda że tak daleko mieszkasz to bym wpadła z całym zestawem różniastych kolorków w końcu by się na coś przydały :-)
Jeżu ja znikam, mam pracę pisać póki Marcellos śpi a ja na forum wiszę :wściekła/y: tylko mnie w tyłek kopnąć :sorry:

Mama zadzwoniła spytać czy dobre wyszły to 6 wszamałam:-( Aż się sama siebie wstydzę:-(

Iwonko wczoraj o 15 paczka była przyjęta w mieście docelowym.
:tak:

Mama zadzwoniła spytać czy dobre wyszły to 6 wszamałam:-( Aż się sama siebie wstydzę:-(

Iwonko wczoraj o 15 paczka była przyjęta w mieście docelowym.
:tak:

Efe nie masz sie czego wstydzic. Ja dzis opedzlowalam 7 oponkow polanych czekolada:zawstydzona/y::zawstydzona/y:, 2 buleczki francuskie z budyniem i marmolada:zawstydzona/y: i jeden dosc spory kawalek sernika:zawstydzona/y::zawstydzona/y: I co najlepsze wcale sie jakos z tym zle nie czuje:-D Tlumacze sobie ze dzis mozna sobie pozwolic:-D:-D:rofl2:

reklama
Nie strasz mnie Iwonko! Specjalnie poszłam na ten InPost, żeby właśnie nie wcięło. Bo pocztą to ginie często.

poczekamy do jutra i zobaczymy,ja niechce krakać,ale z In Postem mam złe doświadczenia
oby teraz było lepiej z nimi bo już raz sie z nimi kłóciłam,dawniej u nas był oddział blisko,a im z Chrzanowa miesiac przesyłki niechciało sie dowieść

Efe nie martw sie ja tez 5 pączków juz wciełam,a jeszcze 10 leży i kusi,jutro jużnie będą takie dobre i świeże jak dzisiaj

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry