reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
oczywiście weszłam tu bo miałam coś napisać, ale poczytałam coście wieczorkiem napisały i...juz zapomniałam! ostatnio głowy nie mam do niczego, czuje się otępiona:sorry:
lecę popytać o coś na wątku kulinarnym

jestemJolka wszystkiego naj naj naj!!!!!!!!!!!!!!

skoro mówicie że siateczka sie sprawdza to poszukam czy u mnie taką dostane jak nie to zamówie Julci :-)

a na spacerku byłyśmy bo pogoda prześliczna. Potem zostawiłam śpiące dziecko z babcią i pojechałam na siłke :tak:. Zobaczymy czy jutro będę mogła się ruszać :eek:

a mi sie nie chciało robić pączków, lenia miałam :tak: zjadłam tylko paczke ciastek i słodkie rogale, ale nic straconego - zrobie w weekend pączki lub chruściki

aha prawie zapomniałam - moja Myszka od 2 dni przekręca się na brzuszek :tak::-):-D zrobiła mi super niespodzianke: wyszłam na chwile do kuchni a jak wróciłam to ona leżała na brzuszku :szok:. To ja ja spowrotem na plecki a ona znowu na brzuszek i śmiech :-D. Teraz już sama nie zostaje ani na chwilke bo sie boje że się poobija. No i kojec trza kupić :tak:

słodkich snów wszystkim :tak:

wpadłam jeszcze raz powiedzieć dobranoc.
dobiło mnie sprzątanie, raz posprzątałam, pomyłam podłogi a potem usmażyłam wątróbke i dziekuje kuchnia cała brudna...matko!gdzie ja miałam głowe sprzątajac przed smażeniem. Całkiem mi się poprzewracało.
A wiec dobranoc kochane, spokojnej nocy!

megaczka gratulacje, pewnie pękasz z dumy:-) moja dziś tak się właśnie obracała, aż zatrzymała się na drzwiach szafy i uderzyła w główkę; było płaczu trochę; mobilne się robią nasze pędraczki:tak:

Wy smacznie śpiochacie a ja się dopiero biorę do mycia i do spanka;-)
Także miłej nocki Wam życzę !!( w sumie nie wiem po co to piszę, jak i tak to przeczytacie rano:-D:-D:-D)
Andariel mój dziś (wczoraj raczej :-D) sturlał się z maty i się uderzył o szczebelki łóżeczka :-( także obowiązkowo wymieniamy drewniane na łóżeczko-kojec :-)

Ostatnia edycja:
witam piatkowo prawie weekendowo
i super,że od poniedziałku juz fere sie zaczynaja,bedzie luźniej
około 10 migam z malutką na spacer i małe zakupy,a potem w domku bedziemy siedziały bo musze poogarniać bo w weekend ma przyjść tesciowa i juz jestem zła jak osa,ale nie mam wyjścia bo nam życ nie da:wściekła/y::wściekła/y:

Witam z ranka
Dalej pada ten paskudny śnieg:wściekła/y: I pewnie dziś znowu będziemy się kisić w domu. Pogoda w sam raz na sanki ale Gabrysia jeszcze za mała:-( Już kombinowałam żeby gondolę położyć na sanki. Tylko sanek niet:eek:

Dziś i tak mam oczy na zapałki. Dziecko mi się obudziło o 3 nad ranem. Już się odzwyczaiłam od takiego wstawania do niej. Ostatnio budziła się o 6. A dziś od 6 to my dzień zaczęłyśmy. Ale nie ma tego złego. Mocz na posiew pobrany i tatuś zawiózł do laboratorium. Oczywiście niezadowolony bo drogi zasypane i cyt. "nie chce mu się kręcić":wściekła/y::angry::evil::growl::no:

Idę poczytać inne wątki;-)

reklama
Witam piątkowo
My kończymy dZIś 6 m-cy
z tej okazji mama strzeliła MArcepanowi kilka fotek z rana i zaraz się pochwalimy jak wyglądamy ;-)
U nas też śniegu nawaliło znowu, ze spaceru nici więc dalej wietrzenie przy oknie :dry:
Efe z tą gondolą na sanki to fajny pomysł :-) u nas sanki są ale jeszcze moje więc pordzewiałe bardzo i mało stabilne, chociaż w tamtym roku mój M. mnie na nich ciągnął ze dwa razy bo mi się zamaniło hihi :-p eh jak człowiek w ciąży to mu nikt nie odmówi, fajnie było ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry